2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayyyy inşallah bizlerde pozitif görürüz

Gözün aydın canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler seni anlıyorum. Peki önceki pozitiflerde ne gibi sorun oluyordu. Betayla mi ilgili ?
Teşekkür ederim canım.Evet genelde beta hcg değeri düzenli artmıyordu ve sonunda düşük oluyordu veya dış gebelik teşhis ediliyordu.Ancak ben 3 kez dış gebelik yaşayınca tüpleri aldırdım en azından şimdi dış gebelik olmaz diye düşünüyoruz bakalım pazartesi değerm de düzenli artarsa inşallah bu defa kucağımıza alırız.

Pozitif görenler be gibi belirtiniz var nolur yazın bugün 5.günüm dunden beri 3 defa yaptım kasıklsrımda batma var acaba varmı yok mu insan dusunmeden edemiyor
5 kez tüp bebek denemiş bir olarak söyleyebilirm ki arkadaşım öyle spesifik kesin bu belirti diyebileceğin birşey olmuyor.Transferden sonra klasik adet olma belirtileri yaşadım hala da arabara kasık karın ağrısı oluyor onun dışında birşey yok.Bir de tabaiyem asla günüden önce test yapma!!!erken testlerden ele birşey geçmiyor ger türlü tam tarihi bekleyip sonucu kesinleştirmek gerekiyor boşuna öncesinden psikoloji bozmaya gerek yok bence.Şöyle düşünün siz elinizden geleni yaptınız ve şimdi bekleme zamanı rabbim hepimizin dileğini kabul etsin inşallah

Çok tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza

Çok geçmiş olsun. Benim betam da geçen sene düzenli artmiyordu düşük oldu. Şimdi yine hamileyim ama betam yine iki katına yakın artıyor. Sınırdayim anlayacağın. Tam anlamıyla sevinemiyoruz. İnşallah sorunsuz sağlıkla ilerler

Çok doğru söylüyorsunuz insan tek kaldıkça dayanamıyor yapmak istiyor

Aynı süreçler canım, yumurtalar büyüyor sonra transfere hazırlanıyorsun, hayırlısıyla kavuşursun inşallah

Kızlar erken gebelik testinde 9. Günde negatif görüp kanda pozitif gören var mı aranızda 5. Gün embriyosu

Arkadaslar selam, benimki negatif cikti 4.89 , ilaclari azaltip pzt ye kadar kullanacagim.Pzt yine test verip dr ile gorusmeye gececegiz.Bu defa da kismet degilmiş
Ben bayilip dustukten bir gun sonra zaten kaybettigimi anlamistim cunku uykum azaldi, bacak kasik agrisi kesildi, halsizlik bitmisti.
Bu saatten sonra sizlere dua etmeye devam edeceğim.

En kısa zamanda rabbim gönlündekini nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…