Hangi Medical canım doktorun kimBen medicalpark da dondurdum 10 embriyo vardi cift dondurma yapiyolarmis 10.000 ödedim tanesi 2.000di
Büyük ihtimalle adeti beklemedikleri için yumurtalar çatlasın diye yaptılar.Çünkü taze transferde malum beklenilmediği için.Taze transferde oluyormuş canım zaten .birde hepsini değil 1/3 oranında yaptılar.ne için oldgunu dediler ama o gün ben bebiş heyecanına unuttum
Hangi progestan iğneden mi bahs ediyorsunuz?Kızlar bide bişey sorcam. Bu iğneler popomu mahvetti taş gibi oldu dokunamiyorum. Varmı bı çaresi. İyice sertleşti her gün yeniden iğne yaptırırken çok canım acıyor
Yaaa bana hepsini yap dediler 22 sinde transfer oldu 26sında ovitrelle vurulacam bir bildikleri vardır elbette ama merak da ediyorumTaze transferde oluyormuş canım zaten .birde hepsini değil 1/3 oranında yaptılar.ne için oldgunu dediler ama o gün ben bebiş heyecanına unuttum
Oraya zeytin yağı sürüp ince bir şekilde buzdolabı poşetinden kesip koyun.O sertleşmiş kısmı yumuşaltacak.Kızlar bide bişey sorcam. Bu iğneler popomu mahvetti taş gibi oldu dokunamiyorum. Varmı bı çaresi. İyice sertleşti her gün yeniden iğne yaptırırken çok canım acıyor
Nasıl kız zaten taze transfer de opu öncesi çatlatma iğnesi vuruluyoruz ben anlayamadımBüyük ihtimalle adeti beklemedikleri için yumurtalar çatlasın diye yaptılar.Çünkü taze transferde malum beklenilmediği için.
Progestan iğnesi mi?Kızlar bide bişey sorcam. Bu iğneler popomu mahvetti taş gibi oldu dokunamiyorum. Varmı bı çaresi. İyice sertleşti her gün yeniden iğne yaptırırken çok canım acıyor
Evet progestan iğne her gün prolutan Depot 3 günde bir yaptırıyorum. Proluton hele çok fena bıçakla popomu kesiyorlar sanki. Yani aslında canım çok tatlı değildir ama bilmiyorum hemsireden de olabilir.Hangi progestan iğneden mi bahs ediyorsunuz?
Evet doğru,ama taze transferde çok kist oluşmasın diye yapılıyor dedi hemşire.Ben dondurulmuş oldum.Hatta bir tane kendime götürdüm yapmadılar.Nasıl kız zaten taze transfer de opu öncesi çatlatma iğnesi vuruluyoruz ben anlayamadım
Ama yumurtaları zaten topluyorlar ya .içeriğinde HCG var sanırım embryo için olabilirBüyük ihtimalle adeti beklemedikleri için yumurtalar çatlasın diye yaptılar.Çünkü taze transferde malum beklenilmediği için.
Herkesin tedavisi ayrı tabiki.bnde bı kısmı olacağı için hastaneden çıkmadan yapıldı.bde kan sulandirici başladık onu da hemşire yaptı ilk o da canımı çok yaktı ondan da oldu braz benimYaaa bana hepsini yap dediler 22 sinde transfer oldu 26sında ovitrelle vurulacam bir bildikleri vardır elbette ama merak da ediyorumbende o gün sormadım sen gibi heyecandan
Ben o iğneyi yapıyorum ama karından.Doktor gösterdi.Sonra tekrar sağlık ocağına gittim orda gösterip yaptılar.ucu ince minik şırıngayla.Hatta doktor koldan ve kalçadan ağrısına dayanamazssın dedi.Evet progestan iğne her gün prolutan Depot 3 günde bir yaptırıyorum. Proluton hele çok fena bıçakla popomu kesiyorlar sanki. Yani aslında canım çok tatlı değildir ama bilmiyorum hemsireden de olabilir.
Bende tazer transfer değildi ama vurulduNasıl kız zaten taze transfer de opu öncesi çatlatma iğnesi vuruluyoruz ben anlayamadım
Anladım sonradan gelişen folikül olursa diye yada foliküllerden yumurta toplanınca bazı foliküller hormon salgılamaya devam ediyor onların çatlaması için yanlış anlamadım dimi. Çünkü bir önceki tüp bebek denememde foliküller hormon salgılanan devam etmişti kist olmuştu.Evet doğru,ama taze transferde çok kist oluşmasın diye yapılıyor dedi hemşire.Ben dondurulmuş oldum.Hatta bir tane kendime götürdüm yayapmadılar.
Evet böyle bir şey anlattılar.Bende kullanmama rağmen hormon salgılamış bir kaç kist varAnladım sonradan gelişen folikül olursa diye yada foliküllerden yumurta toplanınca bazı foliküller hormon salgılamaya devam ediyor onların çatlaması için yanlış anlamadım dimi. Çünkü bir önceki tüp bebek denememde foliküller hormon salgılanan devam etmişti kist olmuştu.
Kan sulandırıcı oksapar mı senin ya ben onu vururken çok zorlanıyorum batmıyor derime gonalf yada ovitrelle gibi değilHerkesin tedavisi ayrı tabiki.bnde bı kısmı olacağı için hastaneden çıkmadan yapıldı.bde kan sulandirici başladık onu da hemşire yaptı ilk o da canımı çok yaktı ondan da oldu braz benimo an aklına gelmiyor insanin
Anladım canım çok mantıklı teşekkür ederimEvet böyle bir şey anlattılar.Bende kullanmama rağmen hormon salgılamış bir kaç kist var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?