Bir daha gelmedinzaten çok şükür sonrs hep renksiz akıntıya döndüAkıntıyla karışık gelmiştir o yerleşmedendir. Endişe etme.
Yok ağrım olmuyor çok şükür. İnşallaj teşekkür ederimİnşallah ordan mutlu bir şekilde ayrilirsin canım . Ağrıların da oluyor mu
Banada aynı şekilde dedi doktorumBenimde lekelenmem var dün doktora sordum böyle yazmış . ( bu tip yakınmalar çok sık oluyor, aşırı kanama şekline dönüşmediği sürece biraz istirahatle durumu idare edebilirsiniz, ilaçlarınıza aynı şekilde devam edin)
ESTROFEM bende 3-4 gün gecikme yapıyor.Mr daha öncede yazdım ama bi yanıt gelmedi ben bişey sorcam şimdi ben transfer için başlamıştım tedaviye esrofem kullanınca polip oluşmuş transfer etmedi polipi alalım dedi tedaviyi durdurdu ilacı bırakınca bi kaç güne adetin başlar 3.günü polipi alıruz diğer adetle başlaruz tekrar tedaviye dedi ama adet başlamadı bu esrofem adet gecikmesi yaparmıki
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimmİlk cocugumda sıfır belirti vardı ve pozitif oldu. 2, de belirtilerin hepsini yaşadım kasık ağrısı bel ağrısi mide şişkinliği felan oda negatif çıktı. İlk cocugumda bu foruma hiç girmedim bazen pozitif çıkanların belirtilerini görüyorsun bende yok diyip negatif oldugunu düşünüp morali çöküyor insanın o yüzden her yaşadığımız şey kendimize özel belirtiler. Kendini bu konuda olumsuz dusuncelerden uzak tut
Haklısınız insan işte düşünmüyorum diyor bakıyorsun belirti arıyorsun değişik duygular yapmamaya çalışıyorum :) sizin ne kadar oldu sağlıkla kucağınıza alınBende transferin 3.günü aşırı şekilde adet olcak gbi karın ve bel ağrısı oldu ağrıdan ağladım o derece. Herkeste aynı olmaz canım öyle düşünme
Selam öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun, çok zor olmuş inşallah devam eder. İnsan pozitif olsun diye çok dua ediyorda önemli olan pozitifde değil sanırım her süreci ayrı kaygı. Allah bizi zor şeylerle sınamasınGünaydın. Dün Pozitif sonuçtan sonraki ilk doktor muayenemi oldum. 2 embriyodan biri tutunmuş, transfer tarihine göre 5+5 gün, ultrason muayenesi 6 hafta olarak çıktı. Doktor gün ve gelişim tutuyor hayırlısı olsun dedi. Kese ve yolk sorunsuz gördük.
Eve döndük tuvalete girdim altımda kan vardı. Hemen dra bilgi verdim. Proluton 500mg vurul dedi. Yat dinlen dedi. Kan iğneyi vurulana kadar 2 defa daha avuç içi kadar geldi.
İğneden sonra kanama gelmedi. Fakat içerde kanamalı bölgedeki pıhtılaşmış kan hala fitillerle beraber kahverengi leke olarak dökülüyor. Şimdi yatıyorum. Sevincim kursağımda kaldı. Kalp atışı duymaya 14.02de çağırdı. O gün nasıl gelir hiç bilmiyorum.
Erken donemde cogu kisi yasiyor bu durumu canim. Dikkat et sadece. Allahin izniyle bir sey olmaz.Günaydın. Dün Pozitif sonuçtan sonraki ilk doktor muayenemi oldum. 2 embriyodan biri tutunmuş, transfer tarihine göre 5+5 gün, ultrason muayenesi 6 hafta olarak çıktı. Doktor gün ve gelişim tutuyor hayırlısı olsun dedi. Kese ve yolk sorunsuz gördük.
Eve döndük tuvalete girdim altımda kan vardı. Hemen dra bilgi verdim. Proluton 500mg vurul dedi. Yat dinlen dedi. Kan iğneyi vurulana kadar 2 defa daha avuç içi kadar geldi.
