2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067 çıktı kızlar pazartesi kese için çağrıldım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler herkes için hem maddi hem manevi çok zor oluyor iyi ki varsınız.
Gözünüz aydın hayırlı olsun darısı başımıza diyelim bişey sorucam kese için ne zaman çağırılıypr transferden kaç gün sonra ? Mesela 10. Gün test versen pozitif çıksa kaç gün sonra kese in gidiliyor ?

19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067 çıktı kızlar pazartesi kese için çağrıldım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler herkes için hem maddi hem manevi çok zor oluyor iyi ki varsınız.
Ay hayırlı olsun çok sevindim 2. Değer az artınca korkmuştum açıkçası gözün aydıııın

19 ocak 114
21 ocak 148
Yaa çok sevindim girip girip size baktım sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Beni test pozitif çıktıktan 12ci güne çağırmışlar hesapladım şimdi transferden 21 gün sonra olucak

Amiin hepimiz inşallah hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın Rabbim
Amin bende yarın ikinci testimi vericem 4 gün üstünede banada güzel haber almak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…