2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde 115 bin oldu daha bunun transfer sonrası ilaç ve iğnesi war
Ya gerçekten çok tutmuş sizinki ya ben ilaçlara ilk başta 12 bin verdim sonra gonal-f bitane daha 300’lük aldım o da bin küsür bişeydi 35 hastaneye verdim ben rizedeyim trabzonda doktorum mazot yeme içme her şeyi yazdım 60 küsürlerdeyiz biz 4-5 gün sonra 3. Adetimi olcam benim doktorum 3. Adette transfer yapacak transfer için ilaçlar kullanırım illaki bende onlarla ne tutar artık bilemiyorum ama 100 bini bulur bulmaz gibi ya

Canim banada vermedi transferden sonra vericem dedi bide kan pıhtılaşma için test istedi inşallah bi sorun olmaz

Burayada yazarsanız sevinirim doktorunuz un fikrini ama sanırım her zaman vermiyorlar riskli görürlerse yazıyorlar demek ki yada doz miktarına göre
Bana da doktor vermedi kan sulandırıcı hatta gidersem soracağım.
Yok canım kan sulandırıcıyı benim bildiğim şunun için kullandırıyor … yumurtalıkları büyütürken yükselen östrojen hormonu, damar tıkanıklığı riskini düşürmek için kullanılıyor diye biliyorum. Eğer sorarsanız banada alıntı yaparmısınız .???

Kan pıhtılaşması için hem oksapar iğne kullanıyorum hemde coraspirin. Yalnız bende variste var ve oksapar varislerine iyi geliyor şu an
Aynen canım östregen çok yükseliyor hormon ilaçlarları yüzünden ve damarları tıkıyor kan sulandırıcıyıda onun için veriyorlar

Ben kullanıyorum. Estrofem ve progesteron ilaçları pıhtı atma riski oluşturduğu için kan sulandırıcı veriyorlar istersen bir sor canım doktoruna

Merhaba canım, Ben hiç kullanmadım kan sulandırıcı değerlerim normal diye, sadece progestan fitil kullandım sabah-akşam transferden sonra da progestan iğne ekledi şimdi. Bence doktorların bir bildiğin var herkesin tedavileri kişisel canım :)

Kullandığımız hormon ilaçları kan yoğunluğunu arttırıyor. Pıhtılaşmanın önüne geçebilmesi ve embriyonun kolay tutunabilmesi için veriliyor. Normalde bu işlemlere başlamadan önce ben tehlikeli olmayacak seviyede bir pırtılaşmam olduğunu öğrendim Hemotoloji bölümünden. Yoğun da hormon aldığım için doktorum coraspin verir her denememde.Bazılarının pıhtılaşma riski yüksektir.Doktorlar Tahlillere göre ne dozda vereceklerni belirliyorlar. Bazılarına hap,bazılarına kan sulandırıcı iğne verilir. Sizinki uygun görmemişse vermemiş olabilir.Ama içinizi rahatlatmak adına sorun derm.

Ve şunu da ekleyeyim; corospini ben transfer sonrası kullandım hep.öncesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…