Canım biraz sınırda kalmış olabilir ama o artar inşallah rahat ol ve peşine düşme. Ye iç bolca su tüket. İnşallah katlanarak artacak. Yükseliş var önemli olan bu.Ebrucum artış çok istediğimiz kadar yeterli değil. Ancak yine de takip etmekte fayda var. İlaçlarını aybı şekilde kullanmaya devam et. Salı günü aynı saatte tekrar beta hcg görelim.
Doktor yazdı
Canım çatlama iğne olmadıysan, yani kanında hCG değerini arttıracak birşey yoksaHayır dondurulmuş embriyo 2 ay sonra transfer edildi bilmiyorum hiçbir belirtim yok ama böyle çıktı inşallah vardır
İnşallah canım ya baktım biraz önce ikiside çizgi olmuş umarım doğrudurCanım çatlama iğne olmadıysan, yani kanında hCG değerini arttıracak birşey yoksahamilesin Allahın izniyle
Alttakinde de golge var.. hassaslik dereceleri farkli oldugundan biri daha nettir.. var gorunuyorKızlar Günaydın bugün dayanamadım 2 test yaptım pazartesi transferim olmuştu birin de var diğerinde yok acaba çıkan bozuk mu bakarmiisnizEki Görüntüle 3373488
Ya inşallah yaa biraz önce gidim baktım tekrar ikisindede belirginlesmisAlttakinde de golge var.. hassaslik dereceleri farkli oldugundan biri daha nettir.. var gorunuyor
Igneyi kacinda olmustun.. olsa cikardi evet...Kızlar benim taze transfer çarşamba olmuştum.. Sabah idrar yaptım negatif çatlatma iğnesinin etkisi olup olmadığını merak ettiğim için yaptım iğne etkisi sürüyor olsa testte çıkardı değil mi?
Evet çıkardı. Negatifse artık pozitife dönmesini bekleyebilirsin canımKızlar benim taze transfer çarşamba olmuştum.. Sabah idrar yaptım negatif çatlatma iğnesinin etkisi olup olmadığını merak ettiğim için yaptım iğne etkisi sürüyor olsa testte çıkardı değil mi?
İğneyi 10 ocakta yapmıştımIgneyi kacinda olmustun.. olsa cikardi evet...
Kisiden kisiye degisiyor . Hayirlisi olsun canimİğneyi 10 ocakta yapmıştım
Artabilir de diyo 2 gün sonra tekrar ver dedi bugün de 150 neyse bekleuecez artıkAmin teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun . Doktorun beta için ne diyor. İnşallah güzelce artar canım. Hayırlı ve sağlıklı olan neyse nasbimiz olsun inşallah
8-10 gün ortama canımKizlar igneleri kac gun oluyoruz.. yaklasik bir sure verebilir misiniz.. isten izin durumum icin hangi haftaya gelebilir diye hesap yapiyorumda... net olmaz biliyorum ama..su an daha adetin 3.gunu ignenin 2.
Ay inşallah yarın erken gebelik yapıcam pozitfseEvet çıkardı. Negatifse artık pozitife dönmesini bekleyebilirsin canım
Ben 9 gün yaptım canım ilk 5 gün gonalf 900 175 doz sonraki 4 gün 225 dozKizlar igneleri kac gun oluyoruz.. yaklasik bir sure verebilir misiniz.. isten izin durumum icin hangi haftaya gelebilir diye hesap yapiyorumda... net olmaz biliyorum ama..su an daha adetin 3.gunu ignenin 2.
Merhaba kafam karıştı da bir sorum sorun olacak size ,Canım ben yaptırdım tıbbi genetik bölümünden randevu alıyorsun tabi her hastanede oluyor mu bilmem benim yaşadığım yer küçük o yüzden ben başka bi şehire gitmiştim. Ücretsiz bi şekilde yapıyorlar kan alıyorlar yaklaşık bir ay sonra sonucun çıkıyor
Romatolojiya gitdim direk.Ve bu yüzden transferim uzadı.Daha salı oldum.İlaç kullanmak zorundaydım.Sonra araştırdım çok kişide böyle olmuş.Bu günde 5 ci günüm transfer gününü saymazssak erken gebelik testi yaptım çıkmadı.Siz test yaptınız mıAyyy acaba benimde mi öyle. Hangi bölüme gittin canım
İnşallah vardır.Bende salı oldum bu gün yaptım test ama çıkmadı.Erken mi davrandım acabaKızlar Günaydın bugün dayanamadım 2 test yaptım pazartesi transferim olmuştu birin de var diğerinde yok acaba çıkan bozuk mu bakarmiisnizEki Görüntüle 3373488
Evet çıkardıKızlar benim taze transfer çarşamba olmuştum.. Sabah idrar yaptım negatif çatlatma iğnesinin etkisi olup olmadığını merak ettiğim için yaptım iğne etkisi sürüyor olsa testte çıkardı değil mi?
Merhaba bende salı günü transfer oldum kaçıncı gün embriyosu sizinİnşallah vardır.Bende salı oldum bu gün yaptım test ama çıkmadı.Erken mi davrandım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?