2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Olmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş
Çok geçmiş olsun Allah’tan umut kesilmez.Umarım daha gazla deneme olmadan bebek sahibi olursunuz.Aynı hislerden birçok kez geçtim.Zor biliyorum.Hayırlısı olsun hepimiz için.Ben de aynı korkuyla yarını bekliyorum.

Her ne kadar kendimizi dinlemeyi bırakmaya çalışsak da çok ağır bir psikolojik cendereden geçiyoruz hepimiz. Dün kan testinde pozitifi gördüm ancak kasığım ağrıyor mu,böğrüm batıyor mu,göğüsler şişt mi daha da mı indi… kendimi yoklaya yoklaya evin içinde dönüyorum. Lütfen kimyasala dönmesin

Ne söylesem boş biliyorum ama Rabbim gönlünüzü ferahlatacak bugün değilse Birgün, lütfen vazgeçmeyin kendinizi iyi hissedince devam edin her seferinde yeni bir umutla.

Evet bende dün pozitif gördüm ama akşam doktora yazdım biraz kanamam oluyor diye ne olcak ne biticek çok zor psikoloji perişan oluyor Ne diyim üzülmeyin Allah yardım etsin

Bu ben benim 2. Transferim. Geçen ay negatif aldık. Bu pazartesi tekrar transfer olacağım.

Pazartesi transfer olacağım kaşıntı başladı doktor ilaç yazdı 3 gün kullan dedi böyle olan oldu mu ? Ama tam vajinalde değil üst tarafta kaşıntı

Olmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş
Ben ilk transferimde yatmadım hiç işimi gücümü yaptım kendimi yormadan çok şükür tuttu doğdu. 2. Transferimde genellikle çoğunlukla yattım negatif oldu. Bazı şeyler nasip işi gerçekten

bende 2. kez tüp bebeğe başvurucam farklı doktor ile .... ilki 2 ay önce negatifti

bende 2. kez tüp bebeğe başvurucam farklı doktor ile .... ilki 2 ay önce negatifti
Cano İstanbul'da isen kendi doktorumu öneririm sana Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi Dr Murat Keskin instadan araştır bak istersen tüp bebek veçmişin var rapor çıkarıp ilaçlardan uyguna yararlanabilirsin. İlgisi alakası çok güzel doktorun da orada bulunan hemşire ve danışmanların da...

Kızlar şimdi embriyolara yapay zeka ile bakıyorlarmış onu yaptıran oldu mu
Evet canım 5 yıllık fiyat dediler bana bende 1 yıllık dondurma fiyatı ne kadar dedim 6500 tl dedi. Bende şişli Memorial dayım
Öyle mi sizindemi 5 embriyo kategorisindeydi doktorunuz kim

Benimde 27 si yarina kan vercem bakalim kizlar bisey sorcam gebelik testleri pozitif cikipta kanda negafit cikan var mi

Testleri pozitif cikipta kanda negatif cikan varmi acaba

Eklentiler

• 1706260449214.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20240126-WA0010.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 81
Canım üzülmemeye çalış olmuyorsa en azından baştan olmuyor ben düşük yaptığımda çok kötü oldum toz pembe hayat simsiyah oldu .1 kaç ay karnında kalıpta sonra şekilleniyor insan gibi görüyorsun kalp atışını duyuyorsun daha sonra kaybetmez ölüm gibi

Testleri pozitif cikipta kanda negatif cikan varmi acaba
Yok canım kanda negatif çıkmaz .sadece 2 gün ara ile aldıracağın kan sana söyleyecek herseyi . Değerlerin artması lazım sağlıklı bir gebelikmi oluşuyor yoksa saglıksızmı? İnşaAllah kat kat katlanarak gider hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…