2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Mr daha öncede yazdım ama bi yanıt gelmedi ben bişey sorcam şimdi ben transfer için başlamıştım tedaviye esrofem kullanınca polip oluşmuş transfer etmedi polipi alalım dedi tedaviyi durdurdu ilacı bırakınca bi kaç güne adetin başlar 3.günü polipi alıruz diğer adetle başlaruz tekrar tedaviye dedi ama adet başlamadı bu esrofem adet gecikmesi yaparmıki

Canım yerlesme lekesidir öyle düşün. Bana hemşire açık pembe kırmızı leke gelirse yerleşme lekesidir endişe etme dedi. Sende öyle düşün. Bide fitil felan koyuyoruz ya onlarda tahriş yapmıştır ama kötüyü düşünüp çağırma mümkün olduğunca dinlen canım. Sakın gerilme elini karnına köy sadece sev bebsini sana sıkıca tutunma belirtileri annesi

İlk gebeliğimde bende yaşamıştım korkma zaten prpgestan vs kullanıyosundur ben bi damla görmüştüm progestan iğne yapılmıştı ama bence ona bile gerek yoktu çümkü bnce o kanamdan sonra gebeliğim başladı belirtilerim oldu vs

Ama bi belirtim yok kızlar dün bi mide ağrısı oldu pozitif olanlar nasıldınız benim ablam tüp bebek yaptırmıştı onda çok kasık ağrısı olmuştu ve pozitif oldu bende olmayınca bi tedirginim
Bende transferin 3.günü aşırı şekilde adet olcak gbi karın ve bel ağrısı oldu ağrıdan ağladım o derece. Herkeste aynı olmaz canım öyle düşünme

Yapar canım rahmi kalınlaştryor çünkü

Ama bi belirtim yok kızlar dün bi mide ağrısı oldu pozitif olanlar nasıldınız benim ablam tüp bebek yaptırmıştı onda çok kasık ağrısı olmuştu ve pozitif oldu bende olmayınca bi tedirginim
İlk cocugumda sıfır belirti vardı ve pozitif oldu. 2, de belirtilerin hepsini yaşadım kasık ağrısı bel ağrısi mide şişkinliği felan oda negatif çıktı. İlk cocugumda bu foruma hiç girmedim bazen pozitif çıkanların belirtilerini görüyorsun bende yok diyip negatif oldugunu düşünüp morali çöküyor insanın o yüzden her yaşadığımız şey kendimize özel belirtiler. Kendini bu konuda olumsuz dusuncelerden uzak tut

Hiç bilmiyorum ilacı ama bendede vardı polip alındı. Kolay bir işlem.

Dün akşam yaptığım test sabah kalktığımda koyulasmisti. Böyle oluyor mu? 3 yıldır evliyim sadece bir kez bu testlerden kullandım. Onda da kimyasal oldu. Dahada tövbe etmiştim. Kullanmaya akşam eşim çok ısrar etti yaptım. Pişmanım. Uyuyamadım gece.

İnşallah canım inşallah elimden Bir şey gelmiyor. Hem doktor ne diyecek ki. Zaten fitil iğne kullanıyorum. Her şey Allah'tan. Sen de mi 6.haftadasin canım
Evet bende 6. Haftayım benimde lekelenmelerim oluyor 1 haftadır. Bakalım bugün kontrolum var benimde

Evet bende 6. Haftayım benimde lekelenmelerim oluyor 1 haftadır. Bakalım bugün kontrolum var benimde
Benimde lekelenmem var dün doktora sordum böyle yazmış . ( bu tip yakınmalar çok sık oluyor, aşırı kanama şekline dönüşmediği sürece biraz istirahatle durumu idare edebilirsiniz, ilaçlarınıza aynı şekilde devam edin)

Evet kullanıyorum. Sabah da takip ettim şükür bir şey yok ama aci tecrube olunca insan napacagini şaşırıyor. İgnemi günde ikiye çıkardı fitile ara verdi coraspirni de kesti. İnşallah dediğin gibidir. Çok sağol

Geceden beri sadece dua ettim. Bu durumlarda elden başka bir şey gelmiyor. Belime çok hafif ağrı da girince eşimle öylece kalakaldik. Bir evlat kokusu almadan su dünyadan göçüp gitmek istemiyorum Allah biliyor. Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…