2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaaa çok mutlu oldum inşallah pozitif olur bizde doğal çıkış bekliyoruz hoca inşallah. Olacak dedi
Amin inşallah. Merak etmeyin, inşallah çok kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz. Biz çok umutsuz başladık Celalettin Hoca bize psikologluk yaptı resmen :) şimdi hiç hayal edemediğimiz bi aşamaya geldik. İnşallah siz de biran önce emeklerinizin karşılığını görür sonucunu alırsınız :)

Taze tedavi oldgun ay oluyor ,dönmüş snraki aylarda oluyor .
Onu demek istememiştim taze transfer oldum yarın test vermen gerekiyir ilk cocugum donmus trasferle oldugu için 7 günde belli olmustu şimdiki ise cuma test yaptım negatif çıktı ve her insanda göğüste hassasiyet yaparmi bende kasık ağrısı mide bulantısı var ama göğüste hassaslık yok

Valla canım onu bilmiyorum bnde 15ocakta taze transfer oldum dün test yaptım silik çıktı ama taze transfer de çatlatma iğnesi oldgu için yanlış sonuç verebilir dediler .herkeste belirti aynı olcak diye bsey yok bnce .kan testi günü ne zamansa o zaman kan ver direkt istersen

Kızlar günaydın cuma günü 114,48 çıkmıştı betam bugün 2ciyi vermek için gidicem dualarınızı eksik etmeyin nolur çok heyecanlıyım geçen söylemeyi unutmuşum transferden 5 gün sonra göğüslerim yanmaya başladı ateş basması gibi ağrıda var hala Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar Günaydın bugün dayanamadım 2 test yaptım pazartesi transferim olmuştu birin de var diğerinde yok acaba çıkan bozuk mu bakarmiisniz

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim transferin 8. Günü 69, 10. Günü 101, 11. Günü 125. Bir de bugün baktıracam 13. Günü. 5. Gün embriyosu çift transfer. Benim de kalbi duran bir gebeliğim oldu ama onda kromozom sorunu vardı beta çok yüksekti ve artıyordu.

Amin teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun . Doktorun beta için ne diyor. İnşallah güzelce artar canım. Hayırlı ve sağlıklı olan neyse nasbimiz olsun inşallah

Kızlar Günaydın bugün dayanamadım 2 test yaptım pazartesi transferim olmuştu birin de var diğerinde yok acaba çıkan bozuk mu bakarmiisnizEki Görüntüle 3373488
Canım inşallah bebektir ama senin de taze transferdi diye hatırlıyorum ve iğne etkisi çıkıyor olabilir. İğnenin içinde hCG var ve etkisi 10-14 gün civarı atılıyor. Şuan sevinmek için de üzülmek için de erken. Umarım bebeğin seninle

Hiç öyle düşünme sağlıkla gelsin bir tane olsun . Bir de her şey net kesede belli olur canım. Betaya bakarak kesin bir şey söylemez.
Evet doğru söylüyorsunuz bugünleride gördüğüme şükrediyorum. Tek olsun çift olsun mühim değil hayrla sağlıkla gelsin hepimizin

Hayır dondurulmuş embriyo 2 ay sonra transfer edildi bilmiyorum hiçbir belirtim yok ama böyle çıktı inşallah vardır

Kesinlikle. Kafana takma . Akışına bırak. Gayet iki kat artış göstermiş. Düzenli. Önemli olan bu.
Ebrucum artış çok istediğimiz kadar yeterli değil. Ancak yine de takip etmekte fayda var. İlaçlarını aybı şekilde kullanmaya devam et. Salı günü aynı saatte tekrar beta hcg görelim.

Doktor yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…