2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bide bişey sorcam. Bu iğneler popomu mahvetti taş gibi oldu dokunamiyorum. Varmı bı çaresi. İyice sertleşti her gün yeniden iğne yaptırırken çok canım acıyor

Taze transferde oluyormuş canım zaten .birde hepsini değil 1/3 oranında yaptılar.ne için oldgunu dediler ama o gün ben bebiş heyecanına unuttum
Büyük ihtimalle adeti beklemedikleri için yumurtalar çatlasın diye yaptılar.Çünkü taze transferde malum beklenilmediği için.

Taze transferde oluyormuş canım zaten .birde hepsini değil 1/3 oranında yaptılar.ne için oldgunu dediler ama o gün ben bebiş heyecanına unuttum
Yaaa bana hepsini yap dediler 22 sinde transfer oldu 26sında ovitrelle vurulacam bir bildikleri vardır elbette ama merak da ediyorum bende o gün sormadım sen gibi heyecandan

Kızlar bide bişey sorcam. Bu iğneler popomu mahvetti taş gibi oldu dokunamiyorum. Varmı bı çaresi. İyice sertleşti her gün yeniden iğne yaptırırken çok canım acıyor
Oraya zeytin yağı sürüp ince bir şekilde buzdolabı poşetinden kesip koyun.O sertleşmiş kısmı yumuşaltacak.

Büyük ihtimalle adeti beklemedikleri için yumurtalar çatlasın diye yaptılar.Çünkü taze transferde malum beklenilmediği için.
Nasıl kız zaten taze transfer de opu öncesi çatlatma iğnesi vuruluyoruz ben anlayamadım

Hangi progestan iğneden mi bahs ediyorsunuz?
Evet progestan iğne her gün prolutan Depot 3 günde bir yaptırıyorum. Proluton hele çok fena bıçakla popomu kesiyorlar sanki. Yani aslında canım çok tatlı değildir ama bilmiyorum hemsireden de olabilir.

Yaaa bana hepsini yap dediler 22 sinde transfer oldu 26sında ovitrelle vurulacam bir bildikleri vardır elbette ama merak da ediyorum bende o gün sormadım sen gibi heyecandan
Herkesin tedavisi ayrı tabiki.bnde bı kısmı olacağı için hastaneden çıkmadan yapıldı.bde kan sulandirici başladık onu da hemşire yaptı ilk o da canımı çok yaktı ondan da oldu braz benim o an aklına gelmiyor insanin

Evet progestan iğne her gün prolutan Depot 3 günde bir yaptırıyorum. Proluton hele çok fena bıçakla popomu kesiyorlar sanki. Yani aslında canım çok tatlı değildir ama bilmiyorum hemsireden de olabilir.
Ben o iğneyi yapıyorum ama karından.Doktor gösterdi.Sonra tekrar sağlık ocağına gittim orda gösterip yaptılar.ucu ince minik şırıngayla.Hatta doktor koldan ve kalçadan ağrısına dayanamazssın dedi.

Evet doğru,ama taze transferde çok kist oluşmasın diye yapılıyor dedi hemşire.Ben dondurulmuş oldum.Hatta bir tane kendime götürdüm yayapmadılar.
Anladım sonradan gelişen folikül olursa diye yada foliküllerden yumurta toplanınca bazı foliküller hormon salgılamaya devam ediyor onların çatlaması için yanlış anlamadım dimi. Çünkü bir önceki tüp bebek denememde foliküller hormon salgılanan devam etmişti kist olmuştu.

Evet böyle bir şey anlattılar.Bende kullanmama rağmen hormon salgılamış bir kaç kist var

Esra_123 iğneden sonra yarım saat yürümek gerekiyormuş, iğnenin dağılması için. Bana hemşire söylemişti ayrıca bir başkası da; iğneyi yaptıktan sonra o bölgeyi iyice ovalamak gerektiğini söylemişti. Yağlı bir iğne olduğu için çok yakıyor, ben de korkuyorum her seferinde ama… Progestan kullanıyorum şu an ama proluton depot da kullanmıştım.

Kan sulandırıcı oksapar mı senin ya ben onu vururken çok zorlanıyorum batmıyor derime gonalf yada ovitrelle gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…