- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 23
- 36
Gerçekten mi. Valla ilk gün cuma oldumu mecbur pazartesi gidiyorsunuz. Zaten cumayı 0 sayıyorlar. Bı gittiğim doktorda saat kaçta başladığını sormuştu.Ben 3. Günü öğlen gittim diye azar işittim
Ben kendi muayenehanesine gittiğim içün kendini bana göre ayarlıyor.Gerçekten mi. Valla ilk gün cuma oldumu mecbur pazartesi gidiyorsunuz. Zaten cumayı 0 sayıyorlar. Bı gittiğim doktorda saat kaçta başladığını sormuştu.
Damla damla degil ama. Yumurta aki gbi iste. Onceden de olurdu da catlayinca mi oluyor buyurken mi oluyor bilmiyorum.Hayır normal bu.Hormonlatın etkisiyle damla damla akkntı gelir.özellikle sabah uyandığınızda…
Her ilaç aldığımda dediğiniz seviyede yaşadım.Bence endişe etmeyinDamla damla degil ama. Yumurta aki gbi iste. Onceden de olurdu da catlayinca mi oluyor buyurken mi oluyor bilmiyorum.
Hadi insallah :) valla insan duymadan rahat edemiyor. Tesekkur ederim. Yarin kontrolum var zaten..bakalim ne durumdalarHer ilaç aldığımda dediğiniz seviyede yaşadım.Bence endişe etmeyin
Ahh inşallah çokgüzel sonucunuz olurTransferimi oldum kızlar bugünçok heyecanlandım girerken çıkarken ağladım biraz ilk transferini bekleyen arkadaşlar varsa acısı ağrısız bir işlem sadece biraz baskı hissediyorsunuz . Ay artık heycanlı stresli 1 ay nasıl geçti bilmiyorum. Şimdi test sonucu bekleme ve bol dualı zamanlar
Ben baktırdım canımKızlar şimdi embriyolara yapay zeka ile bakıyorlarmış onu yaptıran oldu mu
Öyle mi sizindemi 5 embriyo kategorisindeydi doktorunuz kim
Bazen geç geliyor merak etmeyinAhh inşallah çokgüzel sonucunuz olurben de opudan sonra 8.günüm adet bekliyorum bir türlü gelmiyor. Sürekli embriyomu düşünüyorum ne olacak tutunacak mı diye. Zaman geçmiyor hele transfer sonrasını düşünemiyorum umarım çok güzel geçer
Ben 6günde kanda öğrendim5 gün dondurulmuş embriyo trafiki ile en erken evde yaptığınız testlerde kaçıncı gün öğrendiniz
Hic panik yapma ama asla yerinden kalkma 2 gun lavabo disinda kalma yerinden bol bol su iv birde 3. Gunde evin icnde dolas merdiven inip cikma ani hareket yapma asla yavas yavas hareket et bizim yarin tahlil gunumuz insallah tutar seninde ve asla moralini bozmaİnşprogestan fitil günde 2 tane ve 1 progestan iğne . İğneyi de dün transferden sonra başlattı doktorum canım :) sen naptın adet oldun başladın dimi transfer hazırlıklarına canım ?
Bence gayet normal Protestan değeriniz kaç çıkıyor acabaKizlar 8. Gün beta 92 çıkmıştı bugün yani 11.gun 295 çıktı nasıl sizce değer
Ona hiç baktirmadimBence gayet normal Protestan değeriniz kaç çıkıyor acaba
Hayırlı olsun canım sen de 15.de mi transfer olmustunKızlar bugün test günümdü 120 geldi şükür
Tekrar test verdiniz mi benimkine benzer oldugu icin sonuclariniz merak ettimKızlar merhaba kan değerlerin çok değişik gidiyor
Cuma gün 27
Pazar gün 38
Salı gün 54 kimyasal veya dış gebelik olabilir dediler ben çok üzüldüm bidaha test verdim hemen 24 saat olmadan yani
Çarşamba 75 çıktı düzeliyormu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?