Canım inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur transferinMerhaba
Yarin dondurulmuş embriyo transefrim olacak dualarinza talibimbide transefrden sonra nelere dikat etmem gerekiyor
Şuan 11. Gün 5. Gün embiriyosuKaçıncı gündesiniz kaçıncı gün embriyosu
İnşallah çok teşekkür ederim tüp bebege başlamadan öncede avakado çiğ kabak ve ceviz yemeye baslamastim buda yumurta kalitesini etkilemişti İnşallah sağlıklı bir şekilde tutarda bebeğim annelik banada nasip olur çok heyecanlı ve stresli süreçlermisCanım inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur transferintransferden sonra Doktor'un verdiği ilaçları kullandım, normal yaşantınıza dönebilirsiniz diyorlar ama ben beş gün rapor aldım, evde rutin işlerimi yaptım, üçüncü gün yürüyüşe çıktım, avakado, kabak çekirdeği, bol şu, çiğ badem fındık tükettim, kola kahveden uzak durdum, çay içtim malesef ama 200 mg kafeinden az olacak şekilde tükettim. Yukarıya uzanma, yere de mümkün mertebe çömelme. Hayırlı olur inşallah
Canım sen ne zaman regl olacaksın biz senle Ocak ayına yetişemicek gibiyizSonuç temiz çıktı herhangi bir problem yoktu. Şimdi regliyi bekliyorum transfer için. Ama sonuç farklı çıksa tedavi durumu nasıl olurdu bilemiyorum
Kızlar cuma günü beta vermiştim 27 çıkmıştı bugün yani pzar verdim 38 çıktı doktorum yavaş ilerliyor salı bidaha ver dedi böle ilerleyip gebelik yaşayan varmı veya düşük mü
Geç tutunmuştur kaygılanmayınŞuan 11. Gün 5. Gün embiriyosu
Canım her şey yolunda giderse 1 Şubat regli günüm yani uygulamaya göre uzadıkça uzadı bu süreç ben ocakta iptal inşallah sen yetişirsinCanım sen ne zaman regl olacaksın biz senle Ocak ayına yetişemicek gibiyiz
Embriyo başına 260€ yaniArkadaşlar pgt ile ilgili bikaç arkadaşım yorumunu okudum. Ben süreç içerisinde aşırı fazla araştırma yaptım. Medical park göztepe aynur erşahinde tedavi görüyorum. Geçtiğimiz ay pgt yapıldı embriyolarıma. Heryerde 350€ fiyat verirlerken sağolsunlar bu hastane pgt fiyatlarını indirmek için çok fazla çaba gösterdi. Ben 260 € ya 4 embriyo için pgt yaptırdım ve çok şükür 3 tane sağlıklı geldi. İhtiyacı olup maddi yetersizlikten dolayı yaptıramayanlara belki yardımcı olur
Yok canım bende yetişemicem sanırım şubat başı adet olucam benim ki 1 şubatı da geçebilir. İnşallah şubatta her şey gönlümüzce olurCanım her şey yolunda giderse 1 Şubat regli günüm yani uygulamaya göre uzadıkça uzadı bu süreç ben ocakta iptal inşallah sen yetişirsin
İnşallah beklediğimize değer bir sonuç olur hepimiz içinYok canım bende yetişemicem sanırım şubat başı adet olucam benim ki 1 şubatı da geçebilir. İnşallah şubatta her şey gönlümüzce olur
Gerçekten mi inşallah öyledir başına gelen varmı acabaGeç tutunmuştur kaygılanmayın
Benim maalesef negatif cıktıdumansmom canım senin sonucun çıktı mı misafirlerim vardı iki gündür mesajları tam okuyamadım nası yaptın inşallah pozitiftir
Benimde bir onceki tüp bebekte ilk sonucum 32 cıkıp sonra 41 olmuştu maalesef kimyasal olduGerçekten mi inşallah öyledir başına gelen varmı acaba
