Benimde var kedim ben kumuna dokunmam zaten geçirmişimde diğer gebeliğimde kaybettiğimde bakılmıştı bu değereYaa bunu bende araştırayım üf ben baya öpüp koklarım kedimituvaletini hep eşim temizliyor ama ben dokunmam hiç
Haklısınız ben de endişeliyim ama korkmayalım stres de iyi değilKan sulandırıcı hap kullanıyordum dün bıraktırdı akşama kanamam oldu kırmızı renk olmadıkça korkma dedi ama insan endişeleniyor
Ayy canım inşşş hepimizin gönlünce olsun bol hamişliii olsun bu topikk nolurr Allahım aminnBu sefer bende test gunumu beklyemicem sanirim sanki herseyi ilk defa yasar gibi heyecanım varinsallah gönlünce olur hayirisiya
Ben kan testinden sonra bir sorgulayayım doktora en iyisi test isterse yapayım :) Çok sağol canım :)Benimde var kedim ben kumuna dokunmam zaten geçirmişimde diğer gebeliğimde kaybettiğimde bakılmıştı bu değere
Canım ben 2. günden beri kendini hissettiren bel ağrısı çekiyorum 6. gün idrar yaptım pozitif gözüküyor daha kan sonucumu almadım ama söylemek istedim belim net bir şekilde ağrıdı bir de sırt ağrısı belirgindi :)Kizlar transfer gunuuu saymazsak ikinci günündeyim arada hafif kasik ağrımdan başka bisey hissetmiyorum bazen sanki hiç olmamış gibi hissediyorum çok korkuyorum normal mi
Tüp bebek olduğu içinmi normalde hamilelere öneriyorlar daYüzme uygun değil bildiğim.Su içinde uzun süre durulmaması gerekiyor diye biliyorum.Küvet içinde banyo bile yasaktı iyice araştıraan iyi olabilir
Yaaa sizle aynı gün transfer olmuştuk.Kızlar bu gün 10. Gün transfer sonrası. Ben çok aşırı sabırsızlanıyorum eşime test de aldırdım sabah sabahama tuvaletimi tutamamdım yarın sabah yapıcam galiba testi. Ama 26 ocakta ovitrelle yaptım onun etkisi daha geçmemiştir
Ben yaşadım ama bildiğin adet sancısı gbi karnım belim duramadım canım inşallh pozitftrPozitifi görenler bir bakabilir misiniz lütfenbel ağrısı yaşadınız mı ?
transferin 5. günü belim şiddetli değil ama ağrıyor tutunma belirtisi diye sevinçten duramıyorum yerimde
Sol kasık mı seninde benim transfer gününden beri var solda. bende 2. Günümdeyim. Bu sabah sadece isal gaz sorunum oldu. Hastanenin verdiği notta 1-2 gün kasık ağrısı normal diyorduKizlar transfer gunuuu saymazsak ikinci günündeyim arada hafif kasik ağrımdan başka bisey hissetmiyorum bazen sanki hiç olmamış gibi hissediyorum çok korkuyorum normal mi
Tam tersi kabız oldum şurup içiyorum ama daha etkisini gormedimSol kasık mı seninde benim transfer gününden beri var solda. bende 2. Günümdeyim. Bu sabah sadece isal gaz sorunum oldu. Hastanenin verdiği notta 1-2 gün kasık ağrısı normal diyordu
Bakalım bekleyip göreceğiz herkesde farklı farklı işteTam tersi kabız oldum şurup içiyorum ama daha etkisini gormedim
Benimde oldu. 3-4 gün lekelenme devam etti. Artarsa ağrı kırmızı renkli olursa haberleşelim ded doktorum. Çoğu kişide kahve lekelenme oluyor sanırımKan sulandırıcı hap kullanıyordum dün bıraktırdı akşama kanamam oldu kırmızı renk olmadıkça korkma dedi ama insan endişeleniyor
Bende hayatta veremem yaşama sevincim resmen o benimm :)Benim de kuşum kedim var. Kumunu temizledikten sonra elimi iyice yıkayıp kolonya yaparım . Kıyamam ona kimseye veremem . Dibimden ayrılmıyor ki.
Amin inşallah hareket etmeye korkar oldum artıkBakalım bekleyip göreceğiz herkesde farklı farklı işteumarım fayda görürsün şuruptan bi an önce
Ay maşallah çok güzelKızlar 23 ocak:40
26 ocak:120
1 şubat:1315
Çok şükür
8 ocakta kese için randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?