Evet canım adet oldum ilaçlara başladım estrofem kullanıyorum corasprin ve decavit. Sonra bunlara senin gibi progesteron fitil ve iğne eklenecek canımİnşprogestan fitil günde 2 tane ve 1 progestan iğne . İğneyi de dün transferden sonra başlattı doktorum canım :) sen naptın adet oldun başladın dimi transfer hazırlıklarına canım ?
Oh oh süper canımEvet canım adet oldum ilaçlara başladım estrofem kullanıyorum corasprin ve decavit. Sonra bunlara senin gibi progesteron fitil ve iğne eklenecek canım
yumurtalarınız büyüdüğü için oluyor merka etmeyin. Herkeste oluyor akıntı yoğun şekilde yani bende de olmuştuKizlar daha yumurta gelistirici igne oluyorum. Seffaf akintim var ymrta aki gbi. Sizde de oldu mucatlamiyolardir dimi yumurtalar
2 veya 3. Günü diyorlar eğer bugün regli olduysanız pazartesi 3. Günü oluyor gidebilirsinizKızlar merhaba rahim dinlendirmedeydim adetimi oldum haftasonuna denk geldi doktorum adetin 2. Günü gel demisti 4. Günü gitsem farkeder mi universitede tedavi goruyorum yardimci olur musunuz
Sagol canim donusun icin.. iyi bari yogun olunca korktum catliyorlar mi diye :) yarin kontrolum var bugun daha adetin 8. Gunu erken cunkuyumurtalarınız büyüdüğü için oluyor merka etmeyin. Herkeste oluyor akıntı yoğun şekilde yani bende de olmuştu
Benimde 5. Gün 25 7. Gün 98 çıktı da kimyasal olur diye korkuyorum kimyasal olmadığı ne zaman belli olur kaç kere daha kan vermek lazımArkadaşalar merhaba15 ocakda 4.denemem oldu 2 tane 5aa transfer edildi
8.gün 23 ocak da beta 22.37
10.gün 25 ocak da beta 80.37
Çıktı böyle çıkıp sağlıklı ilerleyen var mı korkuyorum kimyasal olcak diye
1 düşük 2 kimyasalım var
Su an gayet guzel ilerliyor canim..Arkadaşalar merhaba15 ocakda 4.denemem oldu 2 tane 5aa transfer edildi
8.gün 23 ocak da beta 22.37
10.gün 25 ocak da beta 80.37
Çıktı böyle çıkıp sağlıklı ilerleyen var mı korkuyorum kimyasal olcak diye
1 düşük 2 kimyasalım var
Amin canım benim inşallahOh oh süper canımyumoşlarımız tutunsun şifa olsun ilaçlar onlara inş
Ben gitmiştim olur sikinti yok dedi banaKızlar merhaba rahim dinlendirmedeydim adetimi oldum haftasonuna denk geldi doktorum adetin 2. Günü gel demisti 4. Günü gitsem farkeder mi universitede tedavi goruyorum yardimci olur musunuz
Değeriniz güzel artmış bence benim 8. Gün 35 di 12. Gün 332 geldi. Şuan daha da arttı. İnşallah sizinde öyle olurBenimde 5. Gün 25 7. Gün 98 çıktı da kimyasal olur diye korkuyorum kimyasal olmadığı ne zaman belli olur kaç kere daha kan vermek lazım
48 saate tekrar tekrarla dediler bana size de öyle derler büyük ihtimal yükseliş iyi olursa 4 gün sonra bi daha vermeyi düşünüyorumBenimde 5. Gün 25 7. Gün 98 çıktı da kimyasal olur diye korkuyorum kimyasal olmadığı ne zaman belli olur kaç kere daha kan vermek lazım
Olmaz malesef.2. Ya da en veç 3. Günü gitmek gerek.Yumurta olgunlaşma süresi o zaman başlıyor.Hormonla desteklenmesi gerekKızlar merhaba rahim dinlendirmedeydim adetimi oldum haftasonuna denk geldi doktorum adetin 2. Günü gel demisti 4. Günü gitsem farkeder mi universitede tedavi goruyorum yardimci olur musunuz
Hayır normal bu.Hormonlatın etkisiyle damla damla akkntı gelir.özellikle sabah uyandığınızda…Kizlar daha yumurta gelistirici igne oluyorum. Seffaf akintim var ymrta aki gbi. Sizde de oldu mucatlamiyolardir dimi yumurtalar
Ben 3. Günü öğlen gittim diye azar işittimBen gitmiştim olur sikinti yok dedi bana
Doktorunuzla iletişime geçseniz daha iyi olur, bugün olduysanız yarın gidemiyor musunuz? Doktorunuz daha iyi bilir…Kızlar merhaba rahim dinlendirmedeydim adetimi oldum haftasonuna denk geldi doktorum adetin 2. Günü gel demisti 4. Günü gitsem farkeder mi universitede tedavi goruyorum yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?