Hayırlısı bakalımBuralarda okuduğum kadarıyla herkeste olmuyor sanırım
Insallahhİnşallah iyi bir haber alırsınız düşünmeyin çok artık
Vajinada darlık hissi hissediyor musunuz peki yoksa rahat mıcuma günü test sonucumu alacağım süreç bitti nerdeyse şu fitil işini çözemedim sırf geri gelmesin diye yarım saat değil 2 saat uzanıyorum tuvalete gittiğimde tabletin teki düşüyor yumuşamış şekilde sonra bir daha baktım diğeri de günlük pede gelmiş bu fitilin içerde emilmesi için ne yapacağımı şaşırdım hani parça parça değil baya emilmemiş şekilde tablet formuyla geliyor bu işi çözen var mı
Valla inanın bazen rahat bazen hissediyorum, bazen giriş kısmı şişmiş gibi geliyorVajinada darlık hissi hissediyor musunuz peki yoksa rahat mı
Allahım çok şükür çok sevindim senin adına gerçektenAaaa öyle miiii çok sevindim canım Rabbim can versin sıkıca tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallahbenim de belli transfer tarihim ama şubatta olacak Allah’ın izniyle
Hiç bilmiyorum ki öyle bi senelik falan demediler ama eğer gidersem sorucam bunuNe kadar süre için bu fiyata donduruyorlar acaba bende yeni dondurdum arada ciddi fark varmış
Progeteron değeriniz transfer öncesi kaçtı pekiValla inanın bazen rahat bazen hissediyorum, bazen giriş kısmı şişmiş gibi geliyor
Nerede tedavi goruyorsunuzHer tüp için 4 bin canım benimki
İyi ben bı tane dondurtmak istiyorum1-6 arası 7,500tl 20 adetine 9500tl verdim ben 9 ocakta medicalpark florya
Evet kuzum peşpeşe hamile kalalım inşallah AminnnnnAllahım çok şükür çok sevindim senin adına gerçektenolsun da geç olsun güç olmasın inş ocakmış şubatmış farketmez
Bidep bölünüp ikiz oluyormuş :)Yok canım gayet güzel embriyon çabuk tutunmuş ve güzel gelişiyor
İstenilenden biraz düşüktü (13.6) o yüzden transferden sonra hemşire arayıp fitil ve progrstan dex iğneye ilaveten 3 günde bir kalçadan iğne de başladıProgeteron değeriniz transfer öncesi kaçtı peki
Oooo çok güzel maşallahKızlar 15ocakta taze transfer olmuştum yarın test günüm bgun yine evde test yaptım . İğne etkisi geçmiştir heralde artık transfer dahil 10.gun bgun.insallah kanda da netleşir
Ay maşallah yaabugün transfer sonrası 5. günüm. erken sonuç veren testlerden yaptım. yumurta çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi diye endişelendim fakat üzerinden 12 gün geçti iğnenin. sanıyorum pozitif. yarın sabah tekrarlayacağım.
Benim dusuklerle 4. Gebeliğim hiçbirinde kanama görmedim.Hımm anladım benim ilk transferim tuttu yerleşme kanaması gördüm ama 3. Kan verişimde düştü değer kimyasala döndü. Şimdi 2. Transferim lekelenme görmedim cuma test günüm acaba yerleşme kanaması her seferinde olmalı mı diye merak ettim
Hımm olsun inanırmısınız benim ilkde 11 le transfere gittim tutundu ama sonra kimyasala döndü ve ben sadece fitil kullanıyordum gebelik sonucum çıkınca ortaya protestonda 8 di ozaman iğne verdi tabi ki yetmedi , ama sizin önlem alınmış demem o ki düşük mü falan diye düşünmeyin rabbim verince veriyor . İnşallah kuzularımız bize sımsıkı tutunurİstenilenden biraz düşüktü (13.6) o yüzden transferden sonra hemşire arayıp fitil ve progrstan dex iğneye ilaveten 3 günde bir kalçadan iğne de başladı
Bazen düsukte kanamalar olmayapbilirmisBenim dusuklerle 4. Gebeliğim hiçbirinde kanama görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?