2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aminnn canım rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın ben Zonguldakdayim ama doktorum İstanbul'da aret kamar da tedavi goruyorum
Toprağım olacak insallah içini ferah tut Allah büyük Burdaki bütün kardeşlerimiz pozitif haberler versin bize , bu ay negatif olanlarda önümüzdeki aylarda yine bu Ocak ayı topiğinden haber versin

Doktorum aradı akşam benim negatif sonucu konuştuk.
Ama yapmadığı tek şeyin kronomozom testi olduğunu söyledi.Devlet hastanelerinde de yapılıyormuş.
Yaptıran var mı merak ettim?
Bakalım bir de onu yaptırayım ne çıkacak sonuç .

Canım ben yaptırdım tıbbi genetik bölümünden randevu alıyorsun tabi her hastanede oluyor mu bilmem benim yaşadığım yer küçük o yüzden ben başka bi şehire gitmiştim. Ücretsiz bi şekilde yapıyorlar kan alıyorlar yaklaşık bir ay sonra sonucun çıkıyor

İnşallah bu son testin olur ve bir sonraki denemen pozitif ile sonuçlanır bunu canı gönülden diliyorum burdan bize de haber verirsiniz hatta hepimizin kalpleri bir bunu hissedebiliyorum

ben dondurulmuş transfer oldum, dolayısıyla femarayı transfer hazırlığı için kullandım. yumurta toplama için gonal f kullanıldı.

siz nasıl rahat edecekseniz, doktorunuz ne önerdiyse öyle davranın elbette. benim kimsenin istirahatini sorgulamak gibi bir niyetim yok. sadece en ufak bir hareketinde “acaba yanlış bir şey mi yaptım” diye endişelenen çok fazla insan görüyorum burada, onlar rahatlasın diye doktorumun söylediklerini aktardım.

Aynen bende aslında çok rahatmış yani ben hiç bukadar rahat bi tüp bebek süreci geçirmemiştim ilaç saati yok iğne yok çok güzel inşallah sonuçlarımızda güzel olur herbirimizin
ben de transfer sürecinin kesinlikle daha zor olacağını düşünüyordum. dün progesteron vereceğine çok emindim. şok oldum hastaneden elimi kolumu sallayarak çıkınca. inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırız.

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar benimde bugün iğnelerde 5.günüm bakalım gidiyorum şuan doktora kontrolüm var. Tabi bizde erkekte sperm bulunursa opuya gircem ama güzel hissediyorum. Pozitif enerji veriyorum evrene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…