2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde aynı canım merak etme gün geçtikçe de içerisi baloncuk boluncuk şişip daralıyor gibi progestoron yapıyor merak etme .aksine vücudun alıyor hormonu işte sevin kötü düşünme
Aynen tamda öyle galiba doğurana kadar biz buralarda tedirgin anneler olarak gezicez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrucaklarımızla buluşalım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Merhaba sanırım hamilesiniz tebrik ederim öncelikle.. benim de ilk transferim başarısız oldu. Emb kaliteleriniz nasıldı? İkinci transferi kaç ay sonra yaptınız
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı bu haberi bekleyen herkese de tez zamanda guzel haberler duymayı nasip etsin Aralık ayında 4AA kalitede transfer oldum çok şükür tuttu ilk transferimdi

Umarım bizimde tutar benimde ilk transferim olucak :) umarım bu topiktekilere, isteyen dileyen herkese nasip olur :)

Bugün bende bu embriyodan transfer oldum
Erken teste kaç gün sonra öğrendiniz

Yillar yillar onceee idi. 5 gun embriyoyu. 4. Gun gormustum.. ikizdi. Kaybettim ama gormustum..gorduysen inandim ben :) catlatma ignesi olmadin dimi..
Yok canım çatlatma iğnesi yok dondurulmuş embriyo. İnşaAllah sağlıklıysa hayırlısıysa gelsin

Bugün bende bu embriyodan transfer oldum
Erken teste kaç gün sonra öğrendiniz
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, bence markası çok önemli testlerin predictor early marka 8. gün test yaptım ama ben tek cıkmasına da kendimi hazırlamıstım adet olucam diye yaptım moralınız bozulacaksa gününü bekleyin :)

Amin inşallah
Peki beklemede nelere dikat ettiniz transefrden sonra genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…