2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım bizden kromozom analizi istemişti doktor tıbbi genetikten randevu aldım ama senin dediğin testleri bilmiyorum

teşekkürler umut oldunuz inşallah kanda pozitif görebilirim herhangi bir belirtiniz olmuş muydu lekelenme falan ben yaşamadım
Bel ağrısı ve bir gün regl ağrısı yaşadım. Sonra göğüslerim hassaslastı başka belirtim olmadı. Öncekiler ilerlemese de bu 4. Gebeliğim hiç yerleşme lekelenmesi yaşamadım

Canım değerin sabit kalmış yükselmemiş , inşaAllah artarak çıkar ama bilmiyorum

Dondurulmuş transfer ile taze donmadan direk yapılan transfer arasındaki farkı bilen varmı ben ayın 9 da 3. Gün yumurta transferi oldum normalde test günüm pazar ayın 21 idi ben cuma günü test yaptırdım boş cikti agrilarimda oluyor kasığımda mide bulantimda var benim gibi olupta testi sonradan pozitif olan varmi

]
Hımm anladım teşekkür ederim cevapladığınız için, bende devlet hastanesindeyim A.tıp fakültesi
Rica ederim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bu işin kuralı kaidesi belli, yer önemli degil bence, durumunuz iyi tespit edilmişse, ihtiyaç anlasilmissa güzel sonuçlar alınabilir. İnşallah oyle olur

Canım bizden kromozom analizi istemişti doktor tıbbi genetikten randevu aldım ama senin dediğin testleri bilmiyorum

Anladım, teşekkür ederim. bir arkadaşım pcos’lu ve embriyolarına (pgt,ngs) genetik test yaptırması gerekiyor fakat dolar yüzünden yaptıramıyorlar, acaba Türkiye’de de yapılmaya başlandı da haberimiz mi yok diye merak etmiştim.

Ben Türkiye'de yaptırdım pgt. Embriyo başı 3750 TL idi Aralık ayında.

Belimden kalçamdan bacağıma doğru yok böyle sancı geçen aydan beri var. Transfer olsam diğcem ki transferden tutunma vs ama yok yani uyutmuyor ağlancal derecede
Bu bende yumurta toplama sonrası oldu sonra gidip romatizma olduğumu öğrendim.Doktor dedi hormon iğneleri romatizmayı tetiklemş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…