- 18 Temmuz 2022
- 5.895
- 9.751
- 148
Ah ya çok geçmiş olsunE nabizdan baktım 500 mg girilmiş ama doktorun 1 Gr dediğine eminim. Minoset 500 mg demişti yanındaki aklı selim ikisini de 500 girmiş. Gözüme kadar şişti, durdumuyor iltihabı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ya çok geçmiş olsunE nabizdan baktım 500 mg girilmiş ama doktorun 1 Gr dediğine eminim. Minoset 500 mg demişti yanındaki aklı selim ikisini de 500 girmiş. Gözüme kadar şişti, durdumuyor iltihabı
Çook geçmiş olsunE nabizdan baktım 500 mg girilmiş ama doktorun 1 Gr dediğine eminim. Minoset 500 mg demişti yanındaki aklı selim ikisini de 500 girmiş. Gözüme kadar şişti, durdumuyor iltihabı
16 tablet canimKaç tane tablet? Bazıları 14 lü oluyor ya bir haftalık 14 ise 3 gün tam içmiş oluyorsun.
Öyle yapicam da iki tane 500 Luk bir tam 1000 lik olur dimi. Yani matematiksel olarak sormuyorum da iki doz ilaç almış gibi olmam yani dimi. Anlatamadım da tam ama, ay hamile olunca her şeyi dert ediyor insan, normalde olsa aklıma bile gelmez iki hapi da aynı anda yutardimAh ya çok geçmiş olsundiş ağrısı çok fena oluyor umarım hemen geçer. Sen 2 tane iç de bitsin bi an önce
Bi eczacıya da mı sorsan? Nöbetçi eczaneler var ya söylerler. Ne olur ne olmaz.Tabi ki takacaksın. Hamilesin yani.Öyle yapicam da iki tane 500 Luk bir tam 1000 lik olur dimi. Yani matematiksel olarak sormuyorum da iki doz ilaç almış gibi olmam yani dimi. Anlatamadım da tam ama, ay hamile olunca her şeyi dert ediyor insan, normalde olsa aklıma bile gelmez iki hapi da aynı anda yutardim
Çok teşekkür ederim rahatlatıcı bilgileriniz içinMesanede baskı hissediyormuşsun işte farkında olmadan demekki, artik organlar sıkışıp yer değiştiriyor. Muhtemelen senin yukarda hissettiğin ayaklaridir bende yukarda hissediyorum artık yukardan vuruyor cunku. Ama korkacagin bisey yok herhangi bir agrin sizin oldugunda progestan kullanabilirsin. Bana doktorum bir ay kullanmam icin vermişti on gün kadar kullandim sonra biraktim baska bi sikayetim olmadığı için. Sende bi mesaj atip sor istersen sikayetim oldukça mi kullanayim yoksa kullanmam mi gerekiyor diye ona göre davranirsin ama endise edecegin bisey yok merak etme. Bebegin başının aşağıda olmasi kötü bisey degil zaten artik yukarıda bile olsa yavaş yavaş asagi donmeye baslayacak herkesinki bu haftalar itibariyle ağırlıkları baya arttigi icin
Teşekkür ederim evet, bekleyecek bebişler inancımız tamYok canım takma sakın. Tamamen doktorun tercihi bence. Herşey güzel olacak. 38e kadar duracağız hepimiz. Pozitif düşünelim![]()
Onlar her ihtimale karşı yazıyorlar galiba canım.vajinal enfeksiyon için sürüntü almaları gerekiyor galiba, benimde hiç akıntım kesilmiyor ya hep ıslak sürekli iç çamaşırı değiştiriyorumİdrarda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıyor mu sadece. Vajinal enfeksiyon da anlaşılır mı idrarda. Benim idrar tahlilimde bi sorun yoktu çünkü. Gynomax vermiş doktor. Benim de bazen sarı genelde şeffaf bi akıntım hep var. Hiç bi muayenede söylemedim şimdiye kadar. Bu kez sorayım dedim hemen fitil yazdı![]()
Çok çok geçmiş olsunÖyle yapicam da iki tane 500 Luk bir tam 1000 lik olur dimi. Yani matematiksel olarak sormuyorum da iki doz ilaç almış gibi olmam yani dimi. Anlatamadım da tam ama, ay hamile olunca her şeyi dert ediyor insan, normalde olsa aklıma bile gelmez iki hapi da aynı anda yutardim
Benim de akıntım aynı şekilde günde 5 6 kez degistiriyorum . Rengi de seffaf . Kaç kez hem idrar ve kültürü hem de vajenden üreme var mı diye bakıldı . Bir kez bile enfeksiyon çıkmadı şu ana kadar .Artik normal diye düşünüyorum . Eritrosit yazmışsın yukarda diye hatırlıyorum benim de 4 5 civarı çıkıyor . Gebelerde biraz yukselebiliyor dedi doktor. O yüzden korkma önemli görse kesin müdahale ederdi.Onlar her ihtimale karşı yazıyorlar galiba canım.vajinal enfeksiyon için sürüntü almaları gerekiyor galiba, benimde hiç akıntım kesilmiyor ya hep ıslak sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
Cook geçmiş olsunKızlar sırt agrilariniz başladı mı ya. Allah affetsin 2 gündür agridan ağlıyorum isyan edecek hale geliyorum bu haftaya kadar çok rahattım 27. Hafta bir geldi pir geldi
Tekrar diş Hastanesi'ne geldim, öğle arasindaymislar, birazdan konusucam dişçi ile duzeltsinler hatalarınıBi eczacıya da mı sorsan? Nöbetçi eczaneler var ya söylerler. Ne olur ne olmaz.Tabi ki takacaksın. Hamilesin yani.
