Ben. 12. Gün bile idrar testlerim pozitif değildi. Aynı gün sabah yaptığım test negatifken kanda pozitif çıktı.Kızlar erken gebelik testinde 9. Günde negatif görüp kanda pozitif gören var mı aranızda 5. Gün embriyosu
Pozitif sonuçlarınızı bekliyorumAmin inşallah haftaya cumartesi test günü 27si
Ayy çok sevindim darısı bizlere inşallahBen. 6. Günümü lavaboda geçirdim ne zaman şarıl şarıl kanayacak diye. Öyle ağrıdı. Pozitif
Merhaba siz tedavinizi hangi hastanede oldunuz acaba bende Ankara’da yaşıyorum daBen. 6. Günümü lavaboda geçirdim ne zaman şarıl şarıl kanayacak diye. Öyle ağrıdı. Pozitif
Canım bizden kromozom analizi istemişti doktor tıbbi genetikten randevu aldım ama senin dediğin testleri bilmiyorumbelki2903 Canım ben yaptırdım tıbbi genetik bölümünden randevu alıyorsun tabi her hastanede oluyor mu bilmem benim yaşadığım yer küçük o yüzden ben başka bi şehire gitmiştim. Ücretsiz bi şekilde yapıyorlar kan alıyorlar yaklaşık bir ay sonra sonucun çıkıyor
Pgt ve ngs testleri mi oluyor genetik test derken…?
teşekkürler umut oldunuz inşallah kanda pozitif görebilirim herhangi bir belirtiniz olmuş muydu lekelenme falan ben yaşamadımBen. 12. Gün bile idrar testlerim pozitif değildi. Aynı gün sabah yaptığım test negatifken kanda pozitif çıktı.
Benim doktorum tedaviyi Gürgan klinikte yaptı. Ama oranın doktoru değil tüp bebek için orası ile çalışıyorMerhaba siz tedavinizi hangi hastanede oldunuz acaba bende Ankara’da yaşıyorum da
Bel ağrısı ve bir gün regl ağrısı yaşadım. Sonra göğüslerim hassaslastı başka belirtim olmadı. Öncekiler ilerlemese de bu 4. Gebeliğim hiç yerleşme lekelenmesi yaşamadımteşekkürler umut oldunuz inşallah kanda pozitif görebilirim herhangi bir belirtiniz olmuş muydu lekelenme falan ben yaşamadım
Canım değerin sabit kalmış yükselmemiş , inşaAllah artarak çıkar ama bilmiyorumKızlar acil yardım dün beta vermiştim 27.59 çıkmıştı bugün gebelik testi yaptım çıkmadı sonra bi tane daha aldım silik çıktı hemen gittm kan vermeye 28.1 çıktı bir günde sizce nolucak ben çok kafaya taktım
İnsallah cnm çokça aminnİnsallah hayırlısıyla saglıklayarın listede 5-6 kisinin tahlil günü diye görmüstüm ortalık pozitiflerle dolsun çok amin
Yaaa çok mutlu oldum inşallah pozitif olur bizde doğal çıkış bekliyoruz hoca inşallah. Olacak dediBiz de celalettin peru hastasıyız :) bugün transfer oldum , umudunuzu kaybetmeyin sabırlı olun elbette çıkar
Hımm anladım teşekkür ederim cevapladığınız için, bende devlet hastanesindeyim A.tıp fakültesiBenim doktorum tedaviyi Gürgan klinikte yaptı. Ama oranın doktoru değil tüp bebek için orası ile çalışıyor.
Rica ederim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bu işin kuralı kaidesi belli, yer önemli degil bence, durumunuz iyi tespit edilmişse, ihtiyaç anlasilmissa güzel sonuçlar alınabilir. İnşallah oyle olur]
Hımm anladım teşekkür ederim cevapladığınız için, bende devlet hastanesindeyim A.tıp fakültesi
Canım bizden kromozom analizi istemişti doktor tıbbi genetikten randevu aldım ama senin dediğin testleri bilmiyorum
Ben Türkiye'de yaptırdım pgt. Embriyo başı 3750 TL idi Aralık ayında.Anladım, teşekkür ederim.bir arkadaşım pcos’lu ve embriyolarına (pgt,ngs) genetik test yaptırması gerekiyor fakat dolar yüzünden yaptıramıyorlar, acaba Türkiye’de de yapılmaya başlandı da haberimiz mi yok diye merak etmiştim.
Bu bende yumurta toplama sonrası oldu sonra gidip romatizma olduğumu öğrendim.Doktor dedi hormon iğneleri romatizmayı tetiklemşBelimden kalçamdan bacağıma doğru yok böyle sancı geçen aydan beri var. Transfer olsam diğcem ki transferden tutunma vs ama yok yani uyutmuyor ağlancal derecede
Ben Türkiye'de yaptırdım pgt. Embriyo başı 3750 TL idi Aralık ayında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?