2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kan sulandırıcı hap kullanıyordum dün bıraktırdı akşama kanamam oldu kırmızı renk olmadıkça korkma dedi ama insan endişeleniyor
Haklısınız ben de endişeliyim ama korkmayalım stres de iyi değil . Dediğim gibi günlerdir devam etmesine rağmen dün gittim gördüm bir sorun yoktu gelişimi de devam ediyor şükür . Bazı arkadaşlarımın da başına geldi ilk 12 hafta lekeleri oldu. İnşallah güzel ilerleyecek .

Kizlar transfer gunuuu saymazsak ikinci günündeyim arada hafif kasik ağrımdan başka bisey hissetmiyorum bazen sanki hiç olmamış gibi hissediyorum çok korkuyorum normal mi
Canım ben 2. günden beri kendini hissettiren bel ağrısı çekiyorum 6. gün idrar yaptım pozitif gözüküyor daha kan sonucumu almadım ama söylemek istedim belim net bir şekilde ağrıdı bir de sırt ağrısı belirgindi :)

Bugün transfer sonrası 3. gün Ne zor beklemek. İlaçların etkisi dışında ekstra bir şey hissetmedim henüz. Pazartesi günü ilaç yazdırmak için aile hekimine gideceğim. 7. Gün olacak. Gitmişken kan versek çıkmaz di mi

Yapmadım test bugün alıp yarın yapicam inşallah ama az önce bı hapsurdum sol kasığımda kramp girdi çok acıdı hiç böyle olmamıştım ya

Yaaa sizle aynı gün transfer olmuştuk. Bana da ovitrelle vurdurttular ve silik çizgi gördüm o da ovitrellenin etkisiyledir diye ağlıyorum sürekli keşke test yapmasaydım aşırı umutlanmıştım

Kizlar transfer gunuuu saymazsak ikinci günündeyim arada hafif kasik ağrımdan başka bisey hissetmiyorum bazen sanki hiç olmamış gibi hissediyorum çok korkuyorum normal mi
Sol kasık mı seninde benim transfer gününden beri var solda. bende 2. Günümdeyim. Bu sabah sadece isal gaz sorunum oldu. Hastanenin verdiği notta 1-2 gün kasık ağrısı normal diyordu

Kan sulandırıcı hap kullanıyordum dün bıraktırdı akşama kanamam oldu kırmızı renk olmadıkça korkma dedi ama insan endişeleniyor
Benimde oldu. 3-4 gün lekelenme devam etti. Artarsa ağrı kırmızı renkli olursa haberleşelim ded doktorum. Çoğu kişide kahve lekelenme oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…