2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende 18 ocak transfer oldum bugun 6.gunume girdim dun gece kasik agrisiyla uyandim soguk soguk terledim aranizda benim gibi olan var mi
Ben de çok kasık ağrısı çektim 6gğnden itibaren kahverengi lekelenme ler oldu

Transfer 22.ocak test tarihim 5 Şubat, taze transfer 2 tane 3.gün embriyosu beni de tabloya ekleyebilir misiniz

Kızlar ben dün Transfer oldum 26 ocakta ovitrelle vurmamı söylediler Transfer sonrası ovitrelle vurulan oldu mu hiç ben anlayamadım mantığını

Kızlar ben dün Transfer oldum 26 ocakta ovitrelle vurmamı söylediler Transfer sonrası ovitrelle vurulan oldu mu hiç ben anlayamadım mantığını
Ben de çok şaşırdım ilk defa duyuyorum böyle bri seyi. Bir bildikleri vardır canım . Hayırlı olsun inşallah

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim
Bende öyle dusundum doktorla görüstüm ama o kadar emin bir sekilde cift embriyo transferini öneriyor ki
Genetige giden embriyolarında tutma olasılıgı cok fazla degilmis ücte biri negatif oluyo dedi
Yani saglıklı gelse de tutunma garantisi yok sonucta dedi
Genc kadınlarda ilk 3-4 transferde önerilmiyo,
Son aşamaya ilk seferde geçilmez dedi
Genetigi bozuksa gebelik oluyo mu dedim cok nadir tutuyo anormal gebelik devam ediyo ama dusuyo cogunluk dedi
Daha yolun cok basındasın en dogrusu bu dedi
Yoksa herkese ilk baştan genetik test öneririz dedi

18 ocakta transfer olmuştum kızlar sabah böyle çıktı kan vermeye gidicem
Merhaba bende 15 inde transfer oldum benim de 4. Günde silik çıkmaya başlamıştı bugün 8. Günüm ve 10. Günü bekliyorum kan vermek için en erken 10. Gün dediler sizde bekleyin bence biraz acele etmeyin çok erkenn

Tabi ki herkesin durumuna göre doktoru özel değerlendiriyor. Öyle diyorsa yaşınız ve fiziksel/psikolojik durumunuz uygunsa tabi ki deneyebilirsiniz. Bana bile doktorum 12 de bir şansın var belki 4. Sağlıklı olur doğal gebelik de deneyebilirsin demişti ama ben 34 yaşındayım ve öyle ya da böyle bu son diye karar verdim o yüzden ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptırmayı tercih ettim. Sizin için en doğrusunu doktorunuz ile birlikte siz bilirsiniz . İnşallah her şey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…