2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, ben 15 ocak pazartesi günü transfer oldum ve 1 ay rahim dinlrndirme oldu 5. Gün embriyosuydu 4. Günden itibaren evde test yaptım ve hep silik çıktı dün sabah erken gebelik testi yapim dedim ve baya belli ikinci çizgi çıktı bugün 7. Günüm ve asistanlara yazdığımda en az 10.gün beklemeniz lazım çok erken dedi böylr olup da erken çıkan varmı hamile miyim acaba ? Dün yaptığım testi ekliyprum kan vermemek için kendimi zor tutuyorum diyebilirim

Amin inşallah
Peki beklemede nelere dikat ettiniz transefrden sonra genel olarak
İlk üç gün hep uzandım buraya hiç girmedim film izledim animasyon komedi falan dua ettim ben ,en zoru duşa girmedim üç gün , soya sütü içtim bunların etkisi nedir bilmiyorum sonunda Allah nasıl kararladiysa öyle olacağına çok inandım umarım pozitif haberlerinizi verir sonrada çok sağlıklı bir gebelik geçirirsinz

Ayy ne güzel belirgin çıkmış gözünüz aydın kanda değeriniz yüksek çıkacak demekki burda böyle belli olduğuna göre
İşte erken değil mii benim gibi 4. Günden itibaren silik çıkan var mı ? Tek embriyo transfer edildi ve çok yüksek çıkması da iyi değilmiş sanırım bilmiuorjm kan vermek için 3 gün daha beklicem dua edin lütfennn

Bende pazartesi transferim oldu testim bu kadar belli olmamasına rağmen gidip bugün verdim sonucum yarın inşallah erken verdim diye pişman olmam

Bende pazartesi transferim oldu testim bu kadar belli olmamasına rağmen gidip bugün verdim sonucum yarın inşallah erken verdim diye pişman olmam
Bende vericem de işte sürekli de vermek istemiyorum arttı mı ne kadar arttı falan diye 3 gün daha beklicem perşembe günü bende vericem inşallah

4 embriyom kaldı biri orta kalite digerleri iyi dediler
Mesela iki tane transfer oldun geriye iki tane kalıyor farzet ki diğer transferin de tutmadı iki tane genetiğe gönderdin sonra onlarda problem çıktı tekrar yumurta büyütme toplatma riskini göze alabilir misin bu şekilde düşün. Bence iyice araştırmanı yap o şekilde karar ver genetiğe göndermekte tekrar transfer dönemine girmek de çok maliyetli. İnşallah sonu güzel olur

Merhaba arkadaşlar ben 15 ocakta transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum benim opu dan sonra histeroskopi oldum ve 2 ay geçiçi menopoz için iğne kullandım transferi saymazsam 7. Günüm bende gece sol ayağıma inen bi ağrı ,ara ara hafif kasık ağrısı var inşallah tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…