2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Maasallah ya 😍
Boyu uzun olursa bakımı daha kolay olur değil mi bana öyle geliyor nedense 😃

Bu arada ben her gittiğimde başı asagidaydi bunun bir önemi yok diyorlar 🤷 Yarın da benim şeker yüklemem var sonra da muayene eder sanırım .
Öyle mi bilmiyorum ki.
Şimdiden geçmiş olsun. Yanına cidden oylanacak birilerini ya da birşey al 😀 sıkıldım bugün ben.

Kışın petekler odayı kurutuyor ya oda tıkanıklığa sebep oluyor hasta olunca falan çocuklar öneriyorlar çok önemli elzem bir şey midir bilemiyorum 😅

Bende on gündür falan hem kollarım hem bacaklarım uyuşuyordu sandalyede 10 dk otursam kalkamıyordum uyuşukluktan, birkaç kez de kramp girdi son günlerde. Geçen hafta şeker yüklemesine gittiğimde doktora söyledim magnezyum verdi, şimdi daha iyiyim. Sana da çok geçmiş olsun. 🤗
Ya benim magnezyumuma bakıp yeterli diyip takviye vermiyor doktorlar. Dahiliyeye de gidiyorum ayda bir. O da kullanma diyor. Ama herkes magnezyum alıyor. Kullansam daha iyi olurdum belki 😕

Evet günlük kıyafetler haricinde bebek esyalarinin bir çoğu iki üç çocuk buyutebiliyor, ben de temiz bulduğum ürünleri ikinci el almayı düşünüyorum anakucagi vs gibi.
Arkadaşımdan 4moms anakucağı buldum. Bazı ürünlerin ikinci el alınması taraftarıyım ben de. Çok israf oluyor çünkü hiç eskimiyor. Kendi sıfır aldıklarımı da ilerde dolapta satmayı düşünüyorum zaten

Kışın petekler odayı kurutuyor ya oda tıkanıklığa sebep oluyor hasta olunca falan çocuklar öneriyorlar çok önemli elzem bir şey midir bilemiyorum 😅
Peteklere normal su assak yeter umarım ya. Gerekli olursa ilerde alırım diye düşünüyorum onu. Belki ödünç de bulunabilir hatta☺️

Peteklere normal su assak yeter umarım ya. Gerekli olursa ilerde alırım diye düşünüyorum onu. Belki ödünç de bulunabilir hatta☺️
Öyle daha mantıklı olabilir ya ben kendimde astım hastası olduğum için başucumda şu ufak herkesin kullandığını kullanıyordum yumuşatıyordu burnumu boğazımı o sebeple tüm odaya yetecek bir tane arayışına girdim bakalım nasip olursa alırım yoksa çokta şart değil tabiki

Ay inşallah gerekli olmaz. Çocukken astımım vardı benim. İnşallah bebeğimde olmaz 🙏🏻 Çok steril büyütülmesine ben de karşıyım. Bi de doğal aşılanma diye bişey var sonuçta☺️ senin dişin nasıl oldu iyileşme var mı
Çok inatçı çıktı bu diş, hala şişmeye devam ediyor. Doğal sınırlarına ulaşıp yıkılan ülkeler gibi iyice şişip artık genisleyecegi yer kalmayınca iyileşecek sanırım 😄 dünkü kadar zonklamasa da hala hasta ediyor, hiç kalkmadan yatıyorum, dün akşam annemleri getirdik, bı sure istirahat edicem. Bağışıklığım tamamen düştü, peş peşe geldi hep, göğüs ağrısı diş ağrısı. Son 10 gündür evin içinde sürekli aglanarak geziyorum 🙈

Çok inatçı çıktı bu diş, hala şişmeye devam ediyor. Doğal sınırlarına ulaşıp yıkılan ülkeler gibi iyice şişip artık genisleyecegi yer kalmayınca iyileşecek sanırım 😄 dünkü kadar zonklamasa da hala hasta ediyor, hiç kalkmadan yatıyorum, dün akşam annemleri getirdik, bı sure istirahat edicem. Bağışıklığım tamamen düştü, peş peşe geldi hep, göğüs ağrısı diş ağrısı. Son 10 gündür evin içinde sürekli aglanarak geziyorum 🙈
Ah canım. Bugünü de atlatsan yarın daha iyi olacaksın inşallah. Antibiyotik etkisini mutlaka gösterecektir. Çok iyi anlıyorum seni.🥺

Antibiyotiğin etki etmesi uzun sürüyor olabilir . Bol bol dinlen inşallah en kısa sürede geçer .

