Değeriniz 1500 ü geçtiğinde kese görünür.yanlış hatırlamıyorsam da bir hafta sonra kalp atışıydı.Kızlar iyi akşamlar 5.gün embriyosu transferinde kalp atışları ne zaman duyuyluyor ? Kese ne zaman görülüyor ?
6.hsftada alttan duymuştum oğlumda canımKızlar iyi akşamlar 5.gün embriyosu transferinde kalp atışları ne zaman duyuyluyor ? Kese ne zaman görülüyor ?
Acibadem halkaliAy orası neresi ya. Bana da çok geldi. Bizimki 9 bin dediler ama embriyo başı mı bilmiyorum. Doldurulacak embriyom çıkmadı.
Siz nerde yaptırdınız İstanbul Avrupa kitasindayim tasinabilirse tasiyimBen 3 taneye 3500 verdim
Benimde 115 bin oldu daha bunun transfer sonrası ilaç ve iğnesi warBiz 50 70 bin arasıdır diye yola çıktık 105 binimiz gitti
Siz nerde yaptırdınız 5,6 ya raziydimda 15 ne yaAy orası neresi ya. Bana da çok geldi. Bizimki 9 bin dediler ama embriyo başı mı bilmiyorum. Doldurulacak embriyom çıkmadı.
Sen önce bir dahiliye doktoruna git ilaçla fsh düşer. Çocuk istediğinizi söyle o ilaç dozajı ayarlar. Başka bir sıkıntı görülmüyor.Ever canım maaalesef öyle uzunca süredir demiyoruz sadece son 5aydır eşim yanımda değildi o sürede ayrı illerdeydil olmadi dneme şansmz amh iki kez baktirmişim bunda bir zaman dilimi yok dmi yani adetin belli bi günü olmasına gerek yok dmi bu şekilde çikmiş
Özel hastaneler de 2 saat de çıkıyor sağlık ocağı 1.bucuk gün sonraMerhaba, beta-hcg testi bir günde mi çıkıyor acaba?
Teşekkür ederimÖzel hastaneler de 2 saat de çıkıyor sağlık ocağı 1.bucuk gün sonra
Ben ankaradayım canımSiz nerde yaptırdınız 5,6 ya raziydimda 15 ne ya
Sizin beta hcg değeriniz ne durumdaa6.hsftada alttan duymuştum oğlumda canım
Evet yarın 12 de çift embriyo transferI Iki melek sahibi sizinde yarın değil mi transfer? Kaçta olucaksınız?
Ben ankaradayım canım
Özür dileyerek ekleyeyim zaten FSH yüksekliği düşük amh demek yani ters orantılı ilerler.fsh in yüksek olması vücudunuzun yumurta üretmek için gereğinden fazla çalıştığını gösterir.bu da yumurta rezervleri izin azalmaya başladığına isarettir. Tabi asla olmaz değil tekrar edeyim. Fakat bence zaman kaybetmenin bir manası yok.Canımsen de uzunca bir süredir deniyorsun diye hatırlıyorum. Hiç vakit kaybetmeden amh değerine baktır. Ve insancıl bir doktorla daha görüş.
Benim FSH 11.8 iken doktorum hep olumlu konuşurdu. Sorun yok derdi. Ama 4 aşılamadan sonra öğrendim ki amh değerim çok düşük. Yumurta rezervim az ve hemen tüp bebeğe başladım.
Sana tavsiyem amh değerine göre yumurta takibi mi, aşılama mı, tüp bebek mi yaptıracaksın ona Doktor'un karar verecektir kuzum. Doğal yolla olmaz diye birşey yok ama ne kadar süre bekleyeceğinin garantisi yok. Bana söylenen cümle bu şekilde oldu en son, amh değerimden sonra. Tek başına fsh değeri anlamlı değil.
Daha öncede söyledim fark eder. Adetin 2. Yada 3. Günü yapılmasıni ister doktorlar. Ayrıca üniversite hastanesinde amh bakarlar. Üniversite hastanesinde tüp bebekte vardır mutlaka gidip oraya muayene olunEver canım maaalesef öyle uzunca süredir demiyoruz sadece son 5aydır eşim yanımda değildi o sürede ayrı illerdeydil olmadi dneme şansmz amh iki kez baktirmişim bunda bir zaman dilimi yok dmi yani adetin belli bi günü olmasına gerek yok dmi bu şekilde çikmiş
Benim izmirSiz nerde yaptırdınız İstanbul Avrupa kitasindayim tasinabilirse tasiyim
Ay benimde yarın 12 deEvet yarın 12 de çift embriyo transfer
Merhaba izmirde nerde tedavi gördünüzBenim izmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?