Amin canimm hemen solugu burda alicamValla bende anlamadım ya neyse insallah aksama güzel haberlerini bekliyoruz canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimm hemen solugu burda alicamValla bende anlamadım ya neyse insallah aksama güzel haberlerini bekliyoruz canım![]()
Ben de gülhiz hanımla ali ipek arasında kalmistim ali ipek'e gidecegim bugün inşallah herşey yolundadir bende deKızlar herkes detaylı ultrasondan bahsetmiş.Bende cumartesi gittim 20+2 de Ankara da radyolog Gülhiz Karataş a . Memnun kaldım genel olarak, hafif bir kahvaltı yapmıştım tatlı felan yemedim bebiş uyanmadı bir türlü.Neyse Arada yürü gel dedi biraz pozisyonu değiştirdi yaramazÇok şükür hiç Bir sorun yokmuş, yürüme hariç yaklaşık yarım saat sürdü.Benim bobreklerime felan da baktı, çok şükür BebekTE hiç bir sorun yokmuş
İnşallah canım, güzel haberlerle gelBen de gülhiz hanımla ali ipek arasında kalmistim ali ipek'e gidecegim bugün inşallah herşey yolundadir bende de![]()
ZEYNEP ELMALIMedipol Çamlıca da kime gidiyorsunuz acaba memnun musunuz?
Yaa bende üzüldüm plesanta durumumuz aynı diye bir heves durumuna bakmak için girdim dedim inşaallah düzeldi diye yazarsın diye bekledim.Az önce doktorumun sekreteri aradi doktorumun babasi rahatsizlanmis bütün randevular iptal dedihayattaki şansım ya gidemedim durumu belli olmadığı icin ultrasona ne zaman gun verecekleri de belli degilmis
aksam arayip tekrar soracagim
Çok sevindim canım inşaallah bundan sonrası gönül rahatlığıyla sağlıkla geçirirsin darısı bizlerin başına inşaallah sağlıkla gelsinler hepsi.Kızlar detaylı ultrasondan geldim çok güzel geçti şükür herşey yolunda. Ankaradakilere Ali ipek'i kesinlikle oneririm o kadar güzelce anlata anlata gitti ki hiç bi soru işareti kalmadı. Gözünde katarakt var mı kan damarlarinin akisina kadar baktı.Ve şehir disindan bir sürü hastası vardı.Şükür bi sorun yok ama amniyon sivisi birazcık fazlaymis şeker yuklemesi mutlaka yaptır dedi. Yani suyun biraz fazla olması disinda bir sorun yok inşallah o da hallolur. bizden haberler böyle kizlar![]()
Hemşirelerle görüştüm perşembe günü gel dediler canım ama o bile kesin değil yarın arayıp tekrar soracagım hoca yerinde olacak mı diye, yarın birde devlet Hastanesi'ne gideceğim şeker testi için gün almaya bakalım belki yarın bakarlarsa haber veririm canımYaa bende üzüldüm plesanta durumumuz aynı diye bir heves durumuna bakmak için girdim dedim inşaallah düzeldi diye yazarsın diye bekledim.Sağlıklı olsunda en kısa zamanda girersin canım detaylıya inşaallah benimde 12 eylülde sabırsızlıkla bekliyorum bende.
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar detaylı ultrasondan geldim çok güzel geçti şükür herşey yolunda. Ankaradakilere Ali ipek'i kesinlikle oneririm o kadar güzelce anlata anlata gitti ki hiç bi soru işareti kalmadı. Gözünde katarakt var mı kan damarlarinin akisina kadar baktı.Ve şehir disindan bir sürü hastası vardı.Şükür bi sorun yok ama amniyon sivisi birazcık fazlaymis şeker yuklemesi mutlaka yaptır dedi. Yani suyun biraz fazla olması disinda bir sorun yok inşallah o da hallolur. bizden haberler böyle kizlar![]()
Çok sevindim. Gözün aydın. Suyun fazla olması zararı varmıymış ki?Kızlar detaylı ultrasondan geldim çok güzel geçti şükür herşey yolunda. Ankaradakilere Ali ipek'i kesinlikle oneririm o kadar güzelce anlata anlata gitti ki hiç bi soru işareti kalmadı. Gözünde katarakt var mı kan damarlarinin akisina kadar baktı.Ve şehir disindan bir sürü hastası vardı.Şükür bi sorun yok ama amniyon sivisi birazcık fazlaymis şeker yuklemesi mutlaka yaptır dedi. Yani suyun biraz fazla olması disinda bir sorun yok inşallah o da hallolur. bizden haberler böyle kizlar![]()
20-24 haftalık diyorlar. Bence sırun olmaz. Benimki de 15 eylülde.Kızlar bende detaylı ultrason için gün aldım 15 Eylül'e verdiler ozamna kadar 23 haftalık oluyor bir sorun olmaz demi genelde 18-22 arası diyorlar ama bir haftadan birşey olmaz diye düşünüyorum
Tamam canım inşaallah hayırlı sağlıklı haberlerle gelirsin.Hemşirelerle görüştüm perşembe günü gel dediler canım ama o bile kesin değil yarın arayıp tekrar soracagım hoca yerinde olacak mı diye, yarın birde devlet Hastanesi'ne gideceğim şeker testi için gün almaya bakalım belki yarın bakarlarsa haber veririm canım
Amin kuzumm Darısı başınıza tüm dualarım iyi dileklerim sizlerleÇok sevindim canım inşaallah bundan sonrası gönül rahatlığıyla sağlıkla geçirirsin darısı bizlerin başına inşaallah sağlıkla gelsinler hepsi.![]()
Çok fazla olursa erken doguma sebel oluyormus benimki bir tık fazla ama kontrolünü yapsın doktorun dedi. Nolur nolmaz diye.gebelik sekeriyle de alakası olabilr dedi bakalım kendi doktorum ne diyecekÇok sevindim. Gözün aydın. Suyun fazla olması zararı varmıymış ki?
Sağol canımm Darısı sizlere inşallah çok iyi geçer hepinizinÇok sevindim canım gözün aydın![]()
İyi haberlerini bekliyoruz canımKızlar yarın benim de detaylim var 5 haftadır bebisi görmüyorum heyecan bastı simdiden![]()
Perşembe gününe verdiler canım ama yarın yine arayıp teyit etmem lazımmış doktora ulaşamamış sekreterler ciddi bişey varsa bütün haftayı da kapatabilir doktor dediler inşallah öyle olmazSağol canımm Darısı sizlere inşallah çok iyi geçer hepinizinsenin doktor yeniden verdi mi tarih canim