2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Banada aynı şekilde dedi doktorum

Günaydınlar hanımlar ben dün tekrar test yaptım negatif çıktı dünden beri kahverengi akıntım var. adetim 6 şubat. Normalde uzun süren kahverengi akıntım olmaz acaba desem mi bilmiyorum bugün 12.günüm 3.gün embriyosu

ESTROFEM bende 3-4 gün gecikme yapıyor.

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimm

Bende transferin 3.günü aşırı şekilde adet olcak gbi karın ve bel ağrısı oldu ağrıdan ağladım o derece. Herkeste aynı olmaz canım öyle düşünme
Haklısınız insan işte düşünmüyorum diyor bakıyorsun belirti arıyorsun değişik duygular yapmamaya çalışıyorum :) sizin ne kadar oldu sağlıkla kucağınıza alın

Günaydın. Dün Pozitif sonuçtan sonraki ilk doktor muayenemi oldum. 2 embriyodan biri tutunmuş, transfer tarihine göre 5+5 gün, ultrason muayenesi 6 hafta olarak çıktı. Doktor gün ve gelişim tutuyor hayırlısı olsun dedi. Kese ve yolk sorunsuz gördük.
Eve döndük tuvalete girdim altımda kan vardı. Hemen dra bilgi verdim. Proluton 500mg vurul dedi. Yat dinlen dedi. Kan iğneyi vurulana kadar 2 defa daha avuç içi kadar geldi.
İğneden sonra kanama gelmedi. Fakat içerde kanamalı bölgedeki pıhtılaşmış kan hala fitillerle beraber kahverengi leke olarak dökülüyor. Şimdi yatıyorum. Sevincim kursağımda kaldı. Kalp atışı duymaya 14.02de çağırdı. O gün nasıl gelir hiç bilmiyorum.

Selam öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun, çok zor olmuş inşallah devam eder. İnsan pozitif olsun diye çok dua ediyorda önemli olan pozitifde değil sanırım her süreci ayrı kaygı. Allah bizi zor şeylerle sınamasın

Erken donemde cogu kisi yasiyor bu durumu canim. Dikkat et sadece. Allahin izniyle bir sey olmaz.

Kizlar benim testimin sonucu çıktı 5'ten küçük negatif yani 5. Gun embriyosu 7. Gunumdu bugün olsa çıkardı kesin dimi belki yükselir diye dua edeceğim ama sanmıyorum
Benimde 7.gün 5 ten küçüktü 10.gün kan testi yaptım çift çizgi çıktı umudunu kaybetme 12.güne kadar bekle

Canım aynı şey bendede oldu ben hoca ile görüştüm şimdiye kadar kalçadan progesteron yapmıyordum onuda yap hiç normal değil dedi ulaşmaya calış doktoruna lütfen

Kızlar ya bu fitili kullanıp geri gelmeyeni var mı ben başaramadım üzülüyorum bir kısmı geri geldikçe
Yanlış uyguluyorsun muhtemelen.Şöyle yap: elini saran bir eldiven giy.Sırt üstü yat ve ayaklarını kaldır.İşaret parmağınla en geriye it. Ayakta yapma bu işlemi

Acabası kalmadı bildiğin adet oluyorum herşeyin hayırlısı Rabbim önce olmayana sonra isteyen herkese nasip etsin listede serraaslan negatif diyebilirsiniz belki2903

Ama bi belirtim yok kızlar dün bi mide ağrısı oldu pozitif olanlar nasıldınız benim ablam tüp bebek yaptırmıştı onda çok kasık ağrısı olmuştu ve pozitif oldu bende olmayınca bi tedirginim
Ben gebeliğimi göğsümdeki hafif dolmalardan anlıyorum.göğüs acım artıyorsa gebeliğim sürüyor oluyor.Ama boşalıyor gibi oluyorsa kaybettiğimi anlıyorum.Herkesin vücut farklı çalışır

Canım genetikten kaç gün sonra gelecek acaba ? Ve transferi ne zaman yapılacak ?

Canım aynı şey bendede oldu ben hoca ile görüştüm şimdiye kadar kalçadan progesteron yapmıyordum onuda yap hiç normal değil dedi ulaşmaya calış doktoruna lütfen
Kuzum görüştüm. Fitili corasprini kestiler. İğneyi ikiye çıkardılar. Normal olabilir dediler bana. Geceden beri takip ettim şükür şimdilik bir şey yok temiz duruyor ama ona rağmen fitile ara ver dedi. Gelmediğinden emin olduğunda tekrardan fitile devam dedi. Ne derse onu yapıyorum. Ama böyle o kadar minnak bir şeydi ki. O kadarı anca beyazda farkedilir. İncecik çizgi kırmızımsı gibiydi. Şuan 6.haftadayim inşallah her şey yolunda gider. Sen hangi aşamadasin şuan . Kesildi mi seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…