Ben dondurulmuş transfer oldum canımBu iğne bana ptesi yapıldı 40saat snra geçmiş olmuyir mu yaa . Sana da mı birazı yapıldı ignenin
Hayırlı olsun süper haberKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
Bence var gibi kaçıncı gününüzBurda daha belirgin gibi yoksa ben öyle görmek istedigim için mi görüyorum
Anladım canım inşallah nasip olur hepimizeBen dondurulmuş transfer oldum canım
Pazartesi günü transfer oldum transfer günü hariç 5. Günüm çok erken yaptımBence var gibi kaçıncı gününüz
Evet canım. İnşallah iyiye işarettir yaşadıklarımızMerhaba, 16 Ocak’ta mı transfer oldunuz? Aynı durum bende de var, dün geçmişti ağrı ama bugün tekrar başladı.
Canım ben dün vuruldum akşam 11:20 de ama bir etkisi olmadı biraz bugün halsizlik var ama cumartesi diye miskinim bence ondan dolayı olabilirÇatlatma iğnesi sonrası herhangi bir yan etki oluyo mu acaba ya, akşam bir yemeğe davetliyim katılsam birşey olur mu acaba
Tebrik ederim çok sevindim darısı bizlere inşallahKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
Amin, inşAllahEvet canım. İnşallah iyiye işarettir yaşadıklarımız
Benimde rahimde sorun yoktu iğnelere başladım polip oluştu. Bugün 4 günlük daha iğne verdi. Günde 2 tane iğne vardı 3. İğneyide verdi. Bakalım haftaya cumartesi eşim tese ye gircek sperm cıkarsa Allahın izniyle ben de Ogün opuya gircem. Bugün kontrolüm vardı 13 11 9 falan bişiler saydı sanırım ölçüleri yumurtalarınSelam canım, geçen sene ilk bu konulara başlayınca 3 tane doktor gezdim hepsi polip var tam bebeğin tutuncağı yerde alınmalı dediler, bende tüp bebek doktoru bulup karar vereyim onla ilerlerim dedim. Şimdiki doktorum tüp bebek uzmanı, geçen sene denemeden önce polip operasyonu oldum 1 gün dinlendim. Sonra 2 ay kadar süre reglimin düzene girmesini bekleyip transfere hazır hale gelmiştim. O deneme tutmadı. Şimdi tekrar deneyeceğiz.
Bence hamişsinTransfer günü sayarsak bgun ,6.gunum testim böyle çıktı umut var mı sizce?
Taze transfer oldgu için çatlatma iğnesi etkisidir diyorlar canim tam umitlenmiyim .bence de tutundu bebeğim gbi ama kan günü Perşembe netlesir inşallah çıkarBence hamişsin
Baş dönmesi yaptı da bende , okudum yapıomuş uzanıyorumCanım ben dün vuruldum akşam 11:20 de ama bir etkisi olmadı biraz bugün halsizlik var ama cumartesi diye miskinim bence ondan dolayı olabilir
Benim oğlumda bende 5.gün kaset testte öğrendim aynı gün kan verdim 38 diPazartesi günü transfer oldum transfer günü hariç 5. Günüm çok erken yaptım
Çatlatma iğnesini etkisi 36 saat sonra btyor dye biliyorum canımTaze transfer oldgu için çatlatma iğnesi etkisidir diyorlar canim tam umitlenmiyim .bence de tutundu bebeğim gbi ama kan günü Perşembe netlesir inşallah çıkar
Ara ara kasıkta batma tarzı bişey oluyor ama şiddetli değil rahatsız bile etmiyor.aynen ya burası çok iyi ama herkeste olan belirtiyi kendindede arıyor herkesin bünyesi değişik ve çoğu belirtiyi ilaçlar yapıyor.al tabiii şuan nasılsın varmı bir belirtin ne durumdasın birileryle konsunca vakit geçiyor
Bnde 40 diye okudum ama transfer zamanı 10gunde geçiyor diyorlar anlamadım valla bnde.Çatlatma iğnesini etkisi 36 saat sonra btyor dye biliyorum canım
Benimde 22 Ocak ta kontrolüm var çok merak ediyorum gün vericek mi benimde döngümün 11. Günü oluyor22 ocakta kontrolüm var. Heyecanlıyım, yazdıklarınızı takip ederek bekliyorum:) Döngümün 12. Günü oluyor Pazartesi günü. Bakalım doktor o gün transfer gününü söyler değil mi
Dondurulmuş 2 embrıyo koyulduSizin taze transfer mi dondurulmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?