Canım çok üzüldüm , Allahım çok aratmadan kavuşturur umarımbelki2903 canım sonucum negatif ❤
Sağol canım Yok 16 sı oldumHayırlı olsun canım sen de 15.de mi transfer olmustun
İnanın çok üzüldüm herkese okadar yardımcı olmaya çalıştınızki bildiğiniz her soruyu cevapladınız. Rabbim güzel kalbinizin mükâfatı yavrunuzu size en yakın zamanda versin.belki2903 canım sonucum negatif ❤
Nsl oluyur cnm gereklimiBen baktırdım canım
Hayırlı olsunSağol canım Yok 16 sı oldum
Hayırlı olsun canım değerin çok güzel kaçıncı gün embriyosuSağol canım Yok 16 sı oldum
Evet normalTransferin 3 ve 4 ncu günü sağ kasik agrisi ve tek taraflı sırt ağrısı normal mi belim kopacak gibi
Ben normal hastanenin acilinde yaptiriyorum. Normalde de mesai sonrası akşam yaptirdigim için aciller acik oluyor yapiyorlar. Reçete ile gidinArkadaşlar kalçadan olan iğneleri herhangi bir hastanede mi yaptırdınız hafta sonuna denk geliyor sağlık ocakları kapalı oluyor
Canım emrbyoların kalitesini belirliyor ama çok gerekli oldğnu sanmıyorum sen bilirsin yinedeNsl oluyur cnm gereklimi
5.gün canım taze embryoyduHayırlı olsun canım değerin çok güzel kaçıncı gün embriyosu
Teşekkür ederimHayırlı olsunkaç gün embriyosu acaba?
Bisey sorcam canim progestan igne vuruyorum bayadir ben gobekten ama simdi yaptim fark ettim top gibi olmus igne yaptgim yer senin gic oyle oldu mu benim ilk defa olduYok canım kanda negatif çıkmaz .sadece 2 gün ara ile aldıracağın kan sana söyleyecek herseyi . Değerlerin artması lazım sağlıklı bir gebelikmi oluşuyor yoksa saglıksızmı? İnşaAllah kat kat katlanarak gider hepimizinki
5. Gün ben yapmıştım pozitif ti silik çizgi5 gün dondurulmuş embriyo trafiki ile en erken evde yaptığınız testlerde kaçıncı gün öğrendiniz
Canım bu kullanılan hormon iğneleri ya göbekten yani deri altına yapılıyor ,yada kas içine baldıra veya kalçaya .evde kendin yapabilirsin ama ilk önce bir hemşire ile beraber yap .etini sıkıştırıp sıkıştırdığın yere yapıyorsun iğneyi . Ben sürekli kendim yaparım evde göbekten.Arkadaşlar kalçadan olan iğneleri herhangi bir hastanede mi yaptırdınız hafta sonuna denk geliyor sağlık ocakları kapalı oluyor
Aynen canım ilk yaptığın zaman öyle oluyor iğneyi yaptığın yerde top gibi kalıyor ama ertesi güne yayılıyor.bende 15 gündür vuruyorum daha sonrasıda acıtıyor , etek yada pantalalonun temeri değince bile acıyor tenim artık .inş emeklerimiz karşılıksız kalmaz kucağımız dolarBisey sorcam canim progestan igne vuruyorum bayadir ben gobekten ama simdi yaptim fark ettim top gibi olmus igne yaptgim yer senin gic oyle oldu mu benim ilk defa oldu
Merhabalar ben de taze transfer oldum size ovitrelle vurdurdular mı transferden sonra5.gün canım taze embryoydu
Benim ilk defa oldu valla ondan korktum tesekkur ederim hadi insallah yarina belli olcak sonuclarimiz ben sabah 10 da kan vercem senAynen canım ilk yaptığın zaman öyle oluyor iğneyi yaptığın yerde top gibi kalıyor ama ertesi güne yayılıyor.bende 15 gündür vuruyorum daha sonrasıda acıtıyor , etek yada pantalalonun temeri değince bile acıyor tenim artık .inş emeklerimiz karşılıksız kalmaz kucağımız dolar
Benimde yarın 5 gün sizin belirti varmiydi5. Gün ben yapmıştım pozitif ti silik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?