BEnimde fsh 11.5 cikti.. adetin 2.gunu 10 civari folikul gordu..adetin 5. Gunu sagda 10 solda 3 9 13 mm arasi degisen yumurtalar. Kilom yok zayif bile sayilirim. Gonal f 337.5 ile baslatti.. akintimda fazla.. yumurtalar erken catlayacak diye ben de catlicam . He bu arada 2018 de amh 2.95.idi su an 38 yasindayim fsh bakildi ama.amh bilmiyorum.. ben tezatlik oldugunu dusunuyorum acikcasi.. tabiki guzel bisey ama yumurta sayim fazla geldi..dozda fazla geldi.... 2.95 ikende ayni sayilarda folikul olurduÖzür dileyerek ekleyeyim zaten FSH yüksekliği düşük amh demek yani ters orantılı ilerler.fsh in yüksek olması vücudunuzun yumurta üretmek için gereğinden fazla çalıştığını gösterir.bu da yumurta rezervleri izin azalmaya başladığına isarettir. Tabi asla olmaz değil tekrar edeyim. Fakat bence zaman kaybetmenin bir manası yok.
Canım cevap verdiğin msjÖzür dileyerek ekleyeyim zaten FSH yüksekliği düşük amh demek yani ters orantılı ilerler.fsh in yüksek olması vücudunuzun yumurta üretmek için gereğinden fazla çalıştığını gösterir.bu da yumurta rezervleri izin azalmaya başladığına isarettir. Tabi asla olmaz değil tekrar edeyim. Fakat bence zaman kaybetmenin bir manası yok.
Ve şundan da eminim amh değerinde adetli olmak aranmıyor. Hiçbirimiz tabiki hekim değiliz, tecrübelerimizle konuşuyoruz. Hepimizin tecrübesi farklı. En doğru yanıtı her zaman doktorlar söyleyecektir.Daha öncede söyledim fark eder. Adetin 2. Yada 3. Günü yapılmasıni ister doktorlar. Ayrıca üniversite hastanesinde amh bakarlar. Üniversite hastanesinde tüp bebekte vardır mutlaka gidip oraya muayene olun
Kızlar şimdi benim transfer tarihim belli oldu ama şubat olduğu için tabloya yazılmaz demi
Fsh dahiliye ile ilgili bir bölüm değil ki canım tsh o dahiliye ilgilenir keşke mümkün olsaSen önce bir dahiliye doktoruna git ilaçla fsh düşer. Çocuk istediğinizi söyle o ilaç dozajı ayarlar. Başka bir sıkıntı görülmüyor.
Çok haklısın canım dr dediğim gibi alltaan muayene ettiğinde dedi ki görünürde rezervin var görünüyor gayet iyi dedi sadec dedi fsha bakaeak yorum yapamam bakma takılma sen xok dedi bn en yakın zmnda üniversite hastanesinde bir profösöre görüncemCanım cevap verdiğin msjHappen94 arkadaşımızın değerleriyle ilgili yaptığım bir yorumdu ve arkadaşın amh değeri mart ve haziran ayında kötü görünmüyor. Her yüksek fsh için tüp bebek önerilmez. Her amh değeri içinde tüp bebek önerilmez. Tüm hormonların sonucuna ve ultrasonda görünen folikül sayısına göre tüp bebeğe yönlendiriyorlar. O sebeple ben de arkadaşımın güvenilir bir doktora gitmesini istiyorum.
Ve şundan da eminim amh değerinde adetli olmak aranmıyor. Hiçbirimiz tabiki hekim değiliz, tecrübelerimizle konuşuyoruz. Hepimizin tecrübesi farklı. En doğru yanıtı her zaman doktorlar söyleyecektir.Happen94 güvenilir bir doktora gitmen yeterli olacaktır canım,
Adetin 4.günü mecburiyetten yaptirmiştim. 2-3 haftasonuna denk gelmişti artık vir prof bulucam bulundğm bölge de yok bayburttayım ama trabzona gidicem üniversite hastanesine cok tşk bilgi mesajlariniz içinDaha öncede söyledim fark eder. Adetin 2. Yada 3. Günü yapılmasıni ister doktorlar. Ayrıca üniversite hastanesinde amh bakarlar. Üniversite hastanesinde tüp bebekte vardır mutlaka gidip oraya muayene olun
İrenbe ümit hanım. Sizde mi izmirMerhaba izmirde nerde tedavi gördünüz
Hayir Diyarbakır dayım benBen de 18 bin verdim bahçecideyim. Ankarada mısınız
Değer farkını amh için söylemedim FSH için söyledim.Canım cevap verdiğin msjHappen94 arkadaşımızın değerleriyle ilgili yaptığım bir yorumdu ve arkadaşın amh değeri mart ve haziran ayında kötü görünmüyor. Her yüksek fsh için tüp bebek önerilmez. Her amh değeri içinde tüp bebek önerilmez. Tüm hormonların sonucuna ve ultrasonda görünen folikül sayısına göre tüp bebeğe yönlendiriyorlar. O sebeple ben de arkadaşımın güvenilir bir doktora gitmesini istiyorum.
