2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ya benim kızım da canım kardeşlerim deyip öpüyor

Transferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir
Maşallah gözünüz aydın sizin pozitifleri görünce o kadar mutlu oluyorum kiii acayip moral oluyor anlatamam ayrıca benim de 3. Gün embriyosu inanılmaz moral oldun ya devamı gelsin inşallah

Maşallah gözünüz aydın sizin pozitifleri görünce o kadar mutlu oluyorum kiii acayip moral oluyor anlatamam ayrıca benim de 3. Gün embriyosu inanılmaz moral oldun ya devamı gelsin inşallah
Teşekkür ederim ama tam sevinemiyorum ya ben ovitrelle oldum 26 ocakta o yüzden

Amin inşallah ya gün içinde su tüketimine dikkat etmeden bu şekilde çıktı ovitrelle 6 günde etkisi de geçmemiştir heralde neyse rabbim koyulaştığını görmeyi nasip etsin bebişim benimle olsun
Ovitrelle iğneyi ne için yaptırdınız transfer sonrası mi ?

Kızlar yazıyorsunuz ya 3.gün embriosu 5. gün embriyosu ne farkediyor ki ? ben hiç bilmiyorum bizim doktor söylemedi bende sormadm da ?

Benim dondurulmus embriyolarimda 3. Gun embriyosuydu. Tuttu ve bi oglum oldu. Simdi yine bir tane dondurulmus 3. Gun embriyosu transfer edildi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ben bi an çişim gelince gaza geldim testi yaptım gitti amaan düşünüp düşünüp stres olacağıma yapıverdim valla etiket yapıcam ama isimlerinizi aklımda tutamıyorum
Selammm ismini yanlış hatırlamıyosam sen 2021 mayıs topiğindemiydin hani şu lanetli mayıs grubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…