Yaa bunu bende araştırayım üf ben baya öpüp koklarım kedimiO virüs Parvovirüs hayvanların dışkısında olur gebeler in uzak durması gerekir test te parvovirüs e bağışıklığın varmı yokmu testi
Evet ya öyle yabrum başımdan ayrılmıyor hiç zaten tuvalete bile birlikte gidip geliyoruz nöbetci resmenBenimde yakında değil bide kıyamam yani gerekli testleri yaparız artık napalım
8 yıldır birlikte yaşıyoruz yatıyoruz vs tuvaletinide bakımlarınıda hep ben yapıyorum bağışıklığım olmuştur belkide bu arada ama test yaptırırım tabi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürlerO virüs Parvovirüs hayvanların dışkısında olur gebeler in uzak durması gerekir test te parvovirüs e bağışıklığın varmı yokmu testi
Oksaparı ben de laparoskopi olduktan sonra kullanmıştım. Youtube dan izledim beze oluşmaması daha az acıması için etinizi iki parmağınızla iyice sıkın iğneyi enjekte edene kadar bırakmayın iğne içinden çıkınca ancak bırakıp ovalayın o zaman hem daha az acıyor hem de beze oluşmuyor ben koldan yaptırıyordum eşime benim çok acımıyordu canım.Benim 2. Çocuk için tüp bebek denemem, kan sulandırıcı iğneler daha acı verici ve yakıyor. Oksapar kullanmıştım ben de. İğnesi kalın değil ama çok yaktığı doğru.
Ben benn transfer sonrası bir İshak oldum bu gün 10. Gün hala devamArkadaşlar ben 26 ocakta ovitrelle oldum ertesi gün isal oldum geçti. Tedavi süresindede sadece fitil kullandım ve hiç ishal olmamıştım yine fitile devam 30 ocakta transferim oldu bu sabah afedersiniz ama su gibi isal oldum karnımda hafif ağrılar ve gaz. Ay çok feciydim. Şimdi iyiyim ama ilaçda kullanmıyorum ben fitil dışında. Böyle olan varmı aranızda transferle ilgili birşey olabilirmi
Canım ovitrelle etkisi geçmesi için en az 10 gün bekleyin diyorlar bence biraz daha sabrette yanılma olmasın :)Kızlar bu gün 10. Gün transfer sonrası. Ben çok aşırı sabırsızlanıyorum eşime test de aldırdım sabah sabahama tuvaletimi tutamamdım yarın sabah yapıcam galiba testi. Ama 26 ocakta ovitrelle yaptım onun etkisi daha geçmemiştir
Kız ben 4 yıldır hiç pozitif görmedim yanılma bile olsa göreyim artık diyorumCanım ovitrelle etkisi geçmesi için en az 10 gün bekleyin diyorlar bence biraz daha sabrette yanılma olmasın :)
Yap beArkadaşlar transfer günü dahil 7. Gün sabah acaba diyorum ki hassas testlerden yapsam çok silikte olsa warsa belli olur bence ya sabirsizim coook
Yap canım boşver zaten 10.gün . Üzüleceksen 1kaç gün önce üzülürsün ,sevinirsen bir kaç gün önce sevinirsinKız ben 4 yıldır hiç pozitif görmedim yanılma bile olsa göreyim artık diyorumçok haklısın beklemem lazım ama duramıyorum takip edip koyulaşma olur mu diye ama işte hep stres olacak bana
Off feciBen benn transfer sonrası bir İshak oldum bu gün 10. Gün hala devamkabız olmaktan iyidir ama bayağı karnım gurul gurul iki gündür
Kan sulandırıcı hap kullanıyordum dün bıraktırdı akşama kanamam oldu kırmızı renk olmadıkça korkma dedi ama insan endişeleniyorBenim de var hem de günlerdir. Kesilir gibi olmuştu tekrar başlayınca bugün doktorum çağırdı bakalım diye bebekte bir sorun yok, muayene sırasında da kanamam olunca doktor kılcal damarlar hassaslasmis herhalde bebek büyüdukce kaniyor olabilir dedi.. kan sulandırıcı hem hap hem iğne kullaniyordum hapı kesti ve rapor verdi hareketlerine dikkat et dedi. Kan sulandırıcı kullaniyorsaniz aynı durum olabilir.
Bende 6 yıldır evliyim hiç görmedimKız ben 4 yıldır hiç pozitif görmedim yanılma bile olsa göreyim artık diyorumçok haklısın beklemem lazım ama duramıyorum takip edip koyulaşma olur mu diye ama işte hep stres olacak bana
Ya bende oglumda test yapmaya korkuyodum yine tek cizgi goruruum diye kan verip donerken dayanamadim aldim o kdar silik bir ikinci cizgiydi ki tatmin olmadiydim. Gebelik kesinestikten sonra test yapip hatira olarak saklamistim o kesin net iki cizgiyiBende 6 yıldır evliyim hiç görmedimilk defa silik çizgi gördüm doğru mu değil mi sorguladım ilk artık cumartesi belli olucak eğrisi doğrusu
Ya bende deli cesareti oluyor hemen yapıyorum testi ama kan vermedikten sonra kafamda okeyleyemiyorumYa bende oglumda test yapmaya korkuyodum yine tek cizgi goruruum diye kan verip donerken dayanamadim aldim o kdar silik bir ikinci cizgiydi ki tatmin olmadiydim. Gebelik kesinestikten sonra test yapip hatira olarak saklamistim o kesin net iki cizgiyi
Bu sefer bende test gunumu beklyemicem sanirim sanki herseyi ilk defa yasar gibi heyecanım varYa bende deli cesareti oluyor hemen yapıyorum testi ama kan vermedikten sonra kafamda okeyleyemiyorum
Bende kan vermeye giderken sabahtan yapacağım inş kopkoyuu çıkar aminn
Rabbim o sevinci yaşatsın inşallah canım benimKız ben 4 yıldır hiç pozitif görmedim yanılma bile olsa göreyim artık diyorumçok haklısın beklemem lazım ama duramıyorum takip edip koyulaşma olur mu diye ama işte hep stres olacak bana
Hahaaa bu benYa bende oglumda test yapmaya korkuyodum yine tek cizgi goruruum diye kan verip donerken dayanamadim aldim o kdar silik bir ikinci cizgiydi ki tatmin olmadiydim. Gebelik kesinestikten sonra test yapip hatira olarak saklamistim o kesin net iki cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?