- 15 Aralık 2019
- 34
- 10
- 38
- 32
Bende bursadayım acıbadem hastanesnde tedavi gördümAminnn canım rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın ben Zonguldakdayim ama doktorum İstanbul'da aret kamar da tedavi goruyorum
ToprağımAminnn canım rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın ben Zonguldakdayim ama doktorum İstanbul'da aret kamar da tedavi goruyorum
Aminnnn bir birbirimize dua edelımToprağımolacak insallah içini ferah tut Allah büyük Burdaki bütün kardeşlerimiz pozitif haberler versin bize , bu ay negatif olanlarda önümüzdeki aylarda yine bu Ocak ayı topiğinden haber versin
Çok güzel ve kaliteli bir embriyo demişti doktor ama derecelerininden bahsetmedi canımTransfer edilen yumurtanın kalitesini biliyor musunuz?
Aaaa böyle yapmayın nütfen kendinize olumlamalar yapın hanfendi
Senin ki biraz ciddi gibiBelimden kalçamdan bacağıma doğru yok böyle sancı geçen aydan beri var. Transfer olsam diğcem ki transferden tutunma vs ama yok yani uyutmuyor ağlancal derecede
Canım ben yaptırdım tıbbi genetik bölümünden randevu alıyorsun tabi her hastanede oluyor mu bilmem benim yaşadığım yer küçük o yüzden ben başka bi şehire gitmiştim. Ücretsiz bi şekilde yapıyorlar kan alıyorlar yaklaşık bir ay sonra sonucun çıkıyorDoktorum aradı akşam benim negatif sonucu konuştuk.
Ama yapmadığı tek şeyin kronomozom testi olduğunu söyledi.Devlet hastanelerinde de yapılıyormuş.
Yaptıran var mı merak ettim?
Bakalım bir de onu yaptırayım ne çıkacak sonuç .
İnşallah bu son testin olur ve bir sonraki denemen pozitif ile sonuçlanır bunu canı gönülden diliyorumDoktorum aradı akşam benim negatif sonucu konuştuk.
Ama yapmadığı tek şeyin kronomozom testi olduğunu söyledi.Devlet hastanelerinde de yapılıyormuş.
Yaptıran var mı merak ettim?
Bakalım bir de onu yaptırayım ne çıkacak sonuç .
ben dondurulmuş transfer oldum, dolayısıyla femarayı transfer hazırlığı için kullandım. yumurta toplama için gonal f kullanıldı.Canım amh değerin kaç? Kaç yumoş oldu femara ile? İnşallah bebekim tutar ama tutmazsa bir dahaki sefere ben de hap isteyeceğim doktordan. Düşük amh liyim. Yumurta sayısı az oluyor bende. Bir sürü iğneye rağmen bir yumurta çıktı. Klomen ve femarayla 2-3 yumurta çıkıyordu
siz nasıl rahat edecekseniz, doktorunuz ne önerdiyse öyle davranın elbette. benim kimsenin istirahatini sorgulamak gibi bir niyetim yok. sadece en ufak bir hareketinde “acaba yanlış bir şey mi yaptım” diye endişelenen çok fazla insan görüyorum burada, onlar rahatlasın diye doktorumun söylediklerini aktardım.İşte burada normal yolla hamile kalamayan insanlar olduğumuz için hamile olma kısmıda normal olmuyo yoksa tarlada doğuran bahçe işi yaparken hamile kalan bir sürü kadın var döllenme bile yapay benim doktorum 3 gün kesinlikle eğilme kalkma yukarı uzanma yok istirahat ediceksin sonrada dikkat ederek hareket et dedi
ben de transfer sürecinin kesinlikle daha zor olacağını düşünüyordum. dün progesteron vereceğine çok emindim. şok oldum hastaneden elimi kolumu sallayarak çıkınca. inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırız.Aynen bende aslında çok rahatmış yani ben hiç bukadar rahat bi tüp bebek süreci geçirmemiştim ilaç saati yok iğne yok çok güzel inşallah sonuçlarımızda güzel olur herbirimizin
Şu sabahın vaktinde bugün rabbim canım Allahım sana o harika duyguyu tattırsın afiyetle herşey çok güzel olsun inşallahTest Günüm geldi çattı kızlar çok heyecanlıyım ilk defa bir transferimde bekledim test yapmadım ama böyle daha iyimiş gerçekten
Aminnn çıktık yola gidiyoruz hastaneye inşallah herşey güzel olur inşallahŞu sabahın vaktinde bugün rabbim canım Allahım sana o harika duyguyu tattırsın afiyetle herşey çok güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?