- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 53
- 38
Teşekkür ederim canımAy maşallah çok güzel
Evet canım benim kahve lekemde oluyor normalmiş bilginiz olsunÇok afedersiniz ama pozitif arkadaşlar vajinal akıntıya artış yaşıyor musunuz
Ya bende öyle ama sürekli yatmakda doğru değilmiş işede gitmedim henüz hava çok soğuk zaten hasta olmak istemiyorum. Bugün artık evde biraz daha hareket etmeye.çalışıyorumAmin inşallah hareket etmeye korkar oldum artık
Profilindeki çocuk dimi aynı benim oğlana benziyor maasalahBende hayatta veremem yaşama sevincim resmen o benimm :)
Evet .İlk üçde zaten önerilmiyor.Sonrası için uygunTüp bebek olduğu içinmi normalde hamilelere öneriyorlar da
Tuvaletini vs eşim değiştiryor. Elimi yalamasını engelliyorumevde evcil hayvan besleyen var mı oksaplazma riski varmıl sanırım
Evet canım profilimdeki benim canım oğluşummProfilindeki çocuk dimi aynı benim oğlana benziyor maasalahburaya görsel atamıyorum yoksa atardım . Tüyleri kadar sağlıklı ömürleri olsun inşallah
Toksoplazma testi yapılması gerekiyor diye biliyorum canım. Geneliğim çıksın bende baktıracağım hem kendime hem kedimeYaa benimde kedim var . Ne testi acaba ?
Benimde karnıma yatıyor masaj yapar gibi yapıyorEvet ya öyle yabrum başımdan ayrılmıyor hiç zaten tuvalete bile birlikte gidip geliyoruz nöbetci resmen
Bende evdeyim eşimde izin qldi sagolsun bütün işleri yapiyo bana gerek kalmıyor çoğunlukla yatıyorum yan yatmaya bile korkuyorum sırt üstü yatıyorumYa bende öyle ama sürekli yatmakda doğru değilmiş işede gitmedim henüz hava çok soğuk zaten hasta olmak istemiyorum. Bugün artık evde biraz daha hareket etmeye.çalışıyorum
Merhaba ben genel olarak kasikta adet olacakmis gibi sizi ve ayakta durunca bel agrisi yasadim son 3-4 gundurde arada kasiklarima keskin agri oluyordu arada ve basindan beri gogus hassasiyetim cok fazla.Pozitifi görenler bir bakabilir misiniz lütfenbel ağrısı yaşadınız mı ?
transferin 5. günü belim şiddetli değil ama ağrıyor tutunma belirtisi diye sevinçten duramıyorum yerimde
canım senin kaçıncı gündü?Kızlar benim rahim kısmında yanma oluyor sizlerde durum ne
Pazartesi transfer oldum canım. Transfer gününü sayarsam 4 saymazsak 3canım senin kaçıncı gündü?
bende kasık bel ağrısı oluyor sıklıkla , bazen full geçiyor ama yanma gibi olmadı hiç, benimde 7 gün :)Pazartesi transfer oldum canım. Transfer gününü sayarsam 4 saymazsak 3
Ayy sen yaklaşmışsın iyice sonuca doğrubende kasık bel ağrısı oluyor sıklıkla , bazen full geçiyor ama yanma gibi olmadı hiç, benimde 7 gün :)
Ay çok güzeller yaBenimde karnıma yatıyor masaj yapar gibi yapıyor
Sağolsun eşler çok iyi hissettirdi bu dönemde benim eşimde etrafımda sürekli kıpırdatmıyorBende evdeyim eşimde izin qldi sagolsun bütün işleri yapiyo bana gerek kalmıyor çoğunlukla yatıyorum yan yatmaya bile korkuyorum sırt üstü yatıyorum
Bence iyi yanı oksaparin bazı ignelerinin ucundada sorun vardı batmiyordu. Önce dedik derim geriliyor ama progesteron da vuruyoruz onda bu sorunu yasamadigimizi farkettik. Eşim dedi bazı uçlar keskin değil gibi sanki dedi. Eşim yapıyor bu arada ignelerimi. Dün enox vurunca çok rahat girdi iğne dedi. Ay ne bileyim zor işler öyle yada böyle olucaz bu iğneleri. Amaca giden yolda çekilen çile mübahtır.Evet ignesinin ince olmasi iyi degil mi pergolis diye ignede vardi oda yakiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?