- 23 Kasım 2014
- 1.868
- 4.593
- 133
Şimdi aklıma yılların diyalogu geldi, bilenler el kaldırsın:Ortalık çarşamba pazarına dönmüş gene ben hala arada mıymıy bi şeyler soruyorum HAHAHAHHAHAHAH Mahalle yanarken Kushi saçını tararmış gibi olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi aklıma yılların diyalogu geldi, bilenler el kaldırsın:Ortalık çarşamba pazarına dönmüş gene ben hala arada mıymıy bi şeyler soruyorum HAHAHAHHAHAHAH Mahalle yanarken Kushi saçını tararmış gibi olmuş![]()
Çok şükür canım, gözün aydın. Amin canım, darısı detaylıda bizlere inşallah. Sağlıklı ve rahatlamış bir hamiş olarak dualarına talibizSonuçlar iyi canım Allah'a şükür ama alana kadar öyle bir kastım ki kendimi aniden rahatlayinca da böyle oldu demek kiteşekkürler canım öyle böyle yarıladık allah hepimize huzurlu sağlıklı tamamlamayi nasip etsin
![]()
Turşu suyu varsa iyi çok iyi geliyor, şifa olsun kız. Canım çekti deyip vicdan azabı mı çektirsemAglamali gulmeli bir gün gecirdikten sonra bogaz agirisi ve atesle birlikte utanmadan bu saatte tavuklu pilav ve turşu yiyeceğim gerçekten ilginç biri haline geldim ya![]()
Ahahahahahaha ya yemin ederim Diego ben ya aksbsjsjsjjs napsın o da kendi derdinde YOUR EYES ARE AMAZING hahahahŞimdi aklıma yılların diyalogu geldi, bilenler el kaldırsın:![]()
Yok hazır turşu almıştım onun suyu da kötü oluyor ev tursusu olsa mis gibi hiç hayır demezdimTurşu suyu varsa iyi çok iyi geliyor, şifa olsun kız. Canım çekti deyip vicdan azabı mı çektirsem![]()
Maalesef bizde de yok ev turşusu, canım lahana turşusu istediYok hazır turşu almıştım onun suyu da kötü oluyor ev tursusu olsa mis gibi hiç hayır demezdimnooo evde varsa benim yerime de iç ev tursusu suyu
![]()
Yemek sepeti vs yok mu iste ayy keşke turşu gibi her an bir hamilenin isteyebilecegi riskli bir yiyecekten bahsetmeseydimmmMaalesef bizde de yok ev turşusu, canım lahana turşusu istedi![]()
Hazır turşu ile ilgili geçenlerde bır paylaşım gördüm doktor paylaşımıydı, tüketilmemesi gerekiyormuş, içeriğini çok net hatırlamıyorum canım ama içinde kullanılan raf ömrünü uzatıcı maddeden kaynaklı sanırım. O yüzden canın çok çektiyse ye tabi ama hani sürekli sürekli tüketme diye yazmak istedim. Ev turşusu satan dükkanlar var sipariş verilebiliyor bir çoğundan. Bakkaldakiler pek sağlıklı degilmisYok hazır turşu almıştım onun suyu da kötü oluyor ev tursusu olsa mis gibi hiç hayır demezdimnooo evde varsa benim yerime de iç ev tursusu suyu
![]()
Altına imza atabilir miyim izninleYa ben burayı seviyorum, 10 yıldır üyeyim herhalde. Ağustos 2020 anneleri grubundan edindiğim bilgilerle, kızım doğduktan sonra, 4 çocuk annesi, 6 torun büyütmüş annemden “profesör” ünvanı almış insanım. Buradan öğrendiklerimin haddi hesabı yok.
Hepsini geçtim, birbirinden tamamen farklı ama aynı süreci aynı anda paylaşan insanların bir arada bulunması fikri bile yeterince güzel. Ne bileyim gülüp eğlenelim, öğrenelim, fayda sağlayalım diye buradayız. Yazarken elli kere düşünmemeliyiz aman yanlış mı anlaşılır aman konu uzar mı diye.. ama sanırım senkron problemi yaşanıyor, bir şekilde. ya hayata bakış açıları ya yaşlar, bir şey var farklı olan ve bu fark kapanmıyor.
