2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bendd kafama takmamaya çalışıyorum avakado ceviz kabak çekirdeği yiyorum
Soya sütünü hiç duymamıştım
İnşallah İnşallah gebelik olur ve sağlıkli geçer sizin kaç haftalık oldu

Bende olucam bu ay dua edin bana lütfen

Aynı gün transfer olmuşuz, ben de şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. İnşallah güzel haberler olsun
Ay sonucu çıkınca bana da haber verirmisin bende gidip kana baktırıp baktırmamak arasındayım :) , kaç embriyo transfer edildii bide idrarda test yaptınmııı

Bendd kafama takmamaya çalışıyorum avakado ceviz kabak çekirdeği yiyorum
Soya sütünü hiç duymamıştım
İnşallah İnşallah gebelik olur ve sağlıkli geçer sizin kaç haftalık oldu
Mayıs ayından beri beslenmemi diyetisyenle tüp bebek üzerine oluşturdum hayvansal süt içmedim ama Allah nasip edecekse bunlar vesile inşallah güzel olacak sonuçlar aileniz için en hayırlısı olsun benim 9+3 oldu

Bende olucam bu ay dua edin bana lütfen

Ay sonucu çıkınca bana da haber verirmisin bende gidip kana baktırıp baktırmamak arasındayım :) , kaç embriyo transfer edildii bide idrarda test yaptınmııı

Sonuç çıktı arkadaşlar, negatif. İdrar testi yapmamıştım direkt kan vermiştim, kızım da 5.gun embriyosuydu ve 5.gunde bhcg 18 çıkmıştı. Varsa yine görürüm diye ummustum. Nasip değilmiş. İnşallah herkes çok çok güzel haberler alsın. Üzüldüm ama Allah büyüktür.

Canım kaçıncı gündü bugün transferin

Kızlar tabloya keşke hep pozitifleri yazsam negatifleri yazdıkça içim gidiyor o kadar emek stres Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba, benim de aksilik olmazsa 29 Ocak olacak gibi görünüyor. Yazabilir misin

5. Gün mü verdiniz belki geç tutunma olacaktır. Bence biraz daha bekleyin.

Doktorunuz ne dedi beklemeniz le alakalı olarak sonucunuz 5 in altında mı yani Allah'tan ümit kesilmez belki bugünden sonra tutunur

Evet bende bunları dusundum ama genetik testte cok maliyetli
Yarın doktorla görüsüp artık karar verecegim

Doktorunuz ne dedi beklemeniz le alakalı olarak sonucunuz 5 in altında mı yani Allah'tan ümit kesilmez belki bugünden sonra tutunur
Konuşmadım muhtemelen cuma günü tekrar kan ver diyecektir ama 5. Gün embriyosu ilk 48 saat içinde tutunuyor.

Konuşmadım muhtemelen cuma günü tekrar kan ver diyecektir ama 5. Gün embriyosu ilk 48 saat içinde tutunuyor.
Böyle düşünmeyin 48 saat içerisinde tutunma başlar evet ama HCG üretip kana ve idrara karışacak kadar yerleşmesi zaman alabilir. Benim doktorum mesela 9. Gün bile kan vermeme izin vermedi. İlkinde o zaman tutunmustur bunda geç tutunmustur bilmek çok zor. Tabi siz bilirsiniz ama bence test gününüze kadar bekleyin ilaçları vs bırakmayın. Olmazsa o zaman negatif diyip önünüze bakarsınız. Benim de gününe göre yani burdaki arkadaşlara göre HCG değerim çok düşük gelmişti gözüme, doktor önemli olan düzenli artması geç tutunmuştur dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…