Koyu kahve beni korkutmaz seni de korkutmasın . Ama kırmızı çok minnak bile olsa insan alt üst oluyor. İnşallah bir daha olmaz.Benimde şuan bişey yok ama çok koyu kahve ve çok azdı doktora bunu söyledim bir kere oldu çok azdı dedim yine de dikkat et dinlen iğneyi kullan dedi
Pozitif görürsek hep eklerizzz
Biz beklememiştik, zaten yasaklı günler geleceği içinKızlar adetten sonra transferden önceki o üç günlük sürede ilişki nasıl oluyor yapmalı mı yoksa beklemeli mi
Bize ilişki yasak dedi doktor. 3.gun yüzeysel olarak oldu. Araştırdım rahim kasıldığı için onerilmiyormus. Çok korktm ama nasip .Kızlar adetten sonra transferden önceki o üç günlük sürede ilişki nasıl oluyor yapmalı mı yoksa beklemeli mi
Biz transferden 2 gün önce 1 birliktelik yaşadık ama transfer sonrası hiç aranızda tranfer sonrası birlikteliği olan varmıKızlar adetten sonra transferden önceki o üç günlük sürede ilişki nasıl oluyor yapmalı mı yoksa beklemeli mi
Ben transfer sonrası sandm pardon:))Bize ilişki yasak dedi doktor. 3.gun yüzeysel olarak oldu. Araştırdım rahim kasıldığı için onerilmiyormus. Çok korktm ama nasip .
Transfer sonrası yoktur yaaa hiç sanmamBiz transferden 2 gün önce 1 birliktelik yaşadık ama transfer sonrası hiç aranızda tranfer sonrası birlikteliği olan varmı
Biz de yüzeysel oldu.. o da onerilmiyormus. 2 gündür olumsuz etkisinde kaldmBiz transferden 2 gün önce 1 birliktelik yaşadık ama transfer sonrası hiç aranızda tranfer sonrası birlikteliği olan varmı
Transfer sonrası yoktur yaaa hiç sanmamcesur yürek var mıdır
Hayir hep moralimj yuksek tuttum ben 24 adet yumurta toplanmisti 4 tanesi sadece embiriyo olustu negatif olursada nasil olsa embiriyom var onu tranfer ederiz diye niyetlendim hep hic kendimi uzmedim bol bol dua ettimHayırlı olsun
Peki negatif düşünce hiç olmuş muydu sizde ?
Hayir canim yasak iliski yokKızlar adetten sonra transferden önceki o üç günlük sürede ilişki nasıl oluyor yapmalı mı yoksa beklemeli mi
Yok canim doktor yasak deyince bizimki sagolsun simdi hamileyim 9 ay ara verdik diyoBiz transferden 2 gün önce 1 birliktelik yaşadık ama transfer sonrası hiç aranızda tranfer sonrası birlikteliği olan varmı
Bende sürmedim küpelerimi falan bile çıkardımBen oje bile sürmedim yaa bu süreçte
Valla ben normalde de oje surmuyorum ama kupemide cikarmadim yanii kiz ne alakaBende sürmedim küpelerimi falan bile çıkardım
Transfere kadar serbestti bendeKızlar adetten sonra transferden önceki o üç günlük sürede ilişki nasıl oluyor yapmalı mı yoksa beklemeli mi
Ay sorma dedim şimdi bi etkileşim olur falanValla ben normalde de oje surmuyorum ama kupemide cikarmadim yanii kiz ne alaka
Ahahah ay bende anlamadımValla ben normalde de oje surmuyorum ama kupemide cikarmadim yanii kiz ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?