2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ya bende öyle ama sürekli yatmakda doğru değilmiş işede gitmedim henüz hava çok soğuk zaten hasta olmak istemiyorum. Bugün artık evde biraz daha hareket etmeye.çalışıyorum
Bende evdeyim eşimde izin qldi sagolsun bütün işleri yapiyo bana gerek kalmıyor çoğunlukla yatıyorum yan yatmaya bile korkuyorum sırt üstü yatıyorum

Pozitifi görenler bir bakabilir misiniz lütfen bel ağrısı yaşadınız mı ?
transferin 5. günü belim şiddetli değil ama ağrıyor tutunma belirtisi diye sevinçten duramıyorum yerimde
Merhaba ben genel olarak kasikta adet olacakmis gibi sizi ve ayakta durunca bel agrisi yasadim son 3-4 gundurde arada kasiklarima keskin agri oluyordu arada ve basindan beri gogus hassasiyetim cok fazla.
İdrar testinde pozitifim yarin gercek test gunum bu arada

Bende evdeyim eşimde izin qldi sagolsun bütün işleri yapiyo bana gerek kalmıyor çoğunlukla yatıyorum yan yatmaya bile korkuyorum sırt üstü yatıyorum
Sağolsun eşler çok iyi hissettirdi bu dönemde benim eşimde etrafımda sürekli kıpırdatmıyor bende sola yatıyorum sırt üstü yatıyorum heyecandan ne yapcam şaşırdım of inşallah bizimle kalır miniklerimiz

Evet ignesinin ince olmasi iyi degil mi pergolis diye ignede vardi oda yakiyordu
Bence iyi yanı oksaparin bazı ignelerinin ucundada sorun vardı batmiyordu. Önce dedik derim geriliyor ama progesteron da vuruyoruz onda bu sorunu yasamadigimizi farkettik. Eşim dedi bazı uçlar keskin değil gibi sanki dedi. Eşim yapıyor bu arada ignelerimi. Dün enox vurunca çok rahat girdi iğne dedi. Ay ne bileyim zor işler öyle yada böyle olucaz bu iğneleri. Amaca giden yolda çekilen çile mübahtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…