- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
E nabızdan mı kontrol ettin. 1000 olduğundan kesin eminsin dimi. Eminsen 2 tane iç bence. Boşa gitmesin ilaç bi an önce iltihabı atsın vücut da rahatlaKızlar dış hekimi bana 1000 mg antibiyotik vermişti ama yanındaki personel girerken yanlışlıkla 500 mg girmis. Asla faydası olmaz hala deli gibi ağrıyor zaten. İki tane içsem 1000 mg ye tamamlasam zararı olur mu acaba
İdrar testi yapmadan direk fitil verdi canım akıntım var kaşıntım yok dedim hafiften sarı oluyor dedim renk olarak, her ihtimale karşı vereyim bebeğe bir zararı yok dedi.Bende buradan araştırdım bu şekilde test yapmayıp direk fitil veren çok doktor var ismi donaxyl.Bur hafta sonra şeker yükleme yaptırdım, idrar testi de istemişti enfeksiyon çıkmadı belki fitil İŞE yaradı belki de hiç enfeksiyon yoktu bilmiyorum ama idrar kültürü sürüntü yapılmadı.Eger başka şikayetin yoksa kullanmayabilirsin canım, Benim akıntım ara ara devam ediyor arada yapışkan Beyaz şekilde geliyor ki sanırım normalmiş bu haftalardaFitili ne için verdi canım doktorun. Ben de akıntım var dedim diye hemen fitil yazdı doktor. Annem de koku kaşıntı yoksa kullanma dedi diye kullanmıyorum. Annem de ebe bu arada. Ama kararsız kaldım çok. Kullansa mıydım diyorum. Doktorun enfeksiyon teşhisi koymak için başka bi test yaptı mı sana
Bende ilk haftalarda lekelenmelerim var diye düşük onleyici adı altında kullanmıştım ordan biliyorum. Şimdilerde verince bı tık korktumGebeliği boyunca Progestan kullanan arkadaşlarım oldu canım. Bazı doktorlar kullanılmasını tercih ediyor. En ufak riski bile almak istemiyorlar. Bu sende bi sorun olduğu anlamına gelmiyor. Olsaydı doktorun söylerdi. Bence kafana takma. Doktorun kullan dediyse kullan mutlaka
Tabiki de doktorun bir bildiği var sonuçta ama bu hafta da verince biraz kafama taktım sanırımGebeliği boyunca Progestan kullanan arkadaşlarım oldu canım. Bazı doktorlar kullanılmasını tercih ediyor. En ufak riski bile almak istemiyorlar. Bu sende bi sorun olduğu anlamına gelmiyor. Olsaydı doktorun söylerdi. Bence kafana takma. Doktorun kullan dediyse kullan mutlaka
Benimkide bunun benzeri
Ben baskı hissetmiyorum işte asla. Sağ tarafımda göğüs altında kafasını hissediyorum gayet yukarda gibi geliyor bana ama demek ki yanlış his kafası değil sanırımCanim gecen ay banada vermişti doktorum progestan 200 mg, vajinal olarak kullandım. Bebek baş gelişse eger baskı olduğu icin vermiştir banada bu sebeple verdi. Daha öncesinde gebelikte progestan kullanmamistim ileri haftada verince bende panik yaptim erken doğum riski mi var diye. Servikal uzunlukta vs sıkıntı yoktu. Bu sebeple de veriliyor yani merak etme. Verdigi haftalar gercekten ben baski hissediyordum asagida hissediyordum bebegi faydasını gördüm progestanin
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, maalesef bir bilgim yok
Mesanede baskı hissediyormuşsun işte farkında olmadan demekki, artik organlar sıkışıp yer değiştiriyor. Muhtemelen senin yukarda hissettiğin ayaklaridir bende yukarda hissediyorum artık yukardan vuruyor cunku. Ama korkacagin bisey yok herhangi bir agrin sizin oldugunda progestan kullanabilirsin. Bana doktorum bir ay kullanmam icin vermişti on gün kadar kullandim sonra biraktim baska bi sikayetim olmadığı için. Sende bi mesaj atip sor istersen sikayetim oldukça mi kullanayim yoksa kullanmam mi gerekiyor diye ona göre davranirsin ama endise edecegin bisey yok merak etme. Bebegin başının aşağıda olmasi kötü bisey degil zaten artik yukarıda bile olsa yavaş yavaş asagi donmeye baslayacak herkesinki bu haftalar itibariyle ağırlıkları baya arttigi icinBen baskı hissetmiyorum işte asla. Sağ tarafımda göğüs altında kafasını hissediyorum gayet yukarda gibi geliyor bana ama demek ki yanlış his kafası değil sanırımbana geçen ay da sordu baskı hissediyor musun diye hayır dedim. Sadece mesanem çok dolu hissediyorum gidiyorum 1 2 damla idrar oluyor dedim, çocuğun pozisyonu ile ilgili o dedi onemsemedik. Şimdi böyle bı tuhaf oldum bilmiyorum, sağlıklı dogumlarimiz olur umarım
