Benimde aynı canım doktorlar 10 gün sonra yaptırıyor testi senin yarısı 5.gün neden hemen yok dedin attın.5. Gün. 17.sinde transfer olmuştu.
Transferiniz oldu mu süreç nasıl ilerliyor acaba ? Ben de iğnelere 15 ocakta başladım.İğnelere yarın başlıyorum eğer bir sorun olmazsa ocakta transfer
Genetik test gerektirebilecek bir durumunuz varsa bir an önce o yola başvurmanızı tavsiye ederim. Hiçbir travma ya da maliyet vücuda girip girip düşen ya da ilerlemeyen gebelik kadar hasar bırakmıyor, en azından benim tecrübem.bu yönde. Transfer öncesi yapılabilecek ne varsa yapılıp en olasılığı yüksek transferi yaptırmak çok rahatlatıcı. Ben önceki doktorlarıma kızıyorum hadi bı daha deneyelim diye diye kaç tane düşük yaptım. Hepsi ayrı fiziksel sıkıntı hepsi ayrı travma... Bana ilk kaybimda herşeye baksalardi da bu kadar zaman ve moral kaybetmeseydim keşke. Şimdi pozitif sonucuma sevinemiyorum kalp atışı duymadan gebe gibi hissedemiyorumEvet bende bunları dusundum ama genetik testte cok maliyetli
Yarın doktorla görüsüp artık karar verecegim
Merhaba ben şu an iğneleri kullanıyorum henüz transfer günüm belli değil listeye beniHayırlı olsun o zamannnpozitif günleri de hep birlikte görürüz inşallah
EvettBende kontrol oldum kan aldılar bu gün
Bu gün kontrolünüz vardı sizindebenimde 28 i inşaAllah
benide tabloya ekler misiniz yarın transfer olacağım. 2 embriyo
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak 1 15 Ocak @Eylultos 20 Ocak 1 31 Ocak @Utkukuss arimayarimaya 16 Ocak 1 29 Ocak belki2903 @umayaks 17 Ocak 1 27 Ocak @Dengirrr 22 Ocak 1 2 Şubat @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun 26 Ocak 1 5 Şubat @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 25 Ocak 1 4 Şubat @kedileriseviyorumm 23 Ocak 1 2 Şubat @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak M mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak S sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak @yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak R rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak @dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat @Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak @melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak @aresmom 8 Ocak 1 19 Ocak @edahandro 15 Ocak 1 26 Ocak @sinemcglrr 10 Ocak 2 19 Ocak @Mervedz 2 Ocak 1 12 Ocak @ZUB344 15 Ocak 2 25 Ocak @portakal09 5 Ocak 1 15 Ocak @parkingcelery 19 Ocak 1 29 Ocak @Dilekr 23 Ocak 1 2 Şubat @Eylul Eren Duman 6 Ocak 2 18 Ocak @nurhayat05 4 Ocak 1 14 Ocak @ruse16 22 Ocak 2 2 Şubat @elizaaaa 13 Ocak 1 23 Ocak @bridgetj 22 Ocak 1 2 Şubat @pofolperisi 30 Ocak 2 10 Şubat @esoraekil 9 Ocak 2 18 Ocak @firuzecaglar 11 Ocak 2 20 Ocak @FFBY 11 Ocak 1 23 Ocak @eddaa89 10 Ocak 1 22 Ocak @Eftelya3535 Belllaa 17 Ocak 1 27 Ocak @Betbetul 29 Ocak 1 9 Şubat @Melek annesiii 15 Ocak 1 25 Ocak @Papattyaaa 11 Ocak 2 20 Ocak @elf0633 17 Ocak 1 27 Ocak @zynp343495 19 Ocak 1 28 Ocak @serraaslan 22 Ocak 1 5 Şubat
Kan testi için inanılmaz erken bence gününü bekle5. Gün. 17.sinde transfer olmuştu.
