Ben de gidecegim birazdan teste, hepimize bol şans. İlaclar da bitti bugun, test sonucuna gore alacagim.Test Günüm geldi çattı kızlar çok heyecanlıyım ilk defa bir transferimde bekledim test yapmadım ama böyle daha iyimiş gerçekten
inşallah hepimiz pozitifi görürüz tek duam sonradan düşecekse kalbi duracaksa olmasın çok zor iki kere yaşadımBen de gidecegim birazdan teste, hepimize bol şans. İlaclar da bitti bugun, test sonucuna gore alacagim.
Evet negatif olursa ben de bunu dusuneceğim.inşallah hepimiz pozitifi görürüz tek duam sonradan düşecekse kalbi duracaksa olmasın çok zor iki kere yaşadım
MerhabaDoktorum aradı akşam benim negatif sonucu konuştuk.
Ama yapmadığı tek şeyin kronomozom testi olduğunu söyledi.Devlet hastanelerinde de yapılıyormuş.
Yaptıran var mı merak ettim?
Bakalım bir de onu yaptırayım ne çıkacak sonuç .
Bugün test gününüz muydu kaçıncı gün embriyosu yduKızlar sonucum 11 çıktı ben elendim sanırım çift embriyoydu 11 çok düşük biliyorum
Kaset test hiç yapmadınız miBende kan verdim sonucumu bekliyorum
Yerimde duramıyorum
Test gününe kadar bile nasıl bekledim bilmiyorum
5. Gündü evet test günümBugün test gününüz muydu kaçıncı gün embriyosu ydu
Bugün gitme yarın gitÖzel bir hastanede vermeye gidiyorum şimdi inanmak istemiyorum
Canım tüm dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz.Bugün teste gidecek tüm kızlar pozitif haberlerle dönsün inşallahbende bugün transfer için gideceğim bana da dua edin kızlar uyuyamadım çok heyecanlıyım
Bunun ne olduğu çok zor ya belli olmayabilir endişelenme kesin olmicağnı biliyorduk şuan ufakta olsa açık kapın var böle üzülme5. Gündü evet test günüm
Yok cesaret edemedimKaset test hiç yapmadınız mi
Pazartesi mi transfer oldunuz ben pazartesi oldum ama doktor 10 gün sonra dedi o yüzden bu kadar düşük çıkmış olmali5. Gündü evet test günüm
Yarın gidersen yükselirmi düşermi görürsün5. Gündü evet test günüm
İnşallah güzel sonuçlar alirsinizYok cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?