- 12 Eylül 2023
- 25
- 32
- 8
- 30
Biz de celalettin peru hastasıyız :) bugün transfer oldum , umudunuzu kaybetmeyin sabırlı olun elbette çıkarEşim azospremmi şuan sd2 seviyesindeyiz doğal.cikis olurmu kızlar
Benim onceki transferimde kan sonucum 42 cikmisti yine bu sitede yazılanlara bakınca korkmustum degerim cok dusuk diye ama sonuc olarak hamileydim hatta tek yumurta ikiziydiYarın 12. Günüm. Benim 8 gün kahverengi kanamam geldi belim çpk ağrıdı dedim herhalde adet oluyorum çok gelmişti leke. Kan verdim 35 çıktı. Kimyasal olmasındna korkuyorum onda da lekelenme olabiliyormuş.
Evet doğru diyorsunuzBenim onceki transferimde kan sonucum 42 cikmisti yine bu sitede yazılanlara bakınca korkmustum degerim cok dusuk diye ama sonuc olarak hamileydim hatta tek yumurta ikiziydionemli olan degerim düşüklüğü yuksekligi degil duzenli sekilde artmasi
Kesinlikle oyle insanin aklina surekli kotu şeyler geliyor. Ben daha once bu sureci yasamama ragmen sanki ilk tedavim ilk transferim olacak gibi degisik bi heyecan korku stres var. Bunun paikolojisi cok baska yasamayan gercekten bilemez. Rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasinEvet doğru diyorsunuzişte bu psikolojide insan tam olarak doğru düşünemiyor. İnşaalh hayırlı haberi akmak nasip olur. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim
Ay ne diyorsun maşallah kuzumBenim onceki transferimde kan sonucum 42 cikmisti yine bu sitede yazılanlara bakınca korkmustum degerim cok dusuk diye ama sonuc olarak hamileydim hatta tek yumurta ikiziydionemli olan degerim düşüklüğü yuksekligi degil duzenli sekilde artmasi
AminKesinlikle oyle insanin aklina surekli kotu şeyler geliyor. Ben daha once bu sureci yasamama ragmen sanki ilk tedavim ilk transferim olacak gibi degisik bi heyecan korku stres var. Bunun paikolojisi cok baska yasamayan gercekten bilemez. Rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin
Ben de pazartesi oldım ama ağrım yok kuzum. Genelde bu belirti tarzı şeyleri ilaçlar yapıyor deniyor ama inşallah bebek belirtisidir canımKizlar bende pazartesi transfer oldum 5.gun embriyosu bugün kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken falan sızlıyor neden olabilir acaba
Şunun cevabı bulursanız nolur banada yazın yaaaKizlar bende pazartesi transfer oldum 5.gun embriyosu bugün kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken falan sızlıyor neden olabilir acaba
8. Gün idrarda çıkınca kan verdimTam 10. Gunde mi test verdiniz
Tup bebek. İlk ttanseferim taze bi tane embriyoyla oldu negatif sonuclandi. İkincide iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Bi tanesi tuttu. Tutan embriyomda kendi bolunup tek yumurta ikizi oldu ama bi bebegimin kalp atisini duyamadik malesef. Digerini saglikla kucagima aldim ama cok sukurAy ne diyorsun maşallah kuzumdoğal gebelik miydi tüp bebek miydi? Tüp bebekte yumurtanın bölünmesi tek yumurta ikizi olması fikri beni çok heyecanlandırıyor ama sanırım%1 ihtimalmiş
Bebek tutunurken oluyo sanırımŞunun cevabı bulursanız nolur banada yazın yaaa
Maşallah kuzum. Zor bir süreç olmuş ama sonunda bebeğini kucağına alabilmişsinTup bebek. İlk ttanseferim taze bi tane embriyoyla oldu negatif sonuclandi. İkincide iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Bi tanesi tuttu. Tutan embriyomda kendi bolunup tek yumurta ikizi oldu ama bi bebegimin kalp atisini duyamadik malesef. Digerini saglikla kucagima aldim ama cok sukurevet cok cok dusuk bi ihtimaldi bu ama genetik yatkinligimiz var esim ve benim ailelerimizde cok fazla ikiz durumu sanirim bu yuzden olmustu
Niye bana öle gelmiyo yaBebek tutunurken oluyo sanırım
Evet cok sukur Rabbim isteyen, hayalini kuran, bu yolda emek veren herkese yasatsin. Kimsenin kucagini bos gozunu yaşlı birakmasin insallahMaşallah kuzum. Zor bir süreç olmuş ama sonunda bebeğini kucağına alabilmişsin❤ maşallah sana
Yüzde 1 ihtimal ne kadar güzel ama nasip tabiTup bebek. İlk ttanseferim taze bi tane embriyoyla oldu negatif sonuclandi. İkincide iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Bi tanesi tuttu. Tutan embriyomda kendi bolunup tek yumurta ikizi oldu ama bi bebegimin kalp atisini duyamadik malesef. Digerini saglikla kucagima aldim ama cok sukurevet cok cok dusuk bi ihtimaldi bu ama genetik yatkinligimiz var esim ve benim ailelerimizde cok fazla ikiz durumu sanirim bu yuzden olmustu
Bendede var arkadan aşşağı iniyo önden iniyo bel ve yan boşluklarımdada ağrı oluyoKızlar sol tarafım belimden kalçama bacağıma kadar ağrıyor uyku uyutmuyor ya sizde var mı böyle bir ağrı
Bana da hiç öyle gelmiyor olumsuz dusunmekten kendimi alamıyorumNiye bana öle gelmiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?