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun burda da arkadaşlar genetiğe göndermişti bence de genetiğe gönderip tam anlamıyla sonuç alıp öyle transfer ol bu süreç hem maddi hem manevi çok zor. Yani açıkçası doktorum regliden sonra hemen çift embriyo demesi bana biraztuhaf geldi normalde iki ay dinlendirme yapılır rahim kendine gelsin diyeBenim maalesef negatif cıktı
Doktor genetik sorundan bahsetti
regl oldugunda gel cift embriyo transferi yapalım oda olmazsa kalan embriyoları genetiğe göndeririz dedi ama ben tekrar cift embriyo transferi olmadan genetik test yapılmasını talep edecegim kalan embriyolara
var mıdır böyle bir surec basına gelen
benim geçen seneki tecrübem ise bu konuda şöyle yumurtalar toplandıktan sonra 1 tane transfer edildi 2 tanesi donduruldu ama taze olan tutmadı . Gelecek ay kontrol yapalım .tranfere hazır halde olursan dondurulmuş 1 tane transfer edelim dendi , adetim bitince kontrole gittim rahim temizdi embriyodan hiç birşey kalmamıştı ve beklemeden 2. Ay transfer edildi ve tuttu 8.haftada onu düşük yaptım .1 ay sonra gel kontrol edelim seni dedi hysteroskopi yaptı ve düşükten kalan halen parçalar vardı 3 4 ay adet görmelisin ki içerdeki parçalar temizlesin dedi transfere uygun olmadığımı söyledi .yani demek istediğim şuki bebek tutunmazsa rahimin dinlenmesine gerek yok zaten bebeği tutmadı.eger tutarda düşük yaparsan belirli bir süre dinlenmeye alıyorlar rahimi.için rahat edecekse teste gönderip sonra transfer ol canım .hakkimizda hayırlısı inşCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun burda da arkadaşlar genetiğe göndermişti bence de genetiğe gönderip tam anlamıyla sonuç alıp öyle transfer ol bu süreç hem maddi hem manevi çok zor. Yani açıkçası doktorum regliden sonra hemen çift embriyo demesi bana biraztuhaf geldi normalde iki ay dinlendirme yapılır rahim kendine gelsin diye
Cok tesekkur ederimCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun burda da arkadaşlar genetiğe göndermişti bence de genetiğe gönderip tam anlamıyla sonuç alıp öyle transfer ol bu süreç hem maddi hem manevi çok zor. Yani açıkçası doktorum regliden sonra hemen çift embriyo demesi bana biraztuhaf geldi normalde iki ay dinlendirme yapılır rahim kendine gelsin diye
Dedigin mantıklı tabi o ayrı bi sürec kimyasalda olmadı direk negatif oldu ama o kadar ilac kullandık onlarında atılması gerekmez mi acaba vucuttanbenim geçen seneki tecrübem ise bu konuda şöyle yumurtalar toplandıktan sonra 1 tane transfer edildi 2 tanesi donduruldu ama taze olan tutmadı . Gelecek ay kontrol yapalım .tranfere hazır halde olursan dondurulmuş 1 tane transfer edelim dendi , adetim bitince kontrole gittim rahim temizdi embriyodan hiç birşey kalmamıştı ve beklemeden 2. Ay transfer edildi ve tuttu 8.haftada onu düşük yaptım .1 ay sonra gel kontrol edelim seni dedi hysteroskopi yaptı ve düşükten kalan halen parçalar vardı 3 4 ay adet görmelisin ki içerdeki parçalar temizlesin dedi transfere uygun olmadığımı söyledi .yani demek istediğim şuki bebek tutunmazsa rahimin dinlenmesine gerek yok zaten bebeği tutmadı.eger tutarda düşük yaparsan belirli bir süre dinlenmeye alıyorlar rahimi.için rahat edecekse teste gönderip sonra transfer ol canım .hakkimizda hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?