Canım amh değerin kaç? Kaç yumoş oldu femara ile? İnşallah bebekim tutar ama tutmazsa bir dahaki sefere ben de hap isteyeceğim doktordan. Düşük amh liyim. Yumurta sayısı az oluyor bende. Bir sürü iğneye rağmen bir yumurta çıktı. Klomen ve femarayla 2-3 yumurta çıkıyorduyarı doğal denebilir. sadece yumurtlamak için femara kullandım 5 gün. sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum. başka hiç bir şey kullanmadım.
Hımm olabilir canım herkesin bünyesi farklı tabi ilerlemeden geçer inşallah seni zora sokmadanYaa teşekkür ederimama o ağrı kesildi duphalac şuruba rağmen kabızlık oldu. 2.hatta 1,5 günden sonra hareketlendim ama… Kayısı, sebze ağırlıklı besleniyorum. Bol su içmeye çalışıyorum ama nedense böyle oldu.
Kaçıncı gununuzdesinizNasılsın hiç belirti varmı ya benim kaşık ağrım bile yok göğüs hassasiyetide yok siz nasılsınız
Transfer edilen yumurtanın kalitesini biliyor musunuz?Benim 4 yumurtam oldu 2 tane toplanabildi 5. Güne kadar 1 tane yaşadı ve transfer edildi canım..benimde yumurtam az oluyor
6. Gün sabah kasıklarımda ağrı üşütmüş gibiKaçıncı gununuzdesiniz
Kaset test yaptınmı hiçKızlar yarın sabah gidip kan vericem. İçim içime sığmıyor sanki çok korkuyorum
Kaçıncı gununuzdezjniz belirti varmı Kaçıncı gün embriyosuKızlar yarın sabah gidip kan vericem. İçim içime sığmıyor sanki çok korkuyorum
Bende aynı yerimde duramıyorumKızlar yarın sabah gidip kan vericem. İçim içime sığmıyor sanki çok korkuyorum
Yok yapmadımKaset test yaptınmı hiç
Yarın 12. Günüm. Benim 8 gün kahverengi kanamam geldi belim çpk ağrıdı dedim herhalde adet oluyorum çok gelmişti leke. Kan verdim 35 çıktı. Kimyasal olmasındna korkuyorum onda da lekelenme olabiliyormuş.Kaçıncı gununuzdezjniz belirti varmı Kaçıncı gün embriyosu
Helal olsun dayandın kaç gündür şurda beraberiz yarın büyük gün inşallah mutlu haberi alır buraya gelirsin inşallahYok yapmadım
Güzel haberler almak nasip olur inşallah yarınBende aynı yerimde duramıyorum
Evet yapamadım korktum açıkçası. 8 gün de yapınca negatifti kanda 35ti. Yine aynısı olur diye yapamadımHelal olsun dayandın kaç gündür şurda beraberiz yarın büyük gün inşallah mutlu haberi alır buraya gelirsin inşallah
İnşallah güzel haberler alırsınızYarın 12. Günüm. Benim 8 gün kahverengi kanamam geldi belim çpk ağrıdı dedim herhalde adet oluyorum çok gelmişti leke. Kan verdim 35 çıktı. Kimyasal olmasındna korkuyorum onda da lekelenme olabiliyormuş.
Eşim azospremmi şuan sd2 seviyesindeyiz doğal.cikis olurmu kızlarBende cellatin peru hocamdan tedavi. Görüyorum. Yaklaşık. İki yıldır inşallah az kaldı tedavimiz
İnanıyorum ki iki katına çikmiş olacak kuzumKızlar yarın sabah gidip kan vericem. İçim içime sığmıyor sanki çok korkuyorum
İnşallah canımİnanıyorum ki iki katına çikmiş olacak kuzum❤ Allah büyük. Bebeğin seninle Allah'ın izniyle
İnsallah hayırlısıyla saglıklaGüzel haberler almak nasip olur inşallah yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?