2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çatlatma iğnesi sonrası herhangi bir yan etki oluyo mu acaba ya, akşam bir yemeğe davetliyim katılsam birşey olur mu acaba

Benimde rahimde sorun yoktu iğnelere başladım polip oluştu. Bugün 4 günlük daha iğne verdi. Günde 2 tane iğne vardı 3. İğneyide verdi. Bakalım haftaya cumartesi eşim tese ye gircek sperm cıkarsa Allahın izniyle ben de Ogün opuya gircem. Bugün kontrolüm vardı 13 11 9 falan bişiler saydı sanırım ölçüleri yumurtaların

al tabiii şuan nasılsın varmı bir belirtin ne durumdasın birileryle konsunca vakit geçiyor
Ara ara kasıkta batma tarzı bişey oluyor ama şiddetli değil rahatsız bile etmiyor.aynen ya burası çok iyi ama herkeste olan belirtiyi kendindede arıyor herkesin bünyesi değişik ve çoğu belirtiyi ilaçlar yapıyor.

22 ocakta kontrolüm var. Heyecanlıyım, yazdıklarınızı takip ederek bekliyorum:) Döngümün 12. Günü oluyor Pazartesi günü. Bakalım doktor o gün transfer gününü söyler değil mi
Benimde 22 Ocak ta kontrolüm var çok merak ediyorum gün vericek mi benimde döngümün 11. Günü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…