2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Amma çok şey konuşulmuş Fiyatları da yazayım buraya.
*Toplatılma aşamasına kadar 25.000 ilaç parası (gonal-f 6000 tl) Bu ücretn içinde 3 kutu gonal f ve 5 kutu sanıyorum cetrotide ve monodoks antibiyotik vardı.
*20.000 doktor parası
*24.000 hastane opu parası
*Dondursaydım embriyo başına +4500 tl olacaktı
*Eğer Dna testine soksaydım 4000 tl hastane hizmet tutarı + 280-300 dolar kadar da analiz fiyatı olacaktı
*transfere kadarki süreçte progestan vajinal fitl
*Transferden sonraki süreçte progestana ek olarak estrofem+ coraspin.(bittikçe yeniliyorum) gibi gibi…. Ha bu arada bugün yaptırdığım gebelik testine 380 tl verdim.iki günde bir tekrarnacağını düşünürsek çok da erken kan testi yaptırmamak lazımmış

Siz neredeydiniz

Transferime son 3 gün
Ben de hem oksapar, hem de coraspin alıyorum. Benim kanımda protein s eksikliği var o da bir pıhtılaşma rahatsızlığı. 3x2 estrofem + bir östrojen bant alıyorum. 3x2 progestan ve 2 kez prolutex enjeksiyonum var.

Acibadem halkali
Allah herkesi acıbadem den korusun valla kan emiciler bennacıbad3mi düşünüyordum maslak ı evime yakın diye sonra araştırdım internetten vazgeçtim koç üniversite hastanesine gittim Şule yıldız Dr harikalar valla 9 embriyo u 9.500 dondurdum tibbi açıdan taze transfer önermedi 1ay dondurayım rahmi düzenleyelim dedi SSK indirimi de oluyor burda Bi nebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…