2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ebrucum artış çok istediğimiz kadar yeterli değil. Ancak yine de takip etmekte fayda var. İlaçlarını aybı şekilde kullanmaya devam et. Salı günü aynı saatte tekrar beta hcg görelim.

Doktor yazdı
Canım biraz sınırda kalmış olabilir ama o artar inşallah rahat ol ve peşine düşme. Ye iç bolca su tüket. İnşallah katlanarak artacak. Yükseliş var önemli olan bu.

Hayır dondurulmuş embriyo 2 ay sonra transfer edildi bilmiyorum hiçbir belirtim yok ama böyle çıktı inşallah vardır
Canım çatlama iğne olmadıysan, yani kanında hCG değerini arttıracak birşey yoksa hamilesin Allahın izniyle

Kızlar benim taze transfer çarşamba olmuştum.. Sabah idrar yaptım negatif çatlatma iğnesinin etkisi olup olmadığını merak ettiğim için yaptım iğne etkisi sürüyor olsa testte çıkardı değil mi?

Evet çıkardı. Negatifse artık pozitife dönmesini bekleyebilirsin canım

Kizlar igneleri kac gun oluyoruz.. yaklasik bir sure verebilir misiniz.. isten izin durumum icin hangi haftaya gelebilir diye hesap yapiyorumda... net olmaz biliyorum ama..su an daha adetin 3.gunu ignenin 2.

Kızlar cuma gün 27.59 bugün yani pazar 38.56 çıktı salı günü tekrar vericem yavaş seyrediyor böle olan devam eden varmı kimyasal olucak gibi

Kizlar igneleri kac gun oluyoruz.. yaklasik bir sure verebilir misiniz.. isten izin durumum icin hangi haftaya gelebilir diye hesap yapiyorumda... net olmaz biliyorum ama..su an daha adetin 3.gunu ignenin 2.
8-10 gün ortama canım

Evet çıkardı. Negatifse artık pozitife dönmesini bekleyebilirsin canım
Ay inşallah yarın erken gebelik yapıcam pozitfse
Ben 9 gün yaptım canım ilk 5 gün gonalf 900 175 doz sonraki 4 gün 225 doz

Merhaba kafam karıştı da bir sorum sorun olacak size ,
Kromozom testi demişti doktorum.
Eşimle ben den kan alınarak yapılıyor değil mi?
Bir de embriyoyu da test edenler varmış.
Benim embriyom yok da o yüzden sordum.

Ayyy acaba benimde mi öyle. Hangi bölüme gittin canım
Romatolojiya gitdim direk.Ve bu yüzden transferim uzadı.Daha salı oldum.İlaç kullanmak zorundaydım.Sonra araştırdım çok kişide böyle olmuş.Bu günde 5 ci günüm transfer gününü saymazssak erken gebelik testi yaptım çıkmadı.Siz test yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…