2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ay misafirimiz var eşimin kuzeni geldi memleketten, evde yatıp dinlemiyorum malesef, mecbur şuraya gidelim buraya götürelim diyoruz. Ama egzersizlerimi yaptım biraz açıldı diizim ama belim öyle kötü ki anlatamam. Bacağımı kaldıramıyorum belim dehşet ağrıyor. Ağrı eşiğim çok yüksektir😭 ona rağmen bugün ağladım. Arabaya binerken bacagimi eşim tutup aracın içine aldım bu halde gezmeye çalışıyorum bı de 🙈
Ayy boşver gezsin onlar sen evde kalip yatıp dinlenseydin keşke gitmeseydin iyice kötü olma sonra

Ayy boşver gezsin onlar sen evde kalip yatıp dinlenseydin keşke gitmeseydin iyice kötü olma sonra
Çocuk evde kalmak istemiyor canım, illa o da gitmek istiyor, normalde dolaşacak olsalar tek gönderirim de denize gireriz dediler öyle olunca aklım kaliyor, illa gözümün önünde olsun istiyorum ☺️ ben de takıldım peşlerine

Annem kenarlarını keserek giy diyor ama öyle de sökülür rahatsiz olurum ben napsam bilemedim ya tüm gun iste ayagimda olunca eve bi geliyorum corabin izi çıkmış kıpkırmızı olmus ayağım baya rahatsiz ediyor ve kasindiriyor ayağımı. Cok acayip seyler olmaya basladi bana hamilelikte😂
Ayak numarası da büyüyor 😄 Benimki ilk gebelikte 38'den 40'a yükseldi.Doğumdan sonra 39'da kaldı.😅

Eklentiler

• 3482F0EB-0B61-4239-A2C8-CB4AE4B8B3BC.webp
    3482F0EB-0B61-4239-A2C8-CB4AE4B8B3BC.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar ya burun tıkanıklığı nefes darlığı yaşıyor musunuz. Resmen burnumdan nefes almayı özledim bune boyle🫠🫠
Allah şifa versin 🙏🏻Ben de olmuyor çok şükür ama ben de sağ ve sol tarafıma yatınca aşırı derecede ağrılarım oluyor. Basenlerim mi genişliyor anlamadım ama ağrıdan yatamıyorum artık

Kızlar ya burun tıkanıklığı nefes darlığı yaşıyor musunuz. Resmen burnumdan nefes almayı özledim bune boyle🫠🫠
Hamileligin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum. Normalde alerjik rinitim vardı zaten hamilelikte burun tıkanıklığı rutinim haline geldi. Buna da gebelik riniti deniyormus

Ben çok fazla yaşıyorum.Gece uyuyamadigim zamanlar oluyor.
Ay evet hele sıcaklar bastırınca daha da çekilmez hale geldi😕
Allah şifa versin 🙏🏻Ben de olmuyor çok şükür ama ben de sağ ve sol tarafıma yatınca aşırı derecede ağrılarım oluyor. Basenlerim mi genişliyor anlamadım ama ağrıdan yatamıyorum artık
Yaaaaa sana da şifa versin canım rabbim🙏her yer arıza vermeye başladı resmen😅komple bir bakım lazım artik
Hamileligin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum. Normalde alerjik rinitim vardı zaten hamilelikte burun tıkanıklığı rutinim haline geldi. Buna da gebelik riniti deniyormus
Evet fakat son günlerde çok şiddetlendi 2 adım atıyorum nefes nefeseyim artık biran önce hepimizinki geçsin insallah🙏

Ay evet hele sıcaklar bastırınca daha da çekilmez hale geldi😕

Yaaaaa sana da şifa versin canım rabbim🙏her yer arıza vermeye başladı resmen😅komple bir bakım lazım artik

Evet fakat son günlerde çok şiddetlendi 2 adım atıyorum nefes nefeseyim artık biran önce hepimizinki geçsin insallah🙏
Ayy kesinlikle, ama bir yeri tamir ediyoruz diğer yerden patlak veriyor 😂

Ay çok güzel isim. İsmi gibi hayatı olsun inşallah. Asil,yakışıklı, sağlıklı,annesine babasına, vatana millete hayırlı bir evlat olsun.
Canım benim çok teşekkür ederim güzel duaların ve dileklerin için. Hepimizin evladı annesi babasına saygılı, vatanı milletine hayırlı olsun inşallah 🙏🏻😍

Back
X