2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kalçadan olan iğneleri herhangi bir hastanede mi yaptırdınız hafta sonuna denk geliyor sağlık ocakları kapalı oluyor

Transferin 3 ve 4 ncu günü sağ kasik agrisi ve tek taraflı sırt ağrısı normal mi belim kopacak gibi

Arkadaşlar kalçadan olan iğneleri herhangi bir hastanede mi yaptırdınız hafta sonuna denk geliyor sağlık ocakları kapalı oluyor
Ben normal hastanenin acilinde yaptiriyorum. Normalde de mesai sonrası akşam yaptirdigim için aciller acik oluyor yapiyorlar. Reçete ile gidin

Bisey sorcam canim progestan igne vuruyorum bayadir ben gobekten ama simdi yaptim fark ettim top gibi olmus igne yaptgim yer senin gic oyle oldu mu benim ilk defa oldu

Canım bu kullanılan hormon iğneleri ya göbekten yani deri altına yapılıyor ,yada kas içine baldıra veya kalçaya .evde kendin yapabilirsin ama ilk önce bir hemşire ile beraber yap .etini sıkıştırıp sıkıştırdığın yere yapıyorsun iğneyi . Ben sürekli kendim yaparım evde göbekten.

Bisey sorcam canim progestan igne vuruyorum bayadir ben gobekten ama simdi yaptim fark ettim top gibi olmus igne yaptgim yer senin gic oyle oldu mu benim ilk defa oldu
Aynen canım ilk yaptığın zaman öyle oluyor iğneyi yaptığın yerde top gibi kalıyor ama ertesi güne yayılıyor.bende 15 gündür vuruyorum daha sonrasıda acıtıyor , etek yada pantalalonun temeri değince bile acıyor tenim artık .inş emeklerimiz karşılıksız kalmaz kucağımız dolar

Benim ilk defa oldu valla ondan korktum tesekkur ederim hadi insallah yarina belli olcak sonuclarimiz ben sabah 10 da kan vercem sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…