- 23 Şubat 2022
- 72
- 55
- 18
- 24
Gözünüz aydın hayırlı olsun darısı başımıza diyelim19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067 çıktı kızlar pazartesi kese için çağrıldım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler herkes için hem maddi hem manevi çok zor oluyor iyi ki varsınız.
Ay hayırlı olsun çok sevindim 2. Değer az artınca korkmuştum açıkçası gözün aydıııın19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067 çıktı kızlar pazartesi kese için çağrıldım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler herkes için hem maddi hem manevi çok zor oluyor iyi ki varsınız.
Yaa çok sevindim girip girip size baktım19 ocak 114
21 ocak 148
ay ne güzel :) omlet yiyebiliyorum sadece AllahtanAy bende her gece iki yumurta rafadan yemeden uyuyamamAllah ne verdiyse yiycez bakalım nen şimdiden başladım ceviz bademe
Çok iyi maşallah Allahım herkese nasip etsin :))19 ocak 114
21 ocak 148
Beni test pozitif çıktıktan 12ci güne çağırmışlar hesapladım şimdi transferden 21 gün sonra olucakGözünüz aydın hayırlı olsun darısı başımıza diyelimbişey sorucam kese için ne zaman çağırılıypr transferden kaç gün sonra ? Mesela 10. Gün test versen pozitif çıksa kaç gün sonra kese in gidiliyor ?
Amiin inşallahÇok iyi maşallah Allahım herkese nasip etsin :))
Bende çok korktum hatta bugüne kadar baya modum düşüktü ama çok şükür artmışAy hayırlı olsun çok sevindim 2. Değer az artınca korkmuştum açıkçası gözün aydıııın
Amiin hepimiz inşallah hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın RabbimYaa çok sevindim girip girip size baktımsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ve müthiş artmışBende çok korktum hatta bugüne kadar baya modum düşüktü ama çok şükür artmış
Transferden 20 gün sonra falan o zaman baya varmış yine ya zaman hiç geçmiyorBeni test pozitif çıktıktan 12ci güne çağırmışlar hesapladım şimdi transferden 21 gün sonra olucak
Nar suyu transferden sonra iyi geliyor muİnşallah avocado önerdi doktor bide sabahları nar suyu aç karnına bir bardak
geliyormuş bende baştan bi anlam veremedim ama internette baktıktan sonra içmeye başladım siz yine de bi sorun istersenizNar suyu transferden sonra iyi geliyor mu
Beklemek çok yoruyor insanı ama sonu güzel olsun hepimiz için önemli olan oTransferden 20 gün sonra falan o zaman baya varmış yine ya zaman hiç geçmiyor
Kese görmeye ne zaman gideceksin ebruBeklemek çok yoruyor insanı ama sonu güzel olsun hepimiz için önemli olan o
Kızlar kan sonucum 25 çıktı çok düşük ama düşük olması normal heralde değil mi18 ocakta transfer olmuştum kızlar sabah böyle çıktı kan vermeye gidicem
Tabi bende pek sevmiyorum limon ve tuz atınca güzel oluyor tadı. Varsa normalde yiyebilirsiniz dedi ama nar ekşisinden bişey diyemem tarım marketinde var ordan almıştım bende tadı kötü gibi Allah günah yazmasında yararlı olabilcek herşeyi deniyorum. Bide maydonozu hamilelik sürecinde
Amin bende yarın ikinci testimi vericem 4 gün üstünede banada güzel haber almak nasip olur inşallahAmiin hepimiz inşallah hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın Rabbim
29 ocakta çağırdı hayırlısıylaKese görmeye ne zaman gideceksin ebru
İlk sonucun ne çıktığı önemli değil önemli olan 2 katı veya en az %60 artmış olması gerekiyorKızlar kan sonucum 25 çıktı çok düşük ama düşük olması normal heralde değil mi
Amin inşallahAmin bende yarın ikinci testimi vericem 4 gün üstünede banada güzel haber almak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?