O tarz şeyler pek işe yaramiyor malesef, diş ağrısına apranaks majezic bile tam etki etmezken ben parol ile dayanmaya çalışıyorum bu ağrıya. Gerçekten burnumdan geldi kaç gündür, hiç dinmeden zonkluyor. Çok yoruldumÇok çok geçmiş olsunKonuyla ilgili bir bilgim yok maalesef ama ağrıyan dişine karanfil koysan ağrıyı kesebilir belki . Eskiden öyle yaparlarmis ama karanfilin zararı olur mu bilemedim şimdi
![]()
Cook üzüldüm ya dis ağrısı çok zor derler zaten . İnşallah ilaçlar fayda eder de bir an önce çözülür ...O tarz şeyler pek işe yaramiyor malesef, diş ağrısına apranaks majezic bile tam etki etmezken ben parol ile dayanmaya çalışıyorum bu ağrıya. Gerçekten burnumdan geldi kaç gündür, hiç dinmeden zonkluyor. Çok yoruldum
Her zaman çok sert hareket etmeyebilir canım. Bazen belli belirsiz olması normal. Ben de sürekli hareketlerine kafayı takıyorum ama anladığım kadarıyla her bebek aynı olmuyor. Kendini başkalarıyla da kıyaslama rahat olBebeğin hareketleri bu haftalarda çok sert olmuyor değil mi 24+5 kız bebek kaç haftadan sonra sert vuruşlar başlıyor
Çok haklısın hamile olmasak bu kadar düşünmezdik herşeyi. Ben tam 1000lik olur diye düşünüyorum. Ama bilemedim ki şimdi içeriği de aynı mıdır. Eczane bulabilirsen oraya sor en iyisi. Pazara denk geldi bi deÖyle yapicam da iki tane 500 Luk bir tam 1000 lik olur dimi. Yani matematiksel olarak sormuyorum da iki doz ilaç almış gibi olmam yani dimi. Anlatamadım da tam ama, ay hamile olunca her şeyi dert ediyor insan, normalde olsa aklıma bile gelmez iki hapi da aynı anda yutardim
Hem de ne ağrı bikaç gündür ben de fenayım. Yavaş yavaş gelir diyordum ama birden geldi benim ağrılar daKızlar sırt agrilariniz başladı mı ya. Allah affetsin 2 gündür agridan ağlıyorum isyan edecek hale geliyorum bu haftaya kadar çok rahattım 27. Hafta bir geldi pir geldi
Enfeksiyondan korkuyorum baya ama annem ciddi bişey olsa kötü koku ve kaşıntı olurdu deyince rahatladım biraz. Akıntı kesilmiyor cidden. Hatta amniyon sıvısı mı acaba diye kuruntu yapıyorum bazenOnlar her ihtimale karşı yazıyorlar galiba canım.vajinal enfeksiyon için sürüntü almaları gerekiyor galiba, benimde hiç akıntım kesilmiyor ya hep ıslak sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
Ay çok iyi olmuş iyi ki gitmişsin tekrar. İnşallah şifa olur kullandığın ilaçlar ağrın diner bi an önceTekrar diş Hastanesi'ne geldim, öğle arasindaymislar, birazdan konusucam dişçi ile duzeltsinler hatalarını