Ah canım. Bugünü de atlatsan yarın daha iyi olacaksın inşallah. Antibiyotik etkisini mutlaka gösterecektir. Çok iyi anlıyorum seni.🥺
5 günden önce etkisini göremeyiz demişti dünkü dişçi de. Diş enfeksiyonları en dirençli olaniymis. Umarım yarına biraz daha iyi olur artik

Merhaba evet bende duymuştum onu ama bide bişey daha duymuştum. Doğum gerçekleştikten sonra onu sudan çıkarmak ve tekrar kurumasını sağlamak gerekiyormuş. Yoksa annenin rahmi çok geç toparlanıyormuş. Sizde bu şekilde mi yaptınız??
Merhabalar, evet, haberi alınca sudan çıkarıp kenara koyuyorsunuz :)
Aah çok geçmiş olsuun. Diş ağrısı normalde çekilir dert değilken hele bu dönemde, allah kolaylık ve şifa versin bi an önce dileriim..

Ya benim magnezyumuma bakıp yeterli diyip takviye vermiyor doktorlar. Dahiliyeye de gidiyorum ayda bir. O da kullanma diyor. Ama herkes magnezyum alıyor. Kullansam daha iyi olurdum belki 😕
Ben şikayetlerimi söyleyince hiç kan değerlerine bakmadan yazdı direkt. Belki kanda yeterli görünüyordur ama sana da gerekiyordur bilemedim..

Mesleki bakış açısıyla diş iltihabı böyle anlatılıyor demek 😀 annenlerin gelmesi çok iyi olmuş çok iyi gelir sana. Anne bakımına her yaşta ihtiyacımız var. Hemen toparlarsın şimdi bence 🥰

Daha önce doğum yapmış anneler,
Bir şeyi merak ediyorum da 😅😅
Şimdi bu doğum yaptıktan sonra sezeryan ya da normal bebeği annenin yanına getiriyorlar ya, bebek böyle kan kokusu gibi falan mı kokuyor, yoksa o hep bildiğimiz güzel bebek kokusu gibi mi 😅😅
Bugün instagramda o kadar çok doğum videolarına denk geldim ki birden çok merak ettim nasıl kokuyorlar o an acaba diye

Daha önce doğum yapmış anneler,
Bir şeyi merak ediyorum da 😅😅
Şimdi bu doğum yaptıktan sonra sezeryan ya da normal bebeği annenin yanına getiriyorlar ya, bebek böyle kan kokusu gibi falan mı kokuyor, yoksa o hep bildiğimiz güzel bebek kokusu gibi mi 😅😅
Bugün instagramda o kadar çok doğum videolarına denk geldim ki birden çok merak ettim nasıl kokuyorlar o an acaba diye
Takıldığın şeye bak 😂 kan kokmamıştı benim oğlum koklamaya doyamamıştım. Miss gibi kokuyordu. Bebeğimi öğlen 4 gbi doğurmuştum akşama kadar ne olur ne olmaz diye küvezde tutmuşlardı. Hastabakıcı gelip bana duş almama yardımcı olmuştu. Hiç unutmam bana şey demişti yıkan paklan oğlunu miss gibi karşıla. İlk kez yeni doğmuş bebeği kucağıma almıştım hayatımda. Yanıma koydular ememediği için ağlıyordu ben de oturup ağlamıştım susturamadığım için emziremediğim için ve ebeler götürmüşlerdi. Sadece 2 saatte bir getirdiler o gece. Valla anılarım canlandı. Kısacası miss gibi kokuyor.

Takıldığın şeye bak 😂 kan kokmamıştı benim oğlum koklamaya doyamamıştım. Miss gibi kokuyordu. Bebeğimi öğlen 4 gbi doğurmuştum akşama kadar ne olur ne olmaz diye küvezde tutmuşlardı. Hastabakıcı gelip bana duş almama yardımcı olmuştu. Hiç unutmam bana şey demişti yıkan paklan oğlunu miss gibi karşıla. İlk kez yeni doğmuş bebeği kucağıma almıştım hayatımda. Yanıma koydular ememediği için ağlıyordu ben de oturup ağlamıştım susturamadığım için emziremediğim için ve ebeler götürmüşlerdi. Sadece 2 saatte bir getirdiler o gece. Valla anılarım canlandı. Kısacası miss gibi kokuyor.
Napıyım valla çok merak ettim 🤣🤣🤣
Kötü koksa da kokudan rahatsızlık duyacağım için değil ama böyle ilk anda ds bebek kokusu var mı acaba yoksa, et gibi mi kokuyor diye 😅😅 sağol canım, bir kaç ay sonra koklarız inşallah 🥰

Back
X