Sorma özellikle hamilelikte hep sorun bu enfeksiyon. Kız kardeşimde de doğauma kadar çıktı.Kızlar benimde geçen hafta idrar tahlilimde idrarda eritrosit görüldü, ama doktor önemsemedi.İnternette enfeksiyona bağlı olabilir veya kum taş dökmüş olabilirsiniz veya gebeliğe bağlı da olabilirmis,zaten akıntı için 6 günlük fitil kullanmıştım hala akıntım fazla , gebeliğe bağlı olabilir,Bol bol su içmeye çalışıyorum ama bu enfeksiyon işi sürekli takılıyor insanın kafasına hamileyken
E nabizdan baktım 500 mg girilmiş ama doktorun 1 Gr dediğine eminim. Minoset 500 mg demişti yanındaki aklı selim ikisini de 500 girmiş. Gözüme kadar şişti, durdumuyor iltihabıE nabızdan mı kontrol ettin. 1000 olduğundan kesin eminsin dimi. Eminsen 2 tane iç bence. Boşa gitmesin ilaç bi an önce iltihabı atsın vücut da rahatla
Aminnn insallahBenimkide bunun benzerikapısına asacağımız günlerde gelin inş
Belinin arkasina yastik vs koysan canım belki donmezsin o zaman. Tüm gece sola doğru yatamıyorum bende ama mümkün olduğunca öyle yatmaya calisiyorum. Bu haftalarda bebeklerin hareketli olmasi normal, aksine hareket ediyorsa rahati yerinde demektir yinede yeterli kan akimi saglanabilmesi icin sola dogru yatin diyorlar farketmissindir sola yatınca daha cok hareketleniyor bebeklerKızlar hep sağa yatan biri olarak sola yatamıyorum. Yatsam da gece yine sırtüstü veya sağa yatmış uyanıyorum. Bazen bebeğin kıpırtısına uyanıyorum rahatsız olunca hareket ediyorlar demiştiniz ya acaba rahatsız mı oluyor. Artık eskisinden daha fazla hareketleri maşallah kıpır kıpır.
Evet farkettim özellikle tatlı yiyip sola yattın mı fıttırıyorBelinin arkasina yastik vs koysan canım belki donmezsin o zaman. Tüm gece sola doğru yatamıyorum bende ama mümkün olduğunca öyle yatmaya calisiyorum. Bu haftalarda bebeklerin hareketli olmasi normal, aksine hareket ediyorsa rahati yerinde demektir yinede yeterli kan akimi saglanabilmesi icin sola dogru yatin diyorlar farketmissindir sola yatınca daha cok hareketleniyor bebekler
Çok sert olmasa da uykumda da hissediyorum ben. Bazen 1-2 saat durmaz. Özellikle son haftada daha hareketli diyebilirim.Bebeğin hareketleri bu haftalarda çok sert olmuyor değil mi 24+5 kız bebek kaç haftadan sonra sert vuruşlar başlıyor
Kaç tane tablet? Bazıları 14 lü oluyor ya bir haftalık 14 ise 3 gün tam içmiş oluyorsun.Kızlar dış hekimi bana 1000 mg antibiyotik vermişti ama yanındaki personel girerken yanlışlıkla 500 mg girmis. Asla faydası olmaz hala deli gibi ağrıyor zaten. İki tane içsem 1000 mg ye tamamlasam zararı olur mu acaba
İdrarda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıyor mu sadece. Vajinal enfeksiyon da anlaşılır mı idrarda. Benim idrar tahlilimde bi sorun yoktu çünkü. Gynomax vermiş doktor. Benim de bazen sarı genelde şeffaf bi akıntım hep var. Hiç bi muayenede söylemedim şimdiye kadar. Bu kez sorayım dedim hemen fitil yazdıİdrar testi yapmadan direk fitil verdi canım akıntım var kaşıntım yok dedim hafiften sarı oluyor dedim renk olarak, her ihtimale karşı vereyim bebeğe bir zararı yok dedi.Bende buradan araştırdım bu şekilde test yapmayıp direk fitil veren çok doktor var ismi donaxyl.Bur hafta sonra şeker yükleme yaptırdım, idrar testi de istemişti enfeksiyon çıkmadı belki fitil İŞE yaradı belki de hiç enfeksiyon yoktu bilmiyorum ama idrar kültürü sürüntü yapılmadı.Eger başka şikayetin yoksa kullanmayabilirsin canım, Benim akıntım ara ara devam ediyor arada yapışkan Beyaz şekilde geliyor ki sanırım normalmiş bu haftalarda
Yok canım takma sakın. Tamamen doktorun tercihi bence. Herşey güzel olacak. 38e kadar duracağız hepimiz. Pozitif düşünelimBende ilk haftalarda lekelenmelerim var diye düşük onleyici adı altında kullanmıştım ordan biliyorum. Şimdilerde verince bı tık korktum
Tabiki de doktorun bir bildiği var sonuçta ama bu hafta da verince biraz kafama taktım sanırım
Ben sağa da sola da dönüyorum canım. Çok kafana takma onu. Bi ara ben de takıyordum saldım artık. Benim bebiş sağa yattığımda daha hareketli oluyor hattaKızlar hep sağa yatan biri olarak sola yatamıyorum. Yatsam da gece yine sırtüstü veya sağa yatmış uyanıyorum. Bazen bebeğin kıpırtısına uyanıyorum rahatsız olunca hareket ediyorlar demiştiniz ya acaba rahatsız mı oluyor. Artık eskisinden daha fazla hareketleri maşallah kıpır kıpır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?