- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Sanayiden çıkmayan arabalar gibi olduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanayiden çıkmayan arabalar gibi olduk![]()
Ben zaten 40 giyiyorum ne yaparım öyle bi durumda bilmiyorum. Kışın ortasında terlikle dolaşırım artık deli gibiAyak numarası da büyüyorBenimki ilk gebelikte 38'den 40'a yükseldi.Doğumdan sonra 39'da kaldı.
![]()
Ben 36 giyiyordum 38 e çıkmıştı, doğumdan sonra 37 ye düşmüştü. Bidaha hiç 36 giyemedim, bu hamileliğimde geçen 37 numara yürüyüş ayakkabılarımı giyeyim dedim baya sıktılar 38 olsa rahat olacak, ama son aya kadar 39 olur gibi, sonra 38 e düşer. Hamileliklerde tüm kemik yapısı değişiyor demişti benim doktorum. Sadece ödem kilo vs değil insanin her bölgesi genişliyor bence. Diş kemikleri bile değişiyormuş. Benim doğumdan sonra implantim düşmüştü, meğerse hamilelikte çok sık rastlaniyormus implantların gevşemesine. Ayak kemikleri de biraz değişiyor yaniBen zaten 40 giyiyorum ne yaparım öyle bi durumda bilmiyorum. Kışın ortasında terlikle dolaşırım artık deli gibi![]()
42 numara düşünemiyorum kendimi. Genişlemesini tahmin ediyordum ama ayağımın boyu da değişirse yandım. Umarım olmazBen 36 giyiyordum 38 e çıkmıştı, doğumdan sonra 37 ye düşmüştü. Bidaha hiç 36 giyemedim, bu hamileliğimde geçen 37 numara yürüyüş ayakkabılarımı giyeyim dedim baya sıktılar 38 olsa rahat olacak, ama son aya kadar 39 olur gibi, sonra 38 e düşer. Hamileliklerde tüm kemik yapısı değişiyor demişti benim doktorum. Sadece ödem kilo vs değil insanin her bölgesi genişliyor bence. Diş kemikleri bile değişiyormuş. Benim doğumdan sonra implantim düşmüştü, meğerse hamilelikte çok sık rastlaniyormus implantların gevşemesine. Ayak kemikleri de biraz değişiyor yani![]()
Ay gerçekten büyüyor mu ayak numarası. 36 giyiniyorum kendimi asla 37 düşünemiyorum. Hiç sevmem büyük ayak. 37 bile büyük yaBen 36 giyiyordum 38 e çıkmıştı, doğumdan sonra 37 ye düşmüştü. Bidaha hiç 36 giyemedim, bu hamileliğimde geçen 37 numara yürüyüş ayakkabılarımı giyeyim dedim baya sıktılar 38 olsa rahat olacak, ama son aya kadar 39 olur gibi, sonra 38 e düşer. Hamileliklerde tüm kemik yapısı değişiyor demişti benim doktorum. Sadece ödem kilo vs değil insanin her bölgesi genişliyor bence. Diş kemikleri bile değişiyormuş. Benim doğumdan sonra implantim düşmüştü, meğerse hamilelikte çok sık rastlaniyormus implantların gevşemesine. Ayak kemikleri de biraz değişiyor yani![]()
Türk kadınlarının çoğu 37-38 şimdi biz büyük ayaklı mıyızAy gerçekten büyüyor mu ayak numarası. 36 giyiniyorum kendimi asla 37 düşünemiyorum. Hiç sevmem büyük ayak. 37 bile büyük ya![]()
Ayakkabı bulmakta sorun yasicaz bundan sonra deseneBen 36 giyiyordum 38 e çıkmıştı, doğumdan sonra 37 ye düşmüştü. Bidaha hiç 36 giyemedim, bu hamileliğimde geçen 37 numara yürüyüş ayakkabılarımı giyeyim dedim baya sıktılar 38 olsa rahat olacak, ama son aya kadar 39 olur gibi, sonra 38 e düşer. Hamileliklerde tüm kemik yapısı değişiyor demişti benim doktorum. Sadece ödem kilo vs değil insanin her bölgesi genişliyor bence. Diş kemikleri bile değişiyormuş. Benim doğumdan sonra implantim düşmüştü, meğerse hamilelikte çok sık rastlaniyormus implantların gevşemesine. Ayak kemikleri de biraz değişiyor yani![]()
