2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

5 gün dondurulmuş embriyo trafiki ile en erken evde yaptığınız testlerde kaçıncı gün öğrendiniz

Regl gününün başlangıcını yoğun knamanın geldiği ilk gün olarak hesapla demişti doktorum.Kahverengi lekelenmeyi saymıyorlar. Pedinizde kırmızı renk görmelisiniz. O günden sonraki gün tedaviye başlamak için en iyi gün dendi

Transferimi oldum kızlar bugün çok heyecanlandım girerken çıkarken ağladım biraz ilk transferini bekleyen arkadaşlar varsa acısı ağrısız bir işlem sadece biraz baskı hissediyorsunuz . Ay artık heycanlı stresli 1 ay nasıl geçti bilmiyorum. Şimdi test sonucu bekleme ve bol dualı zamanlar

Ahh inşallah çokgüzel sonucunuz olur ben de opudan sonra 8.günüm adet bekliyorum bir türlü gelmiyor. Sürekli embriyomu düşünüyorum ne olacak tutunacak mı diye. Zaman geçmiyor hele transfer sonrasını düşünemiyorum umarım çok güzel geçer

Bazen geç geliyor merak etmeyin

İnş progestan fitil günde 2 tane ve 1 progestan iğne . İğneyi de dün transferden sonra başlattı doktorum canım :) sen naptın adet oldun başladın dimi transfer hazırlıklarına canım ?
Hic panik yapma ama asla yerinden kalkma 2 gun lavabo disinda kalma yerinden bol bol su iv birde 3. Gunde evin icnde dolas merdiven inip cikma ani hareket yapma asla yavas yavas hareket et bizim yarin tahlil gunumuz insallah tutar seninde ve asla moralini bozma

Tekrar test verdiniz mi benimkine benzer oldugu icin sonuclariniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…