Belirtide o güzel bi belirti diyolar bakalımBiliyorum evet sadece belirti olarak söyledim
Sizin kaçıncı gününüz transferde ne zaman test yapacaksınızBelirtide o güzel bi belirti diyolar bakalım
Aynen tamda öyle galiba doğurana kadar biz buralarda tedirgin anneler olarak gezicezBenimde aynı canım merak etme gün geçtikçe de içerisi baloncuk boluncuk şişip daralıyor gibi progestoron yapıyor merak etme .aksine vücudun alıyor hormonu işte sevinkötü düşünme
Sağolasın ikisini de bu gün transfer ettik inşallah hayırlısı ile ve eğer hayırlısı ise tutunurlarKeşke yardımcı olabilsem hakkımda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı bu haberi bekleyen herkese de tez zamanda guzel haberler duymayı nasip etsin Aralık ayında 4AA kalitede transfer oldum çok şükür tuttu ilk transferimdiMerhaba sanırım hamilesiniz tebrik ederim öncelikle.. benim de ilk transferim başarısız oldu. Emb kaliteleriniz nasıldı? İkinci transferi kaç ay sonra yaptınız
Yaaa gerçektenmiii ben yarında bi test yapcam sonra bi kan vericem seninde çift embriyo muuCanım benimde aynıydı aynı gün transfer olmuşuzbugün kan bktrdım 21 çktı
Umarım bizimde tutar benimde ilk transferim olucak :) umarım bu topiktekilere, isteyen dileyen herkese nasip olur :)Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı bu haberi bekleyen herkese de tez zamanda guzel haberler duymayı nasip etsin Aralık ayında 4AA kalitede transfer oldum çok şükür tuttu ilk transferimdi
Aminnn inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik bir sağlıklı bir evlat nasip etsinUmarım bizimde tutar benimde ilk transferim olucak :) umarım bu topiktekilere, isteyen dileyen herkese nasip olur :)
Bugün bende bu embriyodan transfer oldumÇok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı bu haberi bekleyen herkese de tez zamanda guzel haberler duymayı nasip etsin Aralık ayında 4AA kalitede transfer oldum çok şükür tuttu ilk transferimdi
Sol bacak güzel belirti. Tutunduguna işaret . İnşallah pozitifi alirsin.Nerden yazdınız görmedim. Benim agrı şeklinde degil kolumda bir şey yok ama sol bacagım çok uyuşuyor neden olabilir böyle bişey
Çok zor bı karar Allah yardımcın olsunBeni de bu gün aradılar 2 embriyo var istersen 3. Gün yani bu gün transfer edelim yada 5. Günü bekleyelim dediler ama 5. Güne sadece biri gidebilirmiş karar veremedim napıcağımı bilmiyorum
Doğru mu yanlışmı bilmiyorum ama bi karar verdik bu gün transfer oldum çift embriyoÇok zor bı karar Allah yardımcın olsun
Yok canım çatlatma iğnesi yok dondurulmuş embriyo. İnşaAllah sağlıklıysa hayırlısıysa gelsinYillar yillar onceee idi. 5 gun embriyoyu. 4. Gun gormustum.. ikizdi. Kaybettim ama gormustum..gorduysen inandim ben :) catlatma ignesi olmadin dimi..
Sizin sonucunuz çıktı miNerden yazdınız görmedim. Benim agrı şeklinde degil kolumda bir şey yok ama sol bacagım çok uyuşuyor neden olabilir böyle bişey
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberi alırsınızDoğru mu yanlışmı bilmiyorum ama bi karar verdik bu gün transfer oldum çift embriyo
Öyle mi sizinde mi olmuştu herşeyi ona yormak istemiyorum ama çok fazla oluyor internetten baktım öyle bir belirti göremedimSol bacak güzel belirti. Tutunduguna işaret . İnşallah pozitifi alirsin.
Ben kan testi vermedim canım senin çıktı mıSizin sonucunuz çıktı mi
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, bence markası çok önemli testlerin predictor early marka 8. gün test yaptım ama ben tek cıkmasına da kendimi hazırlamıstım adet olucam diye yaptım moralınız bozulacaksa gününü bekleyin :)Bugün bende bu embriyodan transfer oldum
Erken teste kaç gün sonra öğrendiniz
Amin inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız, bence markası çok önemli testlerin predictor early marka 8. gün test yaptım ama ben tek cıkmasına da kendimi hazırlamıstım adet olucam diye yaptım moralınız bozulacaksa gününü bekleyin :)
Hayır yarın öğleden sonra çıkacakBen kan testi vermedim canım senin çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?