Ama ollsun böyle böyle de devam ederiz![]()
Aynen canım ben de ayda yılda bi iki tane salatalık tursusu yiyorum çok çok durduramazsam kendimi cidden onerilmiyorHazır turşu ile ilgili geçenlerde bır paylaşım gördüm doktor paylaşımıydı, tüketilmemesi gerekiyormuş, içeriğini çok net hatırlamıyorum canım ama içinde kullanılan raf ömrünü uzatıcı maddeden kaynaklı sanırım. O yüzden canın çok çektiyse ye tabi ama hani sürekli sürekli tüketme diye yazmak istedim. Ev turşusu satan dükkanlar var sipariş verilebiliyor bir çoğundan. Bakkaldakiler pek sağlıklı degilmis
Olay bence şu herkes en iyisini biliyor, herkes kusursuz dört dörtlük. Kimse kimsenin ne dediğini kaldıramıyor, 2 kere yanlış anlaşıldım. Allah da şahit düzeltmeye çalıştım, hamile insanlar sonuçta dedim ama karşılık görmedim. Sonrasında yanlış anlayanlar tarafından hep uğraşıldım. Ben hata yapmamama rağmen bir şeyleri düzeletmeye çalışıyorsam ve karşılık görmüyorsam daha ne yapabilirmki, sonuçta elimden geleni yapmaya çalışmışım. O yüzden vicdanım o kadar rahat ki. Rabbim içimi de biliyor yaşanılanları da. Benden büyüksünüz Rabbim evlatlarınızın torunlarınızın başından eksik etmesin. Varsa büyüğümüz olarak eleştiriniz baş göz üstüne, seve seve dinlerimYa ben burayı seviyorum, 10 yıldır üyeyim herhalde. Ağustos 2020 anneleri grubundan edindiğim bilgilerle, kızım doğduktan sonra, 4 çocuk annesi, 6 torun büyütmüş annemden “profesör” ünvanı almış insanım. Buradan öğrendiklerimin haddi hesabı yok.
Hepsini geçtim, birbirinden tamamen farklı ama aynı süreci aynı anda paylaşan insanların bir arada bulunması fikri bile yeterince güzel. Ne bileyim gülüp eğlenelim, öğrenelim, fayda sağlayalım diye buradayız. Yazarken elli kere düşünmemeliyiz aman yanlış mı anlaşılır aman konu uzar mı diye.. ama sanırım senkron problemi yaşanıyor, bir şekilde. ya hayata bakış açıları ya yaşlar, bir şey var farklı olan ve bu fark kapanmıyor.
Ama ollsun böyle böyle de devam ederiz![]()
Hiç öyle düşünme hemen yarın alırım. Afiyet şifa olsun sana da bebişe deYemek sepeti vs yok mu iste ayy keşke turşu gibi her an bir hamilenin isteyebilecegi riskli bir yiyecekten bahsetmeseydimmm![]()
Hamile olduğumu öğrendiğimde tüm duygular birbirine girmişti, o an düşündüğüm onlarca şeyden biri de evet hazır miyiz kısıtlamalar başlıyor olduğuyduAynen canım ben de ayda yılda bi iki tane salatalık tursusu yiyorum çok çok durduramazsam kendimi cidden onerilmiyorkız ne yiyeceğimizi sasirdik yaaa bu surecte
![]()
Ben de yemek yemek için yasayan insanlardan biriydim ve yemek yapmayida yemeyi de aşırı severim şimdi onu yeme bunu yeme şeysi baya zor oluyor ama dediğin gibi sayılı gün geçer sağlıkla gelsin bebislerHamile olduğumu öğrendiğimde tüm duygular birbirine girmişti, o an düşündüğüm onlarca şeyden biri de evet hazır miyiz kısıtlamalar başlıyor olduğuyduonu ye bunu yeme, şunu yap bunu yapma, bı de ben çok kötü beslenen iştahsız ve sağlığına çok dikkat etmeyen biriyim, disiplin altına girmek benim için baya zor oluyor, sağlıkla kavusalim da bu günler de sayılı gün nihayetinde
![]()
Aaa ama lütfen o kadar hamilelerin olduğu yere bu yazılır mı diyip bir kaos başlatmak istiyorumAglamali gulmeli bir gün gecirdikten sonra bogaz agirisi ve atesle birlikte utanmadan bu saatte tavuklu pilav ve turşu yiyeceğim gerçekten ilginç biri haline geldim ya![]()
Hahahah noooooo çok pişmanım geri alıyorum lütfen bi tanecik daha kavga olmasın yaAaa ama lütfen o kadar hamilelerin olduğu yere bu yazılır mı diyip bir kaos başlatmak istiyorum![]()