Geçmiş olsun canımKızlar influenza falan olayım demeyin.Çok zor zamanlar yaşıyorum.Öksürmekten ve gebelikten ağrıyan kasıklarım, ilaç alamadığım migren ataklarım var.Dün rezil bir gece geçirdim. Bu peşpeşe hapşurmalar falan inşallah zarar vermez embryoyayaneden illa endişelenecek bir şey oluyor anlamıyorum.Hasta olmayım diye evden çıkmıyordum.Eve gelen getirdi.Kimse de ziyarete gelmesin sizi bu dönemde aklınızda bulunsun
Çok geçmiş olsunKızlar influenza falan olayım demeyin.Çok zor zamanlar yaşıyorum.Öksürmekten ve gebelikten ağrıyan kasıklarım, ilaç alamadığım migren ataklarım var.Dün rezil bir gece geçirdim. Bu peşpeşe hapşurmalar falan inşallah zarar vermez embryoyayaneden illa endişelenecek bir şey oluyor anlamıyorum.Hasta olmayım diye evden çıkmıyordum.Eve gelen getirdi.Kimse de ziyarete gelmesin sizi bu dönemde aklınızda bulunsun
Geçmiş olsun canım. Dikkat et dinlen telaş yapma.Kızlar influenza falan olayım demeyin.Çok zor zamanlar yaşıyorum.Öksürmekten ve gebelikten ağrıyan kasıklarım, ilaç alamadığım migren ataklarım var.Dün rezil bir gece geçirdim. Bu peşpeşe hapşurmalar falan inşallah zarar vermez embryoyayaneden illa endişelenecek bir şey oluyor anlamıyorum.Hasta olmayım diye evden çıkmıyordum.Eve gelen getirdi.Kimse de ziyarete gelmesin sizi bu dönemde aklınızda bulunsun
Kizlar normalmi böyle olmasiEki Görüntüle 3380999
Dün akşam yaptığım test sabah kalktığımda koyulasmisti. Böyle oluyor mu? 3 yıldır evliyim sadece bir kez bu testlerden kullandım. Onda da kimyasal oldu. Dahada tövbe etmiştim. Kullanmaya akşam eşim çok ısrar etti yaptım. Pişmanım. Uyuyamadım gece.
Benim tedavim bitti 6 haftaya ulaştı gebeliğim kalp atışı bekliyorum inşallah. Genetikten 2 hafta içinde geldi sonuçlarım. Embriyolar donuk olduğu için de sonraki ilk reglimden sonra tedaviye başlayıp doğal döngü ile yumurtlama günümden hemen sonra transfer edildi. Yani tam bir regl dönemi bekledim test sebebiyle uzun sürmedi.Canım genetikten kaç gün sonra gelecek acaba ? Ve transferi ne zaman yapılacak ?
Tebrik ederim maşallahKizlarrrrrrr bugun kan vermistim degerim 1000.37 cikmis 13 subata vajinal ulturason randevusu verdi❤❤
Allahim isteyen herkese nasip etsin o kadar dua ediyorum kii ❤Tebrik ederim maşallah
Ay harika hadi bakalım.Sağlıkla gelsinKizlarrrrrrr bugun kan vermistim degerim 1000.37 cikmis 13 subata vajinal ulturason randevusu verdi❤❤
Kuruma izi olabiliyor. 10 dk sonraki ilk görüntüsünü dikkate alınKizlar normalmi böyle olmasi
Canım bende 7 saat uzaklıkta bir ilde tedaviye başlayacağım da, doktor genetige göndereceğini söyledi, bende kafamda planlama yapıyorum transfer ne zaman olur diye.Benim tedavim bitti 6 haftaya ulaştı gebeliğim kalp atışı bekliyorum inşallah. Genetikten 2 hafta içinde geldi sonuçlarım. Embriyolar donuk olduğu için de sonraki ilk reglimden sonra tedaviye başlayıp doğal döngü ile yumurtlama günümden hemen sonra transfer edildi. Yani tam bir regl dönemi bekledim test sebebiyle uzun sürmedi.
Kalplerimiz bir, kimsenin emeği ziyan olmasınAllahim isteyen herkese nasip etsin o kadar dua ediyorum kii ❤
Kuzum görüştüm. Fitili corasprini kestiler. İğneyi ikiye çıkardılar. Normal olabilir dediler bana. Geceden beri takip ettim şükür şimdilik bir şey yok temiz duruyor ama ona rağmen fitile ara ver dedi. Gelmediğinden emin olduğunda tekrardan fitile devam dedi. Ne derse onu yapıyorum. Ama böyle o kadar minnak bir şeydi ki. O kadarı anca beyazda farkedilir. İncecik çizgi kırmızımsı gibiydi. Şuan 6.haftadayim inşallah her şey yolunda gider. Sen hangi aşamadasin şuan . Kesildi mi seninki
Anladım. Bir regl sonra olur bence hangi test merkezi olduğu da önemli tabi ama çok uzun sürmüyorCanım bende 7 saat uzaklıkta bir ilde tedaviye başlayacağım da, doktor genetige göndereceğini söyledi, bende kafamda planlama yapıyorum transfer ne zaman olur diye.
Doktor ortalama 25 günde sonuç geliyor diyor, o zaman diğer adet donemine yetişir mi acaba ?Anladım. Bir regl sonra olur bence hangi test merkezi olduğu da önemli tabi ama çok uzun sürmüyor
Regl olduktan sonra zaten 2 hafta yumurtlamayı bekliyorsun o sırada rahim hazirlaniyor. Muhtemelen yetişir. Ama test merkezi ile görüşur doktorunuz zaten söyler size kesin tarihDoktor ortalama 25 günde sonuç geliyor diyor, o zaman diğer adet donemine yetişir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?