Ben ya ben yediğim bişey mi dokundu yoksa ilaçlardan mı bilemiyorumKizlar iyi geceler. Çok afedersiniz ama benim gibi ishal olan var mı?
Öyle mi çok tatlı ve naif bir kadın. Ben oldum transferimi salı günü. İnşallah çok güzel geçer.Aaa ben de Ümit hanımın hastasıyım cumartesi transferim var
İnşallah bebislerimiz bizimledirEvet bende su hastanesinde 22inde transfer oldum
Çok fena oldum. Hayatımda bir.ilk böyle birşey. Şu an yemek yemeye korkuyorum.Ben ya ben yediğim bişey mi dokundu yoksa ilaçlardan mı bilemiyorum
Çok kibar ve tatlı dediğiniz gibi çok seviyoruz biz deÖyle mi çok tatlı ve naif bir kadın. Ben oldum transferimi salı günü. İnşallah çok güzel geçer.
Pıhtılaşma için teste hangi bölüm bakıyor biliyor musunuz acaba?Canim banada vermedi transferden sonra vericem dedi bide kan pıhtılaşma için test istedi inşallah bi sorun olmaz
Pıhtılaşma için teste hangi bölüm bakıyor biliyor musunuz acaba?
Hematoloji bakıyor canımPıhtılaşma için teste hangi bölüm bakıyor biliyor musunuz acaba?
Kadin hastalıklarına gittim ben. Şehir Hastanesi'ne birtek randevusuz o bölüm bakiyir diye.Pıhtılaşma için teste hangi bölüm bakıyor biliyor musunuz acaba?
İnşallahhhİnşallah bebislerimiz bizimledir
Siz neredeydinizAmma çok şey konuşulmuşFiyatları da yazayım buraya.
*Toplatılma aşamasına kadar 25.000 ilaç parası (gonal-f 6000 tl) Bu ücretn içinde 3 kutu gonal f ve 5 kutu sanıyorum cetrotide ve monodoks antibiyotik vardı.
*20.000 doktor parası
*24.000 hastane opu parası
*Dondursaydım embriyo başına +4500 tl olacaktı
*Eğer Dna testine soksaydım 4000 tl hastane hizmet tutarı + 280-300 dolar kadar da analiz fiyatı olacaktı
*transfere kadarki süreçte progestan vajinal fitl
*Transferden sonraki süreçte progestana ek olarak estrofem+ coraspin.(bittikçe yeniliyorum) gibi gibi…. Ha bu arada bugün yaptırdığım gebelik testine 380 tl verdim.iki günde bir tekrarnacağını düşünürsek çok da erken kan testi yaptırmamak lazımmış
Bende o kadar çok değil yaÇok fena oldum. Hayatımda bir.ilk böyle birşey. Şu an yemek yemeye korkuyorum.
Allah herkesi acıbadem den korusun valla kan emiciler bennacıbad3mi düşünüyordum maslak ı evime yakın diye sonra araştırdım internetten vazgeçtim koç üniversite hastanesine gittim Şule yıldız Dr harikalar valla 9 embriyo u 9.500 dondurdum tibbi açıdan taze transfer önermedi 1ay dondurayım rahmi düzenleyelim dedi SSK indirimi de oluyor burda Bi nebzeAcibadem halkali
AnkaraSiz neredeydiniz
Evet ben de takipteyim.guzel haberler icin.Bugun epey test verecekler vardı merakla bekliyorum
İnsan ne kadar mutlu oluyor dimi buradan gelen güzel haberlere tanımıyoruz birbirimizi ama kalplerimiz birEvet ben de takipteyim.guzel haberler icin.
Hepimiz ayni seyi degisik sebeplerle yasiyoruz..bir umut oluyor gercekten.İnsan ne kadar mutlu oluyor dimi buradan gelen güzel haberlere tanımıyoruz birbirimizi ama kalplerimiz bir
Ben üniversite hastanesinde genetik bölümüne verdim bir ay da çıkıyormuşPıhtılaşma için teste hangi bölüm bakıyor biliyor musunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?