2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yarın 12. Günüm. Benim 8 gün kahverengi kanamam geldi belim çpk ağrıdı dedim herhalde adet oluyorum çok gelmişti leke. Kan verdim 35 çıktı. Kimyasal olmasındna korkuyorum onda da lekelenme olabiliyormuş.
Benim onceki transferimde kan sonucum 42 cikmisti yine bu sitede yazılanlara bakınca korkmustum degerim cok dusuk diye ama sonuc olarak hamileydim hatta tek yumurta ikiziydi onemli olan degerim düşüklüğü yuksekligi degil duzenli sekilde artmasi

Kizlar bende pazartesi transfer oldum 5.gun embriyosu bugün kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken falan sızlıyor neden olabilir acaba

Evet doğru diyorsunuz işte bu psikolojide insan tam olarak doğru düşünemiyor. İnşaalh hayırlı haberi akmak nasip olur. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim

Evet doğru diyorsunuz işte bu psikolojide insan tam olarak doğru düşünemiyor. İnşaalh hayırlı haberi akmak nasip olur. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim
Kesinlikle oyle insanin aklina surekli kotu şeyler geliyor. Ben daha once bu sureci yasamama ragmen sanki ilk tedavim ilk transferim olacak gibi degisik bi heyecan korku stres var. Bunun paikolojisi cok baska yasamayan gercekten bilemez. Rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin

Ay ne diyorsun maşallah kuzum doğal gebelik miydi tüp bebek miydi? Tüp bebekte yumurtanın bölünmesi tek yumurta ikizi olması fikri beni çok heyecanlandırıyor ama sanırım%1 ihtimalmiş

Amin aratmadan bekletmeden hepimize nasip etsin Allahım

Kizlar bende pazartesi transfer oldum 5.gun embriyosu bugün kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken falan sızlıyor neden olabilir acaba
Ben de pazartesi oldım ama ağrım yok kuzum. Genelde bu belirti tarzı şeyleri ilaçlar yapıyor deniyor ama inşallah bebek belirtisidir canım

Ay ne diyorsun maşallah kuzum doğal gebelik miydi tüp bebek miydi? Tüp bebekte yumurtanın bölünmesi tek yumurta ikizi olması fikri beni çok heyecanlandırıyor ama sanırım%1 ihtimalmiş
Tup bebek. İlk ttanseferim taze bi tane embriyoyla oldu negatif sonuclandi. İkincide iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Bi tanesi tuttu. Tutan embriyomda kendi bolunup tek yumurta ikizi oldu ama bi bebegimin kalp atisini duyamadik malesef. Digerini saglikla kucagima aldim ama cok sukur evet cok cok dusuk bi ihtimaldi bu ama genetik yatkinligimiz var esim ve benim ailelerimizde cok fazla ikiz durumu sanirim bu yuzden olmustu

Maşallah kuzum. Zor bir süreç olmuş ama sonunda bebeğini kucağına alabilmişsin ❤ maşallah sana

Maşallah kuzum. Zor bir süreç olmuş ama sonunda bebeğini kucağına alabilmişsin ❤ maşallah sana
Evet cok sukur Rabbim isteyen, hayalini kuran, bu yolda emek veren herkese yasatsin. Kimsenin kucagini bos gozunu yaşlı birakmasin insallah simdi ucuncu transferimi bekliyorum sizlerle birlikte bakalim

Kızlar sol tarafım belimden kalçama bacağıma kadar ağrıyor uyku uyutmuyor ya sizde var mı böyle bir ağrı

Yüzde 1 ihtimal ne kadar güzel ama nasip tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…