- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 23
- 36
Valla belirti olsun olmasın beklemek heyecanlıBende hiç bişey yok ya çok heyecanlı belirti falan
Çok geçmiş olsun Allah’tan umut kesilmez.Umarım daha gazla deneme olmadan bebek sahibi olursunuz.Aynı hislerden birçok kez geçtim.Zor biliyorum.Hayırlısı olsun hepimiz için.Ben de aynı korkuyla yarını bekliyorum.Olmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş
Ne söylesem boş biliyorum ama Rabbim gönlünüzü ferahlatacak bugün değilse Birgün, lütfen vazgeçmeyin kendinizi iyi hissedince devam edin her seferinde yeni bir umutla.
Evet bende dün pozitif gördüm ama akşam doktora yazdım biraz kanamam oluyor diye ne olcak ne biticek çok zor psikoloji perişan oluyor Ne diyim üzülmeyin Allah yardım etsinHer ne kadar kendimizi dinlemeyi bırakmaya çalışsak da çok ağır bir psikolojik cendereden geçiyoruz hepimiz. Dün kan testinde pozitifi gördüm ancak kasığım ağrıyor mu,böğrüm batıyor mu,göğüsler şişt mi daha da mı indi… kendimi yoklaya yoklaya evin içinde dönüyorum.Lütfen kimyasala dönmesin
Bu ben benim 2. Transferim. Geçen ay negatif aldık. Bu pazartesi tekrar transfer olacağım.Romatolojiya gitdim direk.Ve bu yüzden transferim uzadı.Daha salı oldum.İlaç kullanmak zorundaydım.Sonra araştırdım çok kişide böyle olmuş.Bu günde 5 ci günüm transfer gününü saymazssak erken gebelik testi yaptım çıkmadı.Siz test yaptınız mı
İnşallah güzel sonuç alırsınız.Bu ben benim 2. Transferim. Geçen ay negatif aldık. Bu pazartesi tekrar transfer olacağım.
Ben ilk transferimde yatmadım hiç işimi gücümü yaptım kendimi yormadan çok şükür tuttu doğdu. 2. Transferimde genellikle çoğunlukla yattım negatif oldu. Bazı şeyler nasip işi gerçektenOlmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş
Aminn canım hepimizin Rabbim yüzünü güldürsünİnşallah güzel sonuç alırsınız.Ben ara vermiştim çünkü toparlanmam lazımdı
Cano İstanbul'da isen kendi doktorumu öneririm sana Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi Dr Murat Keskin instadan araştır bak istersen tüp bebek veçmişin var rapor çıkarıp ilaçlardan uyguna yararlanabilirsin. İlgisi alakası çok güzel doktorun da orada bulunan hemşire ve danışmanların da...bende 2. kez tüp bebeğe başvurucam farklı doktor ile .... ilki 2 ay önce negatifti
Öyle mi sizindemi 5 embriyo kategorisindeydi doktorunuz kimEvet canım 5 yıllık fiyat dediler bana bende 1 yıllık dondurma fiyatı ne kadar dedim 6500 tl dedi. Bende şişli Memorial dayım
Hakkınızda hayırlısı olsun kendinizin değerli olduğunu unutmayın, zamanı gelince gelecek sizi en mutlu insan yapacak ne söylesem teselli etmez biliyorum Ama biz tüp bebek mücadelesi veren kadınlar çok güçlüyüzMerhaba arkadaşlar benim negatif maalesef
Canım üzülmemeye çalış olmuyorsa en azından baştan olmuyor ben düşük yaptığımda çok kötü oldum toz pembe hayat simsiyah oldu .1 kaç ay karnında kalıpta sonra şekilleniyor insan gibi görüyorsun kalp atışını duyuyorsun daha sonra kaybetmez ölüm gibiOlmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş
Yok canım kanda negatif çıkmaz .sadece 2 gün ara ile aldıracağın kan sana söyleyecek herseyi . Değerlerin artması lazım sağlıklı bir gebelikmi oluşuyor yoksa saglıksızmı? İnşaAllah kat kat katlanarak gider hepimizinkiTestleri pozitif cikipta kanda negatif cikan varmi acaba
Olucak canım olucakDün transfer oldum bugün ilk günüm sadecee göğüslerim şiş bide hafif sancı giriyor kasıklarıma gibi
İnşOlucak canım olucaktutunma belirtileridir sen ilaç kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?