Dünden beri belirtim yok diyordum ya sanki son yarimsaattir aynı belirtiyi bende hissediyorum sol bacağım da sizi ve alt karın bölgemde yanma hissi gibiBendede var arkadan aşşağı iniyo önden iniyo bel ve yan boşluklarımdada ağrı oluyo
Bende de aynı belirtiler varDünden beri belirtim yok diyordum ya sanki son yarimsaattir aynı belirtiyi bende hissediyorum sol bacağım da sizi ve alt karın bölgemde yanma hissi gibi
Benimde 27 ocak test günüm pazartesi dondurulmuş embrıyo transferi oldum bugün yaptım bişe çıkmadı gunler geçmıyorArkadaşlar ben de bugün tek embriyo transfer oldum 28 ocak test günüm :) dualarınızı eksk etmeyin :) beni de listeye ekler misiniz?
Bana da hiç öyle gelmiyor diyebileceğim bir belirtim bile yok kuzucanlar en azından ufak tefek şeyler oluyor size sevinmelisiniz Allah büyük yahuBana da hiç öyle gelmiyor olumsuz dusunmekten kendimi alamıyorum
İnşallah gebelik belirtileridir hergun belirti arıyorum bir ışık görüp hemen test yapayım diyeBende de aynı belirtiler var
Aynı gün transfer olmuşuz bende test alıp yaomayi düşündüm bugün sonra erken daha diye durdurdum kendimiBenimde 27 ocak test günüm pazartesi dondurulmuş embrıyo transferi oldum bugün yaptım bişe çıkmadı gunler geçmıyor
Bi arkadaşım dedi yap çıkar keşke yapmasaydım durduramıyorum kendımi sizin vsrmı belirtilerAynı gün transfer olmuşuz bende test alıp yaomayi düşündüm bugün sonra erken daha diye durdurdum kendimi
Sadece alt karın bölgemde sızlama var oturup kalkarken sancı oluyor o kadar sürekli goguslerime dokunuyorum hassasiyet var mı diyeBi arkadaşım dedi yap çıkar keşke yapmasaydım durduramıyorum kendımi sizin vsrmı belirtiler
Hiç kafanıza takmayın çok erken idrara kandan da sonra düşüyor bunu kendinize sıkıntı stres yapmayınBi arkadaşım dedi yap çıkar keşke yapmasaydım durduramıyorum kendımi sizin vsrmı belirtiler
Aynıları bende de car hatta bel bacak ağrısı ama göğüslerde yokSadece alt karın bölgemde sızlama var oturup kalkarken sancı oluyor o kadar sürekli goguslerime dokunuyorum hassasiyet var mı diye
Olur olmaz stres yapıyorum zaman geçsin diyorum yok geçmiyorHiç kafanıza takmayın çok erken idrara kandan da sonra düşüyor bunu kendinize sıkıntı stres yapmayın
Aynen onlarda tık yok daha aslında erken olduğunu biliyorum ama bir umut işteAynıları bende de car hatta bel bacak ağrısı ama göğüslerde yok
Şuan hangi ilaç veya iğne kullanıyorsunuzSadece alt karın bölgemde sızlama var oturup kalkarken sancı oluyor o kadar sürekli goguslerime dokunuyorum hassasiyet var mı diye
Olumsuz düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama aaa evet tutunma diyemiyorum çünkü bi öle bi böle iğnelerde yapıyor ama hangisi ilaç hangisi bebeBana da hiç öyle gelmiyor olumsuz dusunmekten kendimi alamıyorum
Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin hepimizeAynen onlarda tık yok daha aslında erken olduğunu biliyorum ama bir umut işte
Belimden kalçamdan bacağıma doğru yok böyle sancı geçen aydan beri var. Transfer olsam diğcem ki transferden tutunma vs ama yok yani uyutmuyor ağlancal derecedeBendede var arkadan aşşağı iniyo önden iniyo bel ve yan boşluklarımdada ağrı oluyo
Aaaa böyle yapmayın nütfen kendinize olumlamalar yapın hanfendiOlumsuz düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama aaa evet tutunma diyemiyorum çünkü bi öle bi böle iğnelerde yapıyor ama hangisi ilaç hangisi bebe
Ben günde 6 tane cyclo progynova folikasit coraspin progestan fitil ve iğne oksapar iğne prograf tablet ve dekort kullanıyorum canım o kadar çok ilaç varki vücut hangi birine tepki vericegini şaşırdıŞuan hangi ilaç veya iğne kullanıyorsunuz
Aminnn canım rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın ben Zonguldakdayim ama doktorum İstanbul'da aret kamar da tedavi goruyorumRabbim pozitif görmeyi nasip etsin hepimizehangi şehirdesiniz doktorunuz kim
Çok doğru Allah yardımcınız olsun bende fitil Coraspin estrofem progestan dex iğne kullanıyorumBen günde 6 tane
Ben günde 6 tane cyclo progynova folikasit coraspin progestan fitil ve iğne oksapar iğne prograf tablet ve dekort kullanıyorum canım o kadar çok ilaç varki vücut hangi birine tepki vericegini şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?