2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnş progestan fitil günde 2 tane ve 1 progestan iğne . İğneyi de dün transferden sonra başlattı doktorum canım :) sen naptın adet oldun başladın dimi transfer hazırlıklarına canım ?
Evet canım adet oldum ilaçlara başladım estrofem kullanıyorum corasprin ve decavit. Sonra bunlara senin gibi progesteron fitil ve iğne eklenecek canım

Kizlar daha yumurta gelistirici igne oluyorum. Seffaf akintim var ymrta aki gbi. Sizde de oldu mu catlamiyolardir dimi yumurtalar

Kizlar daha yumurta gelistirici igne oluyorum. Seffaf akintim var ymrta aki gbi. Sizde de oldu mu catlamiyolardir dimi yumurtalar
yumurtalarınız büyüdüğü için oluyor merka etmeyin. Herkeste oluyor akıntı yoğun şekilde yani bende de olmuştu

Kızlar merhaba rahim dinlendirmedeydim adetimi oldum haftasonuna denk geldi doktorum adetin 2. Günü gel demisti 4. Günü gitsem farkeder mi universitede tedavi goruyorum yardimci olur musunuz

Kızlar merhaba rahim dinlendirmedeydim adetimi oldum haftasonuna denk geldi doktorum adetin 2. Günü gel demisti 4. Günü gitsem farkeder mi universitede tedavi goruyorum yardimci olur musunuz
2 veya 3. Günü diyorlar eğer bugün regli olduysanız pazartesi 3. Günü oluyor gidebilirsiniz

yumurtalarınız büyüdüğü için oluyor merka etmeyin. Herkeste oluyor akıntı yoğun şekilde yani bende de olmuştu
Sagol canim donusun icin.. iyi bari yogun olunca korktum catliyorlar mi diye :) yarin kontrolum var bugun daha adetin 8. Gunu erken cunku

Arkadaşalar merhaba 15 ocakda 4.denemem oldu 2 tane 5aa transfer edildi
8.gün 23 ocak da beta 22.37
10.gün 25 ocak da beta 80.37
Çıktı böyle çıkıp sağlıklı ilerleyen var mı korkuyorum kimyasal olcak diye
1 düşük 2 kimyasalım var

Benimde 5. Gün 25 7. Gün 98 çıktı da kimyasal olur diye korkuyorum kimyasal olmadığı ne zaman belli olur kaç kere daha kan vermek lazım

Su an gayet guzel ilerliyor canim..

kızlar nolur gününden önce kan aldırmayın , değerler zaten çok düşük çıkar hiç bişey belli değildir , kendi kendinizi harap ediyorsunuz .kimsalmı artacakmı deyip strese giriyor ve bebeği de etkiliyorsunuz. İnşaAllah herkes sevindirici haberi alır .hakkımızda hayırlısı sağlıklısı

Merhaba arkadaşlar
Benım tüp bebek Le bır oğlum var 8 yasında sımdı dondurulmuş embriyo ile tekrardan denıyecegız transfer doğal siklüsla yakın sadece letu dıye bır ilaç basladım yumurta büyüdüğünde catlatıp transfer günü belli olcak... Bu sekılde transfer olan arkadaşlar varmı surecınız nasıl ılerledı..?
Don embriyom 6.gün 4bc ve ıkı tane de 3 gün gününe uygun orta kalıtede embriyo m var bu sekılde benımle aynı durumda ilerleyen varmı sonucları süreci merak ediyorum ..

Benimde 5. Gün 25 7. Gün 98 çıktı da kimyasal olur diye korkuyorum kimyasal olmadığı ne zaman belli olur kaç kere daha kan vermek lazım
48 saate tekrar tekrarla dediler bana size de öyle derler büyük ihtimal yükseliş iyi olursa 4 gün sonra bi daha vermeyi düşünüyorum

Olmaz malesef.2. Ya da en veç 3. Günü gitmek gerek.Yumurta olgunlaşma süresi o zaman başlıyor.Hormonla desteklenmesi gerek

Hayır normal bu.Hormonlatın etkisiyle damla damla akkntı gelir.özellikle sabah uyandığınızda…

Doktorunuzla iletişime geçseniz daha iyi olur, bugün olduysanız yarın gidemiyor musunuz? Doktorunuz daha iyi bilir…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…