Odemden bı kaç beden büyüyoruz zaten doğuma kadar, doğumdan sonra balon gibi puff iniyor her yerimiz ama kemik genislediginde eski haline dönmüyor. Ben doğumdan sonraki halimi daha çok beğenmistim kadınsal hatlar daha belirgin hale geliyor, günümüz Avrupa güzellik anlayışı dışında belki ama kadında hatlı ve kıvrımlı vücut bana göre daha güzel. O yüzden ayak numarasını hiç takmayın bedenin başka yerleri güzelleşecekAyakkabı bulmakta sorun yasicaz bundan sonra deseneo zaman hastanede giymek icin almamiz gereken terlikleri büyük alalim annem bana büyük numara al demişti ama ben ödem olur diye öyle diyor sanmıştım kalıcı olma ihtimalini hiç düşünmemiştim kesin benim ayak numaramda büyür çünkü coraplar bile ayagima iz yapmaya başladı demekki ayaklarim cidden büyüyor yada genisliyor ya püh napalım Allah başka dert vermesin
![]()
Uzuyor mu bilmiyorum hiç ölçmedim42 numara düşünemiyorum kendimi. Genişlemesini tahmin ediyordum ama ayağımın boyu da değişirse yandım. Umarım olmaz![]()
Yok ya 37 bence büyük değil, boy kilo ve ayak numarası orantılı bence. Dediğim gibi sadece ayak büyümüyor beden genel itibarıyle değiştiği için ayak siritmiyor, aslında uyum bozulmasın diye bence her bolgede değişim yaşanıyor. Bilek kemikleri kalinlasirken ayak küçük kalsa daha kötü benceAy gerçekten büyüyor mu ayak numarası. 36 giyiniyorum kendimi asla 37 düşünemiyorum. Hiç sevmem büyük ayak. 37 bile büyük ya![]()
Cok şükür, gözün aydın canım, Allah bidaha böyle bı korkuyla sinamasin.Kızlar nipt sonucum temiz çıktı şükür10 günde 10 yaş yaslandım inanin ama şükür herşey yolunda
![]()
Aminn canim çok çok zordu Allah hiç bi anneyi böyle korkularla sinamasin inşallahCok şükür, gözün aydın canım, Allah bidaha böyle bı korkuyla sinamasin.
Annem de 38 bana göre büyük, sevmediğim için.Türk kadınlarının çoğu 37-38 şimdi biz büyük ayaklı mıyız
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, gözün aydınKızlar nipt sonucum temiz çıktı şükür10 günde 10 yaş yaslandım inanin ama şükür herşey yolunda
![]()
43 kiloyla kendimi 37-38 düşünemiyorumYok ya 37 bence büyük değil, boy kilo ve ayak numarası orantılı bence. Dediğim gibi sadece ayak büyümüyor beden genel itibarıyle değiştiği için ayak siritmiyor, aslında uyum bozulmasın diye bence her bolgede değişim yaşanıyor. Bilek kemikleri kalinlasirken ayak küçük kalsa daha kötü bence![]()
Hadi geçmişlerr olsun, bu süreç de bittiğine göre gerisi huzur dolu geçsin dilerimKızlar nipt sonucum temiz çıktı şükür10 günde 10 yaş yaslandım inanin ama şükür herşey yolunda
![]()
Gözün aydın ben de öyle olmuştum çok iyi anlıyorum seniKızlar nipt sonucum temiz çıktı şükür10 günde 10 yaş yaslandım inanin ama şükür herşey yolunda
![]()
İlk gebeliğimin son zamanları yaza gelmişti terlik giymiştim.Ama bunda ne yaparım ben de bilmiyorum.Ben zaten 40 giyiyorum ne yaparım öyle bi durumda bilmiyorum. Kışın ortasında terlikle dolaşırım artık deli gibi![]()