- 23 Şubat 2022
- 72
- 55
- 18
- 24
İlk üç gün hep uzandım buraya hiç girmedim film izledim animasyon komedi falan dua ettim ben ,en zoru duşa girmedim üç gün , soya sütü içtim bunların etkisi nedir bilmiyorum sonunda Allah nasıl kararladiysa öyle olacağına çok inandım umarım pozitif haberlerinizi verir sonrada çok sağlıklı bir gebelik geçirirsinzAmin inşallah
Peki beklemede nelere dikat ettiniz transefrden sonra genel olarak
4 embriyom kaldı biri orta kalite digerleri iyi dedilerCanım sen kaç embriyon kaldı transfer için geride
Ayy ne güzel belirgin çıkmış gözünüz aydın kanda değeriniz yüksek çıkacak demekki burda böyle belli olduğuna göreBu şekilde çıktı 6. Gün
İşte erken değil mii benim gibi 4. Günden itibaren silik çıkan var mı ? Tek embriyo transfer edildi ve çok yüksek çıkması da iyi değilmiş sanırım bilmiuorjm kan vermek için 3 gün daha beklicemAyy ne güzel belirgin çıkmış gözünüz aydın kanda değeriniz yüksek çıkacak demekki burda böyle belli olduğuna göre
Ver için rahat etsin yok tek canım seninYaaa gerçektenmiii ben yarında bi test yapcam sonra bi kan vericem seninde çift embriyo muu
Bende pazartesi transferim oldu testim bu kadar belli olmamasına rağmen gidip bugün verdim sonucum yarın inşallah erken verdim diye pişman olmamMerhaba kızlar, ben 15 ocak pazartesi günü transfer oldum ve 1 ay rahim dinlrndirme oldu 5. Gün embriyosuydu 4. Günden itibaren evde test yaptım ve hep silik çıktı dün sabah erken gebelik testi yapim dedim ve baya belli ikinci çizgi çıktı bugün 7. Günüm ve asistanlara yazdığımda en az 10.gün beklemeniz lazım çok erken dedi böylr olup da erken çıkan varmı hamile miyim acaba ? Dün yaptığım testi ekliyprum kan vermemek için kendimi zor tutuyorum diyebilirim
Bende vericem de işte sürekli de vermek istemiyorum arttı mı ne kadar arttı falan diye 3 gün daha beklicem perşembe günü bende vericem inşallahBende pazartesi transferim oldu testim bu kadar belli olmamasına rağmen gidip bugün verdim sonucum yarın inşallah erken verdim diye pişman olmam
Mesela iki tane transfer oldun geriye iki tane kalıyor farzet ki diğer transferin de tutmadı iki tane genetiğe gönderdin sonra onlarda problem çıktı tekrar yumurta büyütme toplatma riskini göze alabilir misin bu şekilde düşün. Bence iyice araştırmanı yap o şekilde karar ver genetiğe göndermekte tekrar transfer dönemine girmek de çok maliyetli. İnşallah sonu güzel olur4 embriyom kaldı biri orta kalite digerleri iyi dediler
Umarım güzel haberler alırsınHayır yarın öğleden sonra çıkacak
Evet benim hala devam ediyor. Kendini çok dinleme canım. En güzeli zamanında kan testi.Öyle mi sizinde mi olmuştu herşeyi ona yormak istemiyorum ama çok fazla oluyor internetten baktım öyle bir belirti göremedim
Hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallahEvet benim hala devam ediyor. Kendini çok dinleme canım. En güzeli zamanında kan testi.
Tebrikler. İdrar testin umut olmuştur ve bu rahatlıkla bence gününüzde kan verinki güzel yüksek bir değerle içiniz rahat olsun.Bu şekilde çıktı 6. Gün
Amin inşallah hepimiz için hayirla sağlıkla sonuclansin inşallahHayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallahöyle yapmaya çalışıyorum ama zaman geçmek bilmiyor
Aynen canım sevinemiyporum bile bakalım beklemedeyim perşembe günü vericemTebrikler. İdrar testin umut olmuştur ve bu rahatlıkla bence gününüzde kan verinki güzel yüksek bir değerle içiniz rahat olsun.
9. Yarın öğrencem yaSizin kaçıncı gününüz transferde ne zaman test yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?