2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim 5 gün ama dondurulmuş.Erken test yaptım bu gün ama çıkmadı acele davrandım galiba
Bencede daha erken benim 3. Gün embriyosun , birönceki transferimde 8. Gün test yaptım ama negatifti 10. Kanda pozitifti belki sizin 8. Gün belli olabilir bi belirtiniz olduğu için mi yaptınız bende pek bişi yok hafif kaşık ağrısı okadar

Canım benim doktorum kromozom analizi dedi dediğin şeyle aynı sanırım. Embriyon gönderilecek olsaydı heralde doktor söylerdi. Benim negatif geldi ilk denemem doktor da acaba kromozomda mı sıkıntı var diyerek kromozom analizi istedi. Embriyoya dokunulmadı. Kan verdik bizde bir ay sonra da sonuç çıktı

Yok belirti canım sıkıldı diye yaptım Sonra pişman oldum.Peki ilk transfer tuttu mu ?

Kizlar igneleri kac gun oluyoruz.. yaklasik bir sure verebilir misiniz.. isten izin durumum icin hangi haftaya gelebilir diye hesap yapiyorumda... net olmaz biliyorum ama..su an daha adetin 3.gunu ignenin 2.
Benim bugün 11.gunum yarın son yani 12 gün iğne kullaniminda

Sonraki süreciniz ne oldu peki? O analize göre mi tedavi oldunuz

Selam bende Perşembe opu oldum şimdi rahim dinlendirmedeyim sanıyorum ocakta (Aralık olur mu bilmiyorum )transfer olacak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba sanırım hamilesiniz tebrik ederim öncelikle.. benim de ilk transferim başarısız oldu. Emb kaliteleriniz nasıldı? İkinci transferi kaç ay sonra yaptınız

Evet kan alinarak yapılıyor. Ayrıca gerekirse eşinizin spermlerinde de DNA hasarı için test yapılıyor, bunlarda bir olası sorun çıkarsa embriyo da teste gidiyor ki hasarli embriyo yerlestirilmesin. Bunlarda sorun yoksa tesadüftür önceki başarısızlıklar, varsa ona göre tedavi belirlenir

Kızlar cuma günü beta vermiştim 27 çıkmıştı bugün yani pzar verdim 38 çıktı doktorum yavaş ilerliyor salı bidaha ver dedi böle ilerleyip gebelik yaşayan varmı veya düşük mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…