2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çatlatma iğnesini etkisi 36 saat sonra btyor dye biliyorum canım
Canım 36 saat sonra çatlamayı sağlıyor. Kandaki hCG 14 günde sıfırlanıyor. Ancak öncesinde sıfırlandığı da olabiliyor ama en erken 8. Gün civarı sıfırlanabiliyor. En garantisi 14. Gündür. Eozlemtsn

Canım Allahın bir bildiği vardır sağlıkla en doğru zamanda gelsin miniğin

Bugün ben de kan verdim ve negatif geldi malesef, olmadı… 11 ocakta transfer olmuştum 5. Gün embriyosuydu. Bel ağrım kasık ağrısı gibi belirtilerim de vardı ama ilaçlardan dolayıymış. O yüzden çok da belirti aramamak lazım onu öğrendim Pozitifi gören arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sonuç bekleyen herkese Allah hayırlısını nasip etsin . Herkesin gönlündeki gibi olsun

Kızlar acil yardım dün beta vermiştim 27.59 çıkmıştı bugün gebelik testi yaptım çıkmadı sonra bi tane daha aldım silik çıktı hemen gittm kan vermeye 28.1 çıktı bir günde sizce nolucak ben çok kafaya taktım

Benim değerim 11 gelmişti sabah doktor ovitrellw yükseltmiştir dedi pazar günü yarım doz yaptırmıştı. Allah büyük hep sonradan kürtaj olmaktansa başta olmasın demiştim öyle oldu

Dünle bugün arası bir artış olması gerekirdi diye düşünüyorum kuzum iki katı değil belki ama 35-40 falan olsaymış iyiymiş. İdrarda çıkmayabilir, idrar testlerinin hassasiyeti farklı olabilir. Yakalayamamış olabilir. İnşallah değerin yarın iki katına çıkmış olur kuzum

İnşallah ya düştü diye düşünmüştüm ama ne düşmüş ne yükselmiş yükselme 0.50

Ayyyy inşallah bizlerde pozitif görürüz
İnşallah inşallah
Ama pozitif alınca da kaygılar bitmiyormuş. Yükseldi mi yükselecek mi, onu düşün bunu düşün. Her gün kan veresim var
Ama belirti arayıp kendinize eziyet etmeyin. Belirgin bir belirti olmuyor inanın. Benim de yeni yeni başladı zaten.
Sizin de pozitif haber aldığınız günleri görelim, birlikte sevinelim
Kaç gün kaldı teste?

Amin inşallah haftaya cumartesi test günü 27si

Merhaba, biz hem kendimize hem embriyoya yaptırdık genetik test. Özelde yaptırdık 2 haftada çıktı. Ucuz değil ama gerçekten çok rahatlatıcı. 3 düşüğüm var hepsinin sebebi kromozomal sorunlarmis şimdi olmayanı seçtik. Ki düşük kalite bir embriyo olmasina rağmen genetiği sağlam olduğu için tutundu. Çok umutluyum, inşallah güzel gidecek. Siz de yaptırın. İnsanı cok rahatlatiyor sağlıklı olduğunu bilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…