İğneden sonra kanama gelmedi. Fakat içerde kanamalı bölgedeki pıhtılaşmış kan hala fitillerle beraber kahverengi leke olarak dökülüyor. Şimdi yatıyorum. Sevincim kursağımda kaldı. Kalp atışı duymaya 14.02de çağırdı. O gün nasıl gelir hiç bilmiyorum.
Benimde 7.gün 5 ten küçüktü 10.gün kan testi yaptım çift çizgi çıktı umudunu kaybetme 12.güne kadar bekleKizlar benim testimin sonucu çıktı 5'ten küçük negatif yani5. Gun embriyosu 7. Gunumdu bugün olsa çıkardı kesin dimi belki yükselir diye dua edeceğim ama sanmıyorum
Canım aynı şey bendede oldu ben hoca ile görüştüm şimdiye kadar kalçadan progesteron yapmıyordum onuda yap hiç normal değil dedi ulaşmaya calış doktoruna lütfenKizlar 6.haftamdsyim WC de peceteye silerken kirmizimsi leke geldi. İğne ucu kadar. Çok çok ince çizgi gibi. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki napicagimi şaşırdım. Benzer durum ya da bilgisi olan var mı. Doktora yazdım bu saatte dönmez. Çok çok tedirginim
Yanlış uyguluyorsun muhtemelen.Şöyle yap: elini saran bir eldiven giy.Sırt üstü yat ve ayaklarını kaldır.İşaret parmağınla en geriye it. Ayakta yapma bu işlemiKızlar ya bu fitili kullanıp geri gelmeyeni var mı ben başaramadım üzülüyorum bir kısmı geri geldikçe
Günaydınlar hanımlar ben dün tekrar test yaptım negatif çıktı dünden beri kahverengi akıntım var. adetim 6 şubat. Normalde uzun süren kahverengi akıntım olmaz acaba desem mi bilmiyorumbugün 12.günüm 3.gün embriyosu
Canım parmaginla şok iyice.Kızlar ya bu fitili kullanıp geri gelmeyeni var mı ben başaramadım üzülüyorum bir kısmı geri geldikçe
Ben gebeliğimi göğsümdeki hafif dolmalardan anlıyorum.göğüs acım artıyorsa gebeliğim sürüyor oluyor.Ama boşalıyor gibi oluyorsa kaybettiğimi anlıyorum.Herkesin vücut farklı çalışırAma bi belirtim yok kızlar dün bi mide ağrısı oldu pozitif olanlar nasıldınız benim ablam tüp bebek yaptırmıştı onda çok kasık ağrısı olmuştu ve pozitif oldu bende olmayınca bi tedirginim
Canım genetikten kaç gün sonra gelecek acaba ? Ve transferi ne zaman yapılacak ?Eşinize sperm testleri yapıldı mı? Hem yapı hem de genetik. 3. Günden sonra sperm genetiği devreye giriyor benim de 10 embriyomdan 2 tane kaldı hepsi 3. Günden sonra gitti çünkü eşimin genetik problemi var. Genetik teste göndererek karar verdik transfer embriyosuna
Kuzum görüştüm. Fitili corasprini kestiler. İğneyi ikiye çıkardılar. Normal olabilir dediler bana. Geceden beri takip ettim şükür şimdilik bir şey yok temiz duruyor ama ona rağmen fitile ara ver dedi. Gelmediğinden emin olduğunda tekrardan fitile devam dedi. Ne derse onu yapıyorum. Ama böyle o kadar minnak bir şeydi ki. O kadarı anca beyazda farkedilir. İncecik çizgi kırmızımsı gibiydi. Şuan 6.haftadayim inşallah her şey yolunda gider. Sen hangi aşamadasin şuan . Kesildi mi seninkiCanım aynı şey bendede oldu ben hoca ile görüştüm şimdiye kadar kalçadan progesteron yapmıyordum onuda yap hiç normal değil dedi ulaşmaya calış doktoruna lütfen
Benimki 6. Gün gibiydi nitelik olarak.Zardan dışarı çıkmıştı yerleştirildiğindeKızlar aranızda 6.gün embriyosu transfer olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?