- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 36
13. Gun 2 gibi bir sey cikmisti bir kere ben de. Kac cikti. Yuksek bir deger olmaz yaniKızlar çatlatma iğnesinin etkisi 11.günde kanda çıkar mı?
Ben 2 gün önce normal test yptım negatif ertesi gün erken gebelik yptım orda silik çktı aynı gün kan verdim yani dün 21 çktı13. Gun 2 gibi bir sey cikmisti bir kere ben de. Kac cikti. Yuksek bir deger olmaz yani
11. Gunse igne etkisi degildir diye dusunuyorum . Mumkun degil gibi bir sey. Zatenn 10 20ml hcg icerdigi soyleniyorBen 2 gün önce normal test yptım negatif ertesi gün erken gebelik yptım orda silik çktı aynı gün kan verdim yani dün 21 çktı
Yok canım dondurulmus embriyoydu kan 3 gün sonra vericemKan baktr bence canımtaze transfer mydi?
Aramıza hoşgeldin 17 Ocak transfer çok var aramızda bende 17 Ocak 5.gün embriyo
21 epey yüksek bence iğneden olamaz bence hamilesinizİğne etkisi mi acaba
Hayırlı olsun inşallah bence kanda da çıkar artıkEki Görüntüle 3374704
Kızlar 17 Ocak transferim 5. Gün embriyosu, dün yaptığım test negatifti, bugün pozitif
Benden birşey kalmadı diyebilirimAyyy canım inşallah pozitifi görürsün 7 tane çok fazla eminim çok yıpranmışsındır
6. Gunum bugunKaçıncı gün oldu
Ayyy hayirlisi olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinEki Görüntüle 3374704
Kızlar 17 Ocak transferim 5. Gün embriyosu, dün yaptığım test negatifti, bugün pozitif
Ay ben de girip girip ona bakıyorum. Ne yaptı acaba çok merak ediyorum. İnşallah pozitiftir.
Ben aralık 20’de transfer oldum kalp atışını bekliyorumTransferiniz oldu mu süreç nasıl ilerliyor acaba ? Ben de iğnelere 15 ocakta başladım.
maalesef çok morali bozuk bende çok üzüldüm kendi yazsın diye bekledim ama elizanın negatif toparlanınca yazar burdanAy ben de girip girip ona bakıyorum. Ne yaptı acaba çok merak ediyorum. İnşallah pozitiftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?