Valla canım olsun temiz olsun transfer elliyse genetik altmıştır tam olarak fiyat bilemeyebilirim ama her riski gözet hakkında hayırlısı olsunEvet bende bunları dusundum ama genetik testte cok maliyetli
Yarın doktorla görüsüp artık karar verecegim
Canım daha çok erken bende ve 4 arkadaş daha aynı gün transfer olmuşuz daha 5. Gün hemen kesip atma bende bugün idrar testi yaptım negatif Hayet çizgi varmı yokmu bilemedim bile günlük tekrarlıcam hemen umudunu kesme bence daha sonuç tarihimiz ayın 27 si bekle biraz.Sonuç çıktı arkadaşlar, negatif. İdrar testi yapmamıştım direkt kan vermiştim, kızım da 5.gun embriyosuydu ve 5.gunde bhcg 18 çıkmıştı. Varsa yine görürüm diye ummustum. Nasip değilmiş. İnşallah herkes çok çok güzel haberler alsın. Üzüldüm ama Allah büyüktür.
5.Gün mü test yaptınız?5. Gün. 17.sinde transfer olmuştu.
Günaydın. Sorun olmuyormuş doktora sormuştum. Sonuçta fitil olarak üretilmiş ilaç değil birazı akar hepsi akmadıkça sorun değil demiştikızçeler günaydınn :) progestan fitil biraz akıyor ya neden acaba ? yarım saat yatıyorum sonra kalkıp iş yapınca çok az bir kısmı çıkmış gibi oluyor :/ sorun oluyor mu sonrasında ?
Süper ya canım çok sağol :) enjeksiyona geçmek istemiyorum inş yeterli gelir :)Günaydın. Sorun olmuyormuş doktora sormuştum. Sonuçta fitil olarak üretilmiş ilaç değil birazı akar hepsi akmadıkça sorun değil demişti
Çok teşekkür ederim, keşke haklı çıksanız ama değer 1.8 olunca pek bir umudum kalmadı. Tabi yine ilaçları kullanmaya devam edeceğim. Allah hiç olmayana sağlıkla nasip etsin, ben şimdi kızıma bakıp yine şükür diyorum. Eşim depresyona girdi ama napalim. Hepinize çok dua edeceğim. Herkes sağlıkla kucağına alsın. Ben de bir iki ay ara verip dondurulmuşla yeniden deneyeceğimBöyle düşünmeyin 48 saat içerisinde tutunma başlar evet ama HCG üretip kana ve idrara karışacak kadar yerleşmesi zaman alabilir. Benim doktorum mesela 9. Gün bile kan vermeme izin vermedi. İlkinde o zaman tutunmustur bunda geç tutunmustur bilmek çok zor. Tabi siz bilirsiniz ama bence test gününüze kadar bekleyin ilaçları vs bırakmayın. Olmazsa o zaman negatif diyip önünüze bakarsınız. Benim de gününe göre yani burdaki arkadaşlara göre HCG değerim çok düşük gelmişti gözüme, doktor önemli olan düzenli artması geç tutunmuştur dedi.
Olmuyor bendede oluyor. Sanki su gibi akıntı oluyor bendede. İçiniz rahat olsunkızçeler günaydınn :) progestan fitil biraz akıyor ya neden acaba ? yarım saat yatıyorum sonra kalkıp iş yapınca çok az bir kısmı çıkmış gibi oluyor :/ sorun oluyor mu sonrasında ?
Tam olarak söylemedi rahim kalınlığını ama muayene etti kandan baktılar yumurtalar büyümüş dün akşam çatlatma iğnemi oldum hastanede çift embriyo koyma işlemini ilk denemede yapmıyorlar o yüzden tek embriyo transferiEvettdoktor söylemedi 29 u diye ama tahminim o yönde. Sizin rahim kalınlığı nasıl? Kaç embriyo?
Evet su gibi akıntı da yapıyor ateş basması da yapıyorOlmuyor bendede oluyor. Sanki su gibi akıntı oluyor bendede. İçiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?