2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Anladım canım çok teşekkür ederim 😘 ben şuan kullanmak için istemiştim yenidoğan döneminde gerek yok o zaman. Çok ileriye şimdiden yatırım yapmıyorum onu bir sonraki kış gelince düşünürüz 🤣
ben daha bu akşam link görmüştüm uyku tulumu yenidoğandan itibaren yazmışlardı ama kimde gördüğümü hatırlamıyorum tekrar görünce atarım sana 🫶🏻

Kızlar ben de bugün ağrım için doktora gittim. Bebeğin herşeyi normal herşey yolunda dedi. Bir de ağrı için alttan muayene etti birşey göremedi. Ağrı kastan olabilir dedi. İdrar tahlili yaptırdım idrar kültürü ile iki tüp. Keton pozitif çıkmış. Sorun olur mu ki.
Canım geçmiş olsun susuz kalmıssin bol su iç diyeceklerdir, keton pozitif o anlama geliyor geçen ay yaşadım aynısını 😂

Birde anne bebek çantası alacagim ama hangi marka alsam karar veremedim siz hangi markalar aldınız, baby balloon bag arkadasım kullanıyor çok memnunum dedi o yüzden baktım ona, birde çok satanlarda stylo vardı aralarında karar veremedim
Canim kesinlikle deri alma gelinimiz ve kardesim kullaniyor dikiş yerlerinden gidiyor kullanışsız yani

Kızlar ilk toplu alışverişimiz yaptım, little gusto nun ürünleri çok güzel, yumuşacık 🤍buarada çantayı amazondan aldık henüz gelmedi gelince paylaşayım

Eklentiler

• IMG-20230906-WA0004.webp
    IMG-20230906-WA0004.webp
    74 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar detaylidan çıktım şu an çok güzel duyguymuş ama inatçı çıktı bizim kız kendini göstermek için çok ugratirdiu🫶 26 cm 510 gram olmusuz bile çok şükür hersey iyi plesentam önde olduğu için zor hissediyorum birde iç karnım genismis gobua de ondan çıkıyormuş bakarken de baya zorladı bu durum ama her aksilik böyle olsun insallah

Kızlar detaylidan çıktım şu an çok güzel duyguymuş ama inatçı çıktı bizim kız kendini göstermek için çok ugratirdiu🫶 26 cm 510 gram olmusuz bile çok şükür hersey iyi plesentam önde olduğu için zor hissediyorum birde iç karnım genismis gobua de ondan çıkıyormuş bakarken de baya zorladı bu durum ama her aksilik böyle olsun insallah
Ayy masallahh🥰 kaç haftaliksiniz siz canım?

Ohh hadi gözün aydın canım 💗💗

Kız diğer grupların diline mi düşmüşüz 😂😂😂
Aslında ocak ayı çok doğum yapılan da bir ay ne olduysa bu aya bir düzelemedik 😂😂
Sanırım düştük biri de burda yazmıştı sanki yanlış hatirmaliyorsam S Sariucurtma demişti diğer gruplar bizim kavgalarmizi konuşuyor diye 🤣🤣🤣 yani belli de zaten baksana sürekli azaldik yeni gelen de yok 🤣🤣

Sanırım düştük biri de burda yazmıştı sanki yanlış hatirmaliyorsam S Sariucurtma demişti diğer gruplar bizim kavgalarmizi konuşuyor diye 🤣🤣🤣 yani belli de zaten baksana sürekli azaldik yeni gelen de yok 🤣🤣
Neyse canım napalım kalan sağlar bizimdir 😄😄
Ben Aralık grubuna da bakıyorum, ihtiyaç duyduğum her yere de bakıyorum forumda . Önemli olan kadınların burda birbirinden destek alması, yardımlaşması, tecrübelerinden faydalanması. Artık kalanlarla yola devam 😂😂

Back
X