2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar influenza falan olayım demeyin.Çok zor zamanlar yaşıyorum.Öksürmekten ve gebelikten ağrıyan kasıklarım, ilaç alamadığım migren ataklarım var.Dün rezil bir gece geçirdim. Bu peşpeşe hapşurmalar falan inşallah zarar vermez embryoyaya neden illa endişelenecek bir şey oluyor anlamıyorum.Hasta olmayım diye evden çıkmıyordum.Eve gelen getirdi.Kimse de ziyarete gelmesin sizi bu dönemde aklınızda bulunsun

Geçmiş olsun canım inş bugün daha iyi hissedersin

Çok geçmiş olsun ben işe gidiyorum inş olmam çok dikkat ediyorum ama herkes hasta

Geçmiş olsun canım. Dikkat et dinlen telaş yapma.

Kızlar birşey sorucam pregestoren kullanımı sırasında , regl günü gelince regl olan oluyor mu acaba? Diyelimki tutmadı

Canım genetikten kaç gün sonra gelecek acaba ? Ve transferi ne zaman yapılacak ?
Benim tedavim bitti 6 haftaya ulaştı gebeliğim kalp atışı bekliyorum inşallah. Genetikten 2 hafta içinde geldi sonuçlarım. Embriyolar donuk olduğu için de sonraki ilk reglimden sonra tedaviye başlayıp doğal döngü ile yumurtlama günümden hemen sonra transfer edildi. Yani tam bir regl dönemi bekledim test sebebiyle uzun sürmedi.

Canım bende 7 saat uzaklıkta bir ilde tedaviye başlayacağım da, doktor genetige göndereceğini söyledi, bende kafamda planlama yapıyorum transfer ne zaman olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…