- 3 Kasım 2023
- 68
- 75
- 3
- 47
Çok çok sevindim değer artışınıza benim de ilk ikisi katlanması güzel olsa da sayı olarak biraz düşük ama doktorum üçüncü testi istemedi direkt cumartesi gideceğim. İnşallah benimki de artmıştır böyle19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067 çıktı kızlar pazartesi kese için çağrıldım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler herkes için hem maddi hem manevi çok zor oluyor iyi ki varsınız.
Canım benim sonucum pozitif, kanamam falan da yok ama her gün var regl sancım. Belli olmaz iyi olur inşallahBende yarın kan vericem test için 12.günüm yarın bende de regl sancıları başladı bugün bende çok umutlu değilim
Aminn insallah19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067 çıktı kızlar pazartesi kese için çağrıldım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler herkes için hem maddi hem manevi çok zor oluyor iyi ki varsınız.
Valla her sey nasip kısmet 2 gun sonra regl günüm ne biliyim kapalı kutu içerde ne var ne yok bilmiyoruz ki benim 2.denemem ilkinde çok yükseldim negatif cıkınca çok üzüldüm ama herseyde bir hayır vardır inanın hiç birşey belirti değil ilaçlardan öströjen yüklendikçe annelik hormonları tetikleniyorCanım benim sonucum pozitif, kanamam falan da yok ama her gün var regl sancım. Belli olmaz iyi olur inşallah
Yarın erken gebelik testi alıp bir bakabilirsiniz. Regle bir iki gün kala genellikle doğru sonuç veriyorlar. Ben bu sefer yapmadım ama önceki doğal gebeliklerimde hep reglden 2-3 önce erken testte görmüştüm. İnşallah hakkimizda hayırlısı olsun. Tabi dediğiniz gibi içerde ne oluyor bilmiyoruz, tutundu mu bir soru, devam edecek mi bir soruValla her sey nasip kısmet 2 gun sonra regl günüm ne biliyim kapalı kutu içerde ne var ne yok bilmiyoruz ki benim 2.denemem ilkinde çok yükseldim negatif cıkınca çok üzüldüm ama herseyde bir hayır vardır inanın hiç birşey belirti değil ilaçlardan öströjen yüklendikçe annelik hormonları tetikleniyor
İnşallah cok tesekkur ederimTabi ki herkesin durumuna göre doktoru özel değerlendiriyor. Öyle diyorsa yaşınız ve fiziksel/psikolojik durumunuz uygunsa tabi ki deneyebilirsiniz. Bana bile doktorum 12 de bir şansın var belki 4. Sağlıklı olur doğal gebelik de deneyebilirsin demişti ama ben 34 yaşındayım ve öyle ya da böyle bu son diye karar verdim o yüzden ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptırmayı tercih ettim. Sizin için en doğrusunu doktorunuz ile birlikte siz bilirsiniz. İnşallah her şey yolunda gider.
Merhabalar 19 u nda verdiğinizde test gununuzmuydu erken mi verdiniz19 ocak 114
21 ocak 148
İnşallah avocado önerdi doktor bide sabahları nar suyu aç karnına bir bardakÇok çok sevindim değer artışınıza benim de ilk ikisi katlanması güzel olsa da sayı olarak biraz düşük ama doktorum üçüncü testi istemedi direkt cumartesi gideceğim. İnşallah benimki de artmıştır böyle
Test günümdü 9 ocakta transferim oldu 2 embriyoMerhabalar 19 u nda verdiğinizde test gununuzmuydu erken mi verdiniz
Pazar en son kaset test yaptım negatif çıktı 9.gündü yarın zaten kan vercem belli olacak testlerde yanıltıcı olabiliyor burada 12.gun gebelik testi negatif olup kanda pozitif olan da vardı bekleyip sağlıklı netice almak en doğrusu işte keşke tıp ilerlese de şu 10-12 gunluk kabusu yaşamasak hemen belli olsaYarın erken gebelik testi alıp bir bakabilirsiniz. Regle bir iki gün kala genellikle doğru sonuç veriyorlar. Ben bu sefer yapmadım ama önceki doğal gebeliklerimde hep reglden 2-3 önce erken testte görmüştüm. İnşallah hakkimizda hayırlısı olsun. Tabi dediğiniz gibi içerde ne oluyor bilmiyoruz, tutundu mu bir soru, devam edecek mi bir soru
Evet benim oPazar en son kaset test yaptım negatif çıktı 9.gündü yarın zaten kan vercem belli olacak testlerde yanıltıcı olabiliyor burada 12.gun gebelik testi negatif olup kanda pozitif olan da vardı bekleyip sağlıklı netice almak en doğrusu işte keşke tıp ilerlese de şu 10-12 gunluk kabusu yaşamasak hemen belli olsa
Transferden hemen sonra mı canım. Ben hiç avokado yiyemiyoruz tadı çok kötü geliyor nar suyu yerine katıksız nar ekşisi var annemin yaptığı acaba onun da faydası olur muİnşallah avocado önerdi doktor bide sabahları nar suyu aç karnına bir bardak
Avokadoyu kabuğunu soymadan ikiye bölün çekirdeği çıkarın, tavaya koyun kestiginiz yerden azcik ızgara gibi, sonra soyup blendera alın içine Krem peynir, Ezine, çeyrek mor soğan, yarım limonun suyu ve az karabiber ile çekin. Ekmek uzerine sürüp yiyin. Asla sade yiyemiyorum ama böyle çok güzel oluyor sos gibiTransferden hemen sonra mı canım. Ben hiç avokado yiyemiyoruz tadı çok kötü geliyor nar suyu yerine katıksız nar ekşisi var annemin yaptığı acaba onun da faydası olur mu
Tabi bende pek sevmiyorum limon ve tuz atınca güzel oluyor tadı. Varsa normalde yiyebilirsiniz dedi ama nar ekşisinden bişey diyemem tarım marketinde var ordan almıştım bende tadı kötü gibi Allah günah yazmasında yararlı olabilcek herşeyi deniyorum. Bide maydonozu hamilelik sürecinde yasakladıTransferden hemen sonra mı canım. Ben hiç avokado yiyemiyoruz tadı çok kötü geliyor nar suyu yerine katıksız nar ekşisi var annemin yaptığı acaba onun da faydası olur mu
Avocadoyu limonlu tuzlu zeytinyağ ve bademle yiyin öyle gidiyorTransferden hemen sonra mı canım. Ben hiç avokado yiyemiyoruz tadı çok kötü geliyor nar suyu yerine katıksız nar ekşisi var annemin yaptığı acaba onun da faydası olur mu
Ay bende her gece iki yumurta rafadan yemeden uyuyamamAy var ya bende avokado aşığıyım bayılıyorum sade bile yiyebiliyorum her gün yiyorum nar suyu da içiyorum 1 avuçta kabak çekirdeği ama benim de sorunum yumurta beyazıyla ilgili küçüklüğümden beri yiyemiyorum
hepimizin inşaAllahAyyy hayirlisi olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?