2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim 2. Çocuk için tüp bebek denemem, kan sulandırıcı iğneler daha acı verici ve yakıyor. Oksapar kullanmıştım ben de. İğnesi kalın değil ama çok yaktığı doğru.

Oksaparla başladım. Geçen başka bir doktor enox yazdı dün ilk enoxumu yaptım. İlaç aynı derecede yakıyor ama iğnesi daha ince.

Merhaba benim kedim var tuvaletini eşim temizliyor olmaz birşey ya o da evladım transferden beri yanımdan ayrılmadı
Benimde köpeğim var ben sadece sokağa çıkarmak zorunda olduğum için eve geldiğimde de banyoya sokup ayaklarini yikadigim için babamlara bıraktım. Kendisini kucaklayarak banyoya götürüyorum çünkü (15kilo ) bu sebeple bir süre orada kalacak.

Oyy ağırmış benim ailem yakınımda da değil ya arada bırakabilirdim belki ama canım o da 8 yıldır birlikteyiz ayrılsam üzülürüm

Benim 2. Çocuk için tüp bebek denemem, kan sulandırıcı iğneler daha acı verici ve yakıyor. Oksapar kullanmıştım ben de. İğnesi kalın değil ama çok yaktığı doğru.
Ben ilkinde oksapar kullandım şimdi clexane verdi bu daha çok yakıyor sanki bide batırmakta zorlanıyorum

Daha önce hamile arkadaşlarımdan birşeyler duymuştum ama test kısmından bilgim yoktu doktora sorarım çok sağol. Araştırayım bu arada bende
O virüs Parvovirüs hayvanların dışkısında olur gebeler in uzak durması gerekir test te parvovirüs e bağışıklığın varmı yokmu testi

Ben ilkinde oksapar kullandım şimdi clexane verdi bu daha çok yakıyor sanki bide batırmakta zorlanıyorum
Yaa evet bide gobekten vurulcaksiniz diyor bacaktan falan vurmayi kabul etmiyor doktor morariyormus bide bu igne nasil yapcaz artik denicez

Arkadaşlar ben 26 ocakta ovitrelle oldum ertesi gün isal oldum geçti. Tedavi süresindede sadece fitil kullandım ve hiç ishal olmamıştım yine fitile devam 30 ocakta transferim oldu bu sabah afedersiniz ama su gibi isal oldum karnımda hafif ağrılar ve gaz. Ay çok feciydim. Şimdi iyiyim ama ilaçda kullanmıyorum ben fitil dışında. Böyle olan varmı aranızda transferle ilgili birşey olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…