2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

O virüs Parvovirüs hayvanların dışkısında olur gebeler in uzak durması gerekir test te parvovirüs e bağışıklığın varmı yokmu testi
8 yıldır birlikte yaşıyoruz yatıyoruz vs tuvaletinide bakımlarınıda hep ben yapıyorum bağışıklığım olmuştur belkide bu arada ama test yaptırırım tabi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler

Kızlar bu gün 10. Gün transfer sonrası. Ben çok aşırı sabırsızlanıyorum eşime test de aldırdım sabah sabah ama tuvaletimi tutamamdım yarın sabah yapıcam galiba testi. Ama 26 ocakta ovitrelle yaptım onun etkisi daha geçmemiştir

Benim 2. Çocuk için tüp bebek denemem, kan sulandırıcı iğneler daha acı verici ve yakıyor. Oksapar kullanmıştım ben de. İğnesi kalın değil ama çok yaktığı doğru.
Oksaparı ben de laparoskopi olduktan sonra kullanmıştım. Youtube dan izledim beze oluşmaması daha az acıması için etinizi iki parmağınızla iyice sıkın iğneyi enjekte edene kadar bırakmayın iğne içinden çıkınca ancak bırakıp ovalayın o zaman hem daha az acıyor hem de beze oluşmuyor ben koldan yaptırıyordum eşime benim çok acımıyordu canım.

Ben benn transfer sonrası bir İshak oldum bu gün 10. Gün hala devam kabız olmaktan iyidir ama bayağı karnım gurul gurul iki gündür

Canım ovitrelle etkisi geçmesi için en az 10 gün bekleyin diyorlar bence biraz daha sabrette yanılma olmasın :)

Canım ovitrelle etkisi geçmesi için en az 10 gün bekleyin diyorlar bence biraz daha sabrette yanılma olmasın :)
Kız ben 4 yıldır hiç pozitif görmedim yanılma bile olsa göreyim artık diyorum çok haklısın beklemem lazım ama duramıyorum takip edip koyulaşma olur mu diye ama işte hep stres olacak bana

Kız ben 4 yıldır hiç pozitif görmedim yanılma bile olsa göreyim artık diyorum çok haklısın beklemem lazım ama duramıyorum takip edip koyulaşma olur mu diye ama işte hep stres olacak bana
Yap canım boşver zaten 10.gün . Üzüleceksen 1kaç gün önce üzülürsün ,sevinirsen bir kaç gün önce sevinirsin

Ben benn transfer sonrası bir İshak oldum bu gün 10. Gün hala devam kabız olmaktan iyidir ama bayağı karnım gurul gurul iki gündür
Off feci acaba olumlu olumsuz birşeymi var neden böyle olduk ben ilaçda kullanmıyorum yediklerime aşırı dikkat ediyorum midem kötü oldu karnım bi değişik

Kan sulandırıcı hap kullanıyordum dün bıraktırdı akşama kanamam oldu kırmızı renk olmadıkça korkma dedi ama insan endişeleniyor

Bende 6 yıldır evliyim hiç görmedim ilk defa silik çizgi gördüm doğru mu değil mi sorguladım ilk artık cumartesi belli olucak eğrisi doğrusu

Bende 6 yıldır evliyim hiç görmedim ilk defa silik çizgi gördüm doğru mu değil mi sorguladım ilk artık cumartesi belli olucak eğrisi doğrusu
Ya bende oglumda test yapmaya korkuyodum yine tek cizgi goruruum diye kan verip donerken dayanamadim aldim o kdar silik bir ikinci cizgiydi ki tatmin olmadiydim. Gebelik kesinestikten sonra test yapip hatira olarak saklamistim o kesin net iki cizgiyi

Ya bende deli cesareti oluyor hemen yapıyorum testi ama kan vermedikten sonra kafamda okeyleyemiyorum
Bende kan vermeye giderken sabahtan yapacağım inş kopkoyuu çıkar aminn

Kizlar transfer gunuuu saymazsak ikinci günündeyim arada hafif kasik ağrımdan başka bisey hissetmiyorum bazen sanki hiç olmamış gibi hissediyorum çok korkuyorum normal mi

Ya bende deli cesareti oluyor hemen yapıyorum testi ama kan vermedikten sonra kafamda okeyleyemiyorum
Bende kan vermeye giderken sabahtan yapacağım inş kopkoyuu çıkar aminn
Bu sefer bende test gunumu beklyemicem sanirim sanki herseyi ilk defa yasar gibi heyecanım var insallah gönlünce olur hayirisiya

Rabbim o sevinci yaşatsın inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz

Hahaaa bu ben hala saklıyorum kıpkırmızı iki çizgi

Pozitifi görenler bir bakabilir misiniz lütfen bel ağrısı yaşadınız mı ?
transferin 5. günü belim şiddetli değil ama ağrıyor tutunma belirtisi diye sevinçten duramıyorum yerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…