Sağol canım benimAyyyyy ayy ayy ayy nasıl sevindimmmmmaşallah kuzum. Artacaktı ❤ inanıyordum. Allah hevesimizi kursağımızda bırakmadı. Şükürler olsun canım
Canım 36 saat sonra çatlamayı sağlıyor. Kandaki hCG 14 günde sıfırlanıyor. Ancak öncesinde sıfırlandığı da olabiliyor ama en erken 8. Gün civarı sıfırlanabiliyor. En garantisi 14. Gündür.Çatlatma iğnesini etkisi 36 saat sonra btyor dye biliyorum canım
Ah yaa evet iğnenin etkisi kuzum ama inanıyorum pozitif haberini de alacağız canımTaze transfer canim.igne etkisinden böle çıktı o zaman
Canım Allahın bir bildiği vardırArkadaslar selam, benimki negatif cikti 4.89 , ilaclari azaltip pzt ye kadar kullanacagim.Pzt yine test verip dr ile gorusmeye gececegiz.Bu defa da kismet degilmiş
Ben bayilip dustukten bir gun sonra zaten kaybettigimi anlamistim cunku uykum azaldi, bacak kasik agrisi kesildi, halsizlik bitmisti.
Bu saatten sonra sizlere dua etmeye devam edeceğim.
Kan testi 25nde artık o gün anlycaz canım hayırlısıylaCanım 36 saat sonra çatlamayı sağlıyor. Kandaki hCG 14 günde sıfırlanıyor. Ancak öncesinde sıfırlandığı da olabiliyor ama en erken 8. Gün civarı sıfırlanabiliyor. En garantisi 14. Gündür.Eozlemtsn
Umudum var benimle gbi hissediyorumAh yaa evet iğnenin etkisi kuzum ama inanıyorum pozitif haberini de alacağız canımmoralini yüksek tut kuzum.
Kaçıncı gününüzKızlar acil yardım dün beta vermiştim 27.59 çıkmıştı bugün gebelik testi yaptım çıkmadı sonra bi tane daha aldım silik çıktı hemen gittm kan vermeye 28.1 çıktı bir günde sizce nolucak ben çok kafaya taktım
Dün 9 du bugün 10 5. Gün embiriyosu dondurulmuş transferKaçıncı gününüz
Bence 2 gün sonra tekrar kan verin en net o söylerDün 9 du bugün 10 5. Gün embiriyosu dondurulmuş transfer
Dünle bugün arası bir artış olması gerekirdi diye düşünüyorum kuzum iki katı değil belki ama 35-40 falan olsaymış iyiymiş. İdrarda çıkmayabilir, idrar testlerinin hassasiyeti farklı olabilir. Yakalayamamış olabilir. İnşallah değerin yarın iki katına çıkmış olur kuzumKızlar acil yardım dün beta vermiştim 27.59 çıkmıştı bugün gebelik testi yaptım çıkmadı sonra bi tane daha aldım silik çıktı hemen gittm kan vermeye 28.1 çıktı bir günde sizce nolucak ben çok kafaya taktım
Dün 9 du bugün 10 5. Gün embiriyosu dKaçıncı gününüz
öyle yapıcam kafam tam karıştıBence 2 gün sonra tekrar kan verin en net o söyler
İnşallah ya düştü diye düşünmüştüm ama ne düşmüş ne yükselmiş yükselme 0.50Dünle bugün arası bir artış olması gerekirdi diye düşünüyorum kuzum iki katı değil belki ama 35-40 falan olsaymış iyiymiş. İdrarda çıkmayabilir, idrar testlerinin hassasiyeti farklı olabilir. Yakalayamamış olabilir. İnşallah değerin yarın iki katına çıkmış olur kuzum
İnşallah inşallahAyyyy inşallah bizlerde pozitif görürüz
Amin inşallah haftaya cumartesi test günü 27siİnşallah inşallah
Ama pozitif alınca da kaygılar bitmiyormuş. Yükseldi mi yükselecek mi, onu düşün bunu düşün. Her gün kan veresim var
Ama belirti arayıp kendinize eziyet etmeyin. Belirgin bir belirti olmuyor inanın. Benim de yeni yeni başladı zaten.
Sizin de pozitif haber aldığınız günleri görelim, birlikte sevinelim
Kaç gün kaldı teste?
Merhana benimde bugün transferim oldu aneztezi ile yaptılar inşallah güzeo olur kacinci günnembriyosugünaydın :))belki2903 23 ocak 1 embriyo transferim yapılacak güncelleme yapar mısınız :))
Merhaba, biz hem kendimize hem embriyoya yaptırdık genetik test. Özelde yaptırdık 2 haftada çıktı. Ucuz değil ama gerçekten çok rahatlatıcı. 3 düşüğüm var hepsinin sebebi kromozomal sorunlarmis şimdi olmayanı seçtik. Ki düşük kalite bir embriyo olmasina rağmen genetiği sağlam olduğu için tutundu. Çok umutluyum, inşallah güzel gidecek. Siz de yaptırın. İnsanı cok rahatlatiyor sağlıklı olduğunu bilmekDoktorum aradı akşam benim negatif sonucu konuştuk.
Ama yapmadığı tek şeyin kronomozom testi olduğunu söyledi.Devlet hastanelerinde de yapılıyormuş.
Yaptıran var mı merak ettim?
Bakalım bir de onu yaptırayım ne çıkacak sonuç .
Ben. 6. Günümü lavaboda geçirdim ne zaman şarıl şarıl kanayacak diye. Öyle ağrıdı. PozitifKızlar bugün 4.günüm transferimin sabahtan beri felaket adet sancısı çekiyorum çok şiddetli çok korkuyorum tutmadımı acaba böyle olup pozitif sonuç alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?