Ve şundan da eminim amh değerinde adetli olmak aranmıyor. Hiçbirimiz tabiki hekim değiliz, tecrübelerimizle konuşuyoruz. Hepimizin tecrübesi farklı. En doğru yanıtı her zaman doktorlar söyleyecektir.Happen94 güvenilir bir doktora gitmen yeterli olacaktır canım,
Transef oldum test gününe yetişecek kadar ilacım var inşallah pozitif olur da o ilaçlara devam ederizBenimde 115 bin oldu daha bunun transfer sonrası ilaç ve iğnesi war
Daha öncede söyledim fark eder. Adetin 2. Yada 3. Günü yapılmasıni ister doktorlar. Ayrıca üniversite hastanesinde amh bakarlar. Üniversite hastanesinde tüp bebekte vardır mutlaka gidip oraya muayene olun
Ama arkadaşımız burda amh değeri için sormuş kuzum .Ever canım maaalesef öyle uzunca süredir demiyoruz sadece son 5aydır eşim yanımda değildi o sürede ayrı illerdeydil olmadi dneme şansmz amh iki kez baktirmişim bunda bir zaman dilimi yok dmi yani adetin belli bi günü olmasına gerek yok dmi bu şekilde çikmiş
Ben de o sebeple amh değeri için cevap verdimDeğer farkını amh için söylemedim FSH için söyledim.
5. Haftada görünüyor canım ama alttan ultrasonla . Betada 3000 lerde olması gerekir yanılmıyorsamKızlar iyi akşamlar 5.gün embriyosu transferinde kalp atışları ne zaman duyuyluyor ? Kese ne zaman görülüyor ?
Ben kullanıyorum canım taa son adet gördüğüm tarihten beri ama dozacı çok düşük bebeklerin kullandığı aspegicMerhaba arkadaşlar
Donmuş transfer aşamasına geçtim..estrofem günde 4adet duphaston günde 3 adet ve progeston fitil kullanacağım çoğu kişide kan sulandırıcı kullandıklarını gördüm bana yazmamış acaba dozlarım, güvenli doz sınırında diye mi yoksa pıhtı riski filan okudum internette ama doktoruma güveniyorum ancak tabi bilemedim sizlere sormak istedim herkes kullandımı kan sulandıcı
Ben kullanıyorum canım taa son adet gördüğüm tarihten beri ama dozacı çok düşük bebeklerin kullandığı aspegic
Teşekkür ederim cevabın için, bu ilaçların yanında kan sulandırıcı vermemesi sıkıntı oluştırmaz inşallah biraz tırstım açıkçası okuyınca forumlarıBen kullanıyorum canım taa son adet gördüğüm tarihten beri ama dozacı çok düşük bebeklerin kullandığı aspegic
Yok kendini sıkıntı yapma kan sulandırıcı için ama progeston fitil ve iğneni kesinlikle ihmal etme transfer sonrası en önemli olan şeyler. Bebeği onlar tutacak rahimdeTeşekkür ederim cevabın için, bu ilaçların yanında kan sulandırıcı vermemesi sıkıntı oluştırmaz inşallah biraz tırstım açıkçası okuyınca forumları
Bana da doktor vermedi kan sulandırıcı hatta gidersem soracağım.Teşekkür ederim cevabın için, bu ilaçların yanında kan sulandırıcı vermemesi sıkıntı oluştırmaz inşallah biraz tırstım açıkçası okuyınca forumları
Burayada yazarsanız sevinirim doktorunuz un fikrini ama sanırım her zaman vermiyorlar riskli görürlerse yazıyorlar demek ki yada doz miktarına göreBana da doktor vermedi kan sulandırıcı hatta gidersem soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?