Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kııızz bide aynı doktor 🤩🤩 babylovee babylovee çıkınca yaz çok merak ediyorum inşallah uzuun uzun bakar ayrıntılı anlatır 😍 bu arada doktor nasıl biri sıcak samimi mi yoksa soğuk biri mi? İstanbuldaki perinatolog çok soğuk biriydi sepide sepide kankam iyi bilir 😅
Aa dogru aynı doktora gidiyoruuuz😄😍
Canım doktorumuz cok iyidir. Bilgilerini verir soru sorarsan zevkle cevaplar. İşine Aşık. Gayet ılımlı insanı germeyen bir doktor. Icin rahat olsun.
Aman öyle soguk tipler uzak olsun😄

Kanka soru soruyorum cevap vemriyordu ya ultrason bitene kadar 🤣🤣🤣 ben yokmuşum gibi davranıyor 🤣🤣
Bende cinsiyeti sormuştum önce bakmamız gerekenlere bakalım en son cinsiyete bakarız demişti 😂😂 parvana hocanın tatlı dilinden sonra biraz dumura uğramıştık 😅

Bende cinsiyeti sormuştum önce bakmamız gerekenlere bakalım en son cinsiyete bakarız demişti 😂😂 parvana hocanın tatlı dilinden sonra biraz dumura uğramıştık 😅
Ay sen bensin 😂🤣🤣 sana yinede bir şeyler mırıldanmış ben cinsiyeti sorunca duymamış gibi yaptı. En son her şey bitince eşim tekrar sordu, onada bakalım dedi 😫😫😂
Parvana anam gibi ya🤣🤣 kadını delirtiyorum 😂

Aa dogru aynı doktora gidiyoruuuz😄😍
Canım doktorumuz cok iyidir. Bilgilerini verir soru sorarsan zevkle cevaplar. İşine Aşık. Gayet ılımlı insanı germeyen bir doktor. Icin rahat olsun.
Aman öyle soguk tipler uzak olsun😄
Ayy iyi bari çok sevindim ben sıcak samimi doktorlara daha yakın hissediyorum zaten gerildiğimiz bir yer 😬 doğuma bakış açısı ne sence kuzu? Yani bu aralar biraz doğum şekliyle ilgili düşünmeye başladım da. Epidural e bakış açısını filan merak ediyorum. Yarın doktoru seversek onunla devam etmeyi düşünüyoruz

Ay sen bensin 😂🤣🤣 sana yinede bir şeyler mırıldanmış ben cinsiyeti sorunca duymamış gibi yaptı. En son her şey bitince eşim tekrar sordu, onada bakalım dedi 😫😫😂
Parvana anam gibi ya🤣🤣 kadını delirtiyorum 😂
Hadi yaa 🤣🤣 bidee uzuun uzun inceliyor ve hiç bişey demiyor ya insan nasıl geriliyor 😅 parvanadan ayrıldığım için çok üzüldüm yaa sanki ailemden birinden ayrılmışım gibi oldu 😬 bu arada suda doğum düşünüyorsan mutlaka düşün kuzu ben suda düşünüyordum parvanayla

Ayy iyi bari çok sevindim ben sıcak samimi doktorlara daha yakın hissediyorum zaten gerildiğimiz bir yer 😬 doğuma bakış açısı ne sence kuzu? Yani bu aralar biraz doğum şekliyle ilgili düşünmeye başladım da. Epidural e bakış açısını filan merak ediyorum. Yarın doktoru seversek onunla devam etmeyi düşünüyoruz
Kuzum benim düşüncem pek anneyi yormayi düşünmeyen bir doktor. Strese sokmayi sevmiyor. Epidurale sicak bakan biri benim gördüğüm.
Bir kere şaka yollu bana öyle demisti korkma hemen hallederiz falan diye 😊
Canim insallah seversin. Bilmiyorum ben kendisini cok seviyorum. Uzmanlığı benim icin herseyden önemli. Bide yaklaşımı da guzel. Sadece kadın doktorlara alışıksan eger onlardaki o fazla samimiyeti bulamazsin. Doktor gibi doktor yani, neyse bilgisi verir sonra gereksiz samimiyet yok😃😃 kadin doktorlara bakiyorum hastanede mesela hastalariyla el ele kol kola öpücükler ellesmeler😄
Bizim doktorumuz isi neyse yapar net sekilde konusur seni cevaplar ve haydi görüşürüz der😃
Ideal doktor benim icin 😍

Hadi yaa 🤣🤣 bidee uzuun uzun inceliyor ve hiç bişey demiyor ya insan nasıl geriliyor 😅 parvanadan ayrıldığım için çok üzüldüm yaa sanki ailemden birinden ayrılmışım gibi oldu 😬 bu arada suda doğum düşünüyorsan mutlaka düşün kuzu ben suda düşünüyordum parvanayla
Aşkım aslında adam haklı her detaya ince ince bakıyor bizim gibi lak lak yapmıyor, suratsız olsada tecrübesine çok güveniyorum😂😂 o yüzden başka dr gitmedim dönüşünü bekledim tatilden

Kanka suda doğum burda okuduktan sonra istedim ama bir tanıdığımız işte suda doğum için doktorun çok profesyonel olması lazım dedi, çünkü suda kan falan kaybedilirse farkına varmıyorlarmış. Bir tanıdğı az kalsın bebeğide kaybediyor kendiside gidiciymiş, su içinde çok kan kaybetmiş 😞 parvananın suda doğum olayları nasıl hiç bilmiyorum 😕 konuşacam onu yakın zamanda

Kuzum benim düşüncem pek anneyi yormayi düşünmeyen bir doktor. Strese sokmayi sevmiyor. Epidurale sicak bakan biri benim gördüğüm.
Bir kere şaka yollu bana öyle demisti korkma hemen hallederiz falan diye 😊
Canim insallah seversin. Bilmiyorum ben kendisini cok seviyorum. Uzmanlığı benim icin herseyden önemli. Bide yaklaşımı da guzel. Sadece kadın doktorlara alışıksan eger onlardaki o fazla samimiyeti bulamazsin. Doktor gibi doktor yani, neyse bilgisi verir sonra gereksiz samimiyet yok😃😃 kadin doktorlara bakiyorum hastanede mesela hastalariyla el ele kol kola öpücükler ellesmeler😄
Bizim doktorumuz isi neyse yapar net sekilde konusur seni cevaplar ve haydi görüşürüz der😃
Ideal doktor benim icin 😍
Kuzu ne güzel açıklamışsın 😍 yok bende aşırı samimi olsun demiyorum ama bazı doktorlar aşırı soğuk öyle olunca da bir problemim olunca söylemekten çekinirim gibi geliyor 😥 yorumları çok iyi zaten doktorun epey bilgili tecrübeli birine benziyor 😍 yarın tanışalım bakalım 🥰 teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 😘❤️

Depremden sonra ev orta hasarlı çıkmış taşınma yolları gözüktü.. ev bulursak taşıncaz tabi ev bulmak ayrı bi dert rabbim yardımcımız olsun stres oldum 🥺
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 ben geçen hafta taşındım evet zor oluyor ama haftamızdan dolayı aşırı yorulmadım ilerleyen zamanlarda daha zor olurdu o yüzden vardır bir hayır kucağında minik bebekle çok daha zor olurdu 🥲

Back
X