Benim 5 gün ama dondurulmuş.Erken test yaptım bu gün ama çıkmadı acele davrandım galibaMerhaba bende salı günü transfer oldum kaçıncı gün embriyosu sizin
Bencede daha erken benim 3. Gün embriyosun , birönceki transferimde 8. Gün test yaptım ama negatifti 10. Kanda pozitifti belki sizin 8. Gün belli olabilirBenim 5 gün ama dondurulmuş.Erken test yaptım bu gün ama çıkmadı acele davrandım galiba
Canım benim doktorum kromozom analizi dedi dediğin şeyle aynı sanırım. Embriyon gönderilecek olsaydı heralde doktor söylerdi. Benim negatif geldi ilk denemem doktor da acaba kromozomda mı sıkıntı var diyerek kromozom analizi istedi. Embriyoya dokunulmadı. Kan verdik bizde bir ay sonra da sonuç çıktıMerhaba kafam karıştı da bir sorum sorun olacak size ,
Kromozom testi demişti doktorum.
Eşimle ben den kan alınarak yapılıyor değil mi?
Bir de embriyoyu da test edenler varmış.
Benim embriyom yok da o yüzden sordum.
Yok belirti canım sıkıldı diye yaptımBencede daha erken benim 3. Gün embriyosun , birönceki transferimde 8. Gün test yaptım ama negatifti 10. Kanda pozitifti belki sizin 8. Gün belli olabilirbi belirtiniz olduğu için mi yaptınız bende pek bişi yok hafif kaşık ağrısı okadar
İnşallah hayırlısı olsun.Siz nasılsınız ? Ağrınız var mı?Arkadaşlar bugün opu oldum 4 yumurta almışlar bakalım sonuç bekliyoruz inşallah sağlıkla dollenir
Hımm anladımYok belirti canım sıkıldı diye yaptımSonra pişman oldum.Peki ilk transfer tuttu mu ?
Benim bugün 11.gunum yarın son yani 12 gün iğne kullanimindaKizlar igneleri kac gun oluyoruz.. yaklasik bir sure verebilir misiniz.. isten izin durumum icin hangi haftaya gelebilir diye hesap yapiyorumda... net olmaz biliyorum ama..su an daha adetin 3.gunu ignenin 2.
Gayet iyim çok iyi geçti Allah'a şükürİnşallah hayırlısı olsun.Siz nasılsınız ? Ağrınız var mı?
Ağrım sızım yokGayet iyim çok iyi geçti Allah'a şükür
Sonraki süreciniz ne oldu peki? O analize göre mi tedavi oldunuzCanım benim doktorum kromozom analizi dedi dediğin şeyle aynı sanırım. Embriyon gönderilecek olsaydı heralde doktor söylerdi. Benim negatif geldi ilk denemem doktor da acaba kromozomda mı sıkıntı var diyerek kromozom analizi istedi. Embriyoya dokunulmadı. Kan verdik bizde bir ay sonra da sonuç çıktı
Sonuç temiz çıktı herhangi bir problem yoktu. Şimdi regliyi bekliyorum transfer için. Ama sonuç farklı çıksa tedavi durumu nasıl olurdu bilemiyorumSonraki süreciniz ne oldu peki? O analize göre mi tedavi oldunuz
Merhaba sanırım hamilesiniz tebrik ederim öncelikle.. benim de ilk transferim başarısız oldu. Emb kaliteleriniz nasıldı? İkinci transferi kaç ay sonra yaptınızSelam bende Perşembe opu oldum şimdi rahim dinlendirmedeyim sanıyorum ocakta (Aralık olur mu bilmiyorum )transfer olacak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Şükür.Bol sıvı tüketin.Transfer olacak mıyoksa dondurdunuz mu?Gayet iyim çok iyi geçti Allah'a şükür
Taze transfer olucak inşallah sağlıklı cikarsaŞükür.Bol sıvı tüketin.Transfer olacak mıyoksa dondurdunuz mu?
İnşallahTaze transfer olucak inşallah sağlıklı cikarsa
Herani heyecanlı yaİnşallah
Evet kan alinarak yapılıyor. Ayrıca gerekirse eşinizin spermlerinde de DNA hasarı için test yapılıyor, bunlarda bir olası sorun çıkarsa embriyo da teste gidiyor ki hasarli embriyo yerlestirilmesin. Bunlarda sorun yoksa tesadüftür önceki başarısızlıklar, varsa ona göre tedavi belirlenirMerhaba kafam karıştı da bir sorum sorun olacak size ,
Kromozom testi demişti doktorum.
Eşimle ben den kan alınarak yapılıyor değil mi?
Bir de embriyoyu da test edenler varmış.
Benim embriyom yok da o yüzden sordum.
Kaçıncı gündesiniz kaçıncı gün embriyosuKızlar cuma günü beta vermiştim 27 çıkmıştı bugün yani pzar verdim 38 çıktı doktorum yavaş ilerliyor salı bidaha ver dedi böle ilerleyip gebelik yaşayan varmı veya düşük mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?