- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 23
- 31
Benimde denemem gerekiyor bunalıyor evde
İnşallahCok tesekkur ederim darisi size insallah
Ya benim kızım da canım kardeşlerim deyip öpüyorİnsallah canim Rabbim tum dileyenlere yasatsin bu duyguyu ne kusuru biz ancak birbirimizi anliyoruz
Benim bir kizim var cok sukur esimde sorun yok ben pkos hastasiyim 2017 de yaptigim tedavide kizima hamile kaldim.
4 tane 5. Gun embriyom donduruldu 2 tanesini ayri ayri transfer oldum biri olmadi hic biri kimyasal oldu. Bu son iki embriyomdu insallah saglikla kavusuruz kizim cok istiyor heyecandan delirecek hergun karnimi opuyor
Tebrik ederim 6 cı hissim beni yanıltmazTransferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir
Ayy hadi inş bebişş olsunnTransferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir
regl olmuyosunuzdur o zaman. ilaçlar adet görmeyi engelliyor. umarım pozitif olur sonucunuz.ilaç kullanıyorum.. böyle yaşayan oldu mu acaba. inşallah hamılelık belırtısıdır evet
Maşallah gözünüz aydınTransferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir
Yaaa öyle mi diyosunTebrik ederim 6 cı hissim beni yanıltmaz
Amin inşallah yaAyy hadi inş bebişş olsunn
Teşekkür ederim ama tam sevinemiyorum ya ben ovitrelle oldum 26 ocakta o yüzdenMaşallah gözünüz aydınsizin pozitifleri görünce o kadar mutlu oluyorum kiii acayip moral oluyor anlatamam ayrıca benim de 3. Gün embriyosu inanılmaz moral oldun ya devamı gelsin inşallah
Ayy insallah kizlarimiz saglikla sihhatle kardeslerine kavusurlarYa benim kızım da canım kardeşlerim deyip öpüyor
Ovitrelle iğneyi ne için yaptırdınız transfer sonrası mi ?Amin inşallah yagün içinde su tüketimine dikkat etmeden bu şekilde çıktı ovitrelle 6 günde etkisi de geçmemiştir heralde neyse rabbim koyulaştığını görmeyi nasip etsin bebişim benimle olsun
Benim dondurulmus embriyolarimda 3. Gun embriyosuydu. Tuttu ve bi oglum oldu. Simdi yine bir tane dondurulmus 3. Gun embriyosu transfer edildiKızlar benim embeiyoların çoğu 5.güne gitmedi sadece 2.gün 2 tane donduruldu transfer için dondurulan 2 embriyoçözdürüp 3. Gün 9hücreli olarak1tane transfer edildi diğer kalan 5e yaşarsa döndürcez dediler...2 gün önce transfer oldum yani şu an tek embeiyom var ötekinin akıbetini şu an bilmiyorum sormadımda moralim bozulmasın diye 3. Gün kalitesi iyi dendi ama labaratuarda 5e gitmeyen rahimde gider mi
Ya sormadım heyecandan aklıma gelmedi ama taze transfer sıbrası foliküller hormon salgılamaya devam etmesin diye sanırımOvitrelle iğneyi ne için yaptırdınız transfer sonrası mi ?
Ay çok çok sevindim allah bağışlasın umut oldunuz bana inşallah tutar☺Benim dondurulmus embriyolarimda 3. Gun embriyosuydu. Tuttu ve bi oglum oldu. Simdi yine bir tane dondurulmus 3. Gun embriyosu transfer edildi
Sagolun Co tesesekkur ederimcanıım tebriklerler
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet konustu ama ilaclara devan ediceksin dedi 10 gun sonra da kan tahlili verceksin dedi tabi ben 10 gunu bekleyemedim 7. Gun evde test yaptim pozitif cikti sonra erken gebelik testk yaptim ben 9.gun cift cizgi tam net cikti ama 3 gun yataktan kalkmadim annemler geldi bana bakti ben lavabo haricinde bide evde az az yuruyus yaptim meyve bol yedim su bol bol ictim ilaclarimi vaktinde ictim
Selammm ismini yanlış hatırlamıyosam sen 2021 mayıs topiğindemiydin hani şu lanetli mayıs grubuKızlar ben bi an çişim gelince gaza geldim testi yaptım gitti amaan düşünüp düşünüp stres olacağıma yapıverdim vallaetiket yapıcam ama isimlerinizi aklımda tutamıyorum
Ayy canım noldu o gruptaSelammm ismini yanlış hatırlamıyosam sen 2021 mayıs topiğindemiydin hani şu lanetli mayıs grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?