Allah razı olsun çok teşekkür ederimKendini yorma uzan dinlen hicbir is yapma yarina mutlaka donerler sana donmezlerse sen ara ulasmaya calis ama kotuyu dusunme dualarimiz seninle
Rabbim inşallah sana da versin senin güzel haberlerini dört gözle bekliyorum 8 inde haberleselimBenim ilk ve çok uğraştık onun içintutunsun bebeklerimiz annelerine lütfennnnn olumsuz düşünme hiç stres olma sende ne güzel bir bebeğinde varmış olumlu olalım.
Canım yerlesme lekesidir öyle düşün. Bana hemşire açık pembe kırmızı leke gelirse yerleşme lekesidir endişe etme dedi. Sende öyle düşün. Bide fitil felan koyuyoruz ya onlarda tahriş yapmıştır ama kötüyü düşünüp çağırma mümkün olduğunca dinlen canım. Sakın gerilme elini karnına köy sadece sev bebsini sana sıkıca tutunma belirtileri annesiKizlar 6.haftamdsyim WC de peceteye silerken kirmizimsi leke geldi. İğne ucu kadar. Çok çok ince çizgi gibi. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki napicagimi şaşırdım. Benzer durum ya da bilgisi olan var mı. Doktora yazdım bu saatte dönmez. Çok çok tedirginim
İlk gebeliğimde bende yaşamıştım korkma zaten prpgestan vs kullanıyosundur ben bi damla görmüştüm progestan iğne yapılmıştı ama bence ona bile gerek yoktu çümkü bnce o kanamdan sonra gebeliğim başladı belirtilerim oldu vsKizlar 6.haftamdsyim WC de peceteye silerken kirmizimsi leke geldi. İğne ucu kadar. Çok çok ince çizgi gibi. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki napicagimi şaşırdım. Benzer durum ya da bilgisi olan var mı. Doktora yazdım bu saatte dönmez. Çok çok tedirginim
Ben 10. Gün yptım negatifti. 11.gün yaptım pozitfti hamile oldğm için poztf çkmışKızlar ovitrelle vurup sonrasınde erken genelik testi yapan var mı kaç gün sonra yaptınız
Bende transferin 3.günü aşırı şekilde adet olcak gbi karın ve bel ağrısı oldu ağrıdan ağladım o derece. Herkeste aynı olmaz canım öyle düşünmeAma bi belirtim yok kızlar dün bi mide ağrısı oldu pozitif olanlar nasıldınız benim ablam tüp bebek yaptırmıştı onda çok kasık ağrısı olmuştu ve pozitif oldu bende olmayınca bi tedirginim
Yapar canım rahmi kalınlaştryor çünküMr daha öncede yazdım ama bi yanıt gelmedi ben bişey sorcam şimdi ben transfer için başlamıştım tedaviye esrofem kullanınca polip oluşmuş transfer etmedi polipi alalım dedi tedaviyi durdurdu ilacı bırakınca bi kaç güne adetin başlar 3.günü polipi alıruz diğer adetle başlaruz tekrar tedaviye dedi ama adet başlamadı bu esrofem adet gecikmesi yaparmıki
İlk cocugumda sıfır belirti vardı ve pozitif oldu. 2, de belirtilerin hepsini yaşadım kasık ağrısı bel ağrısi mide şişkinliği felan oda negatif çıktı. İlk cocugumda bu foruma hiç girmedim bazen pozitif çıkanların belirtilerini görüyorsun bende yok diyip negatif oldugunu düşünüp morali çöküyor insanın o yüzden her yaşadığımız şey kendimize özel belirtiler. Kendini bu konuda olumsuz dusuncelerden uzak tutAma bi belirtim yok kızlar dün bi mide ağrısı oldu pozitif olanlar nasıldınız benim ablam tüp bebek yaptırmıştı onda çok kasık ağrısı olmuştu ve pozitif oldu bende olmayınca bi tedirginim
Öyledir üzme kendini zaten kalbimiz heyecandan güm gümAyy inşş sadece tutunma lekelenmesidir
Çok teşekkür ederim inşallahRabbim inşallah sana da versin senin güzel haberlerini dört gözle bekliyorum 8 inde haberleselim
Yok hayır ben yumurta toplamadan 2 gün önce vurulmustum. Oda ayın 18 indeydi.Benimde öyle sen ovitrelle olmuşmuydun sonradan
Hiç bilmiyorum ilacı ama bendede vardı polip alındı. Kolay bir işlem.Mr daha öncede yazdım ama bi yanıt gelmedi ben bişey sorcam şimdi ben transfer için başlamıştım tedaviye esrofem kullanınca polip oluşmuş transfer etmedi polipi alalım dedi tedaviyi durdurdu ilacı bırakınca bi kaç güne adetin başlar 3.günü polipi alıruz diğer adetle başlaruz tekrar tedaviye dedi ama adet başlamadı bu esrofem adet gecikmesi yaparmıki
Evet bende 6. Haftayım benimde lekelenmelerim oluyor 1 haftadır. Bakalım bugün kontrolum var benimdeİnşallah canım inşallahelimden Bir şey gelmiyor. Hem doktor ne diyecek ki. Zaten fitil iğne kullanıyorum. Her şey Allah'tan. Sen de mi 6.haftadasin canım
Benimde lekelenmem var dün doktora sordum böyle yazmış . ( bu tip yakınmalar çok sık oluyor, aşırı kanama şekline dönüşmediği sürece biraz istirahatle durumu idare edebilirsiniz, ilaçlarınıza aynı şekilde devam edin)Evet bende 6. Haftayım benimde lekelenmelerim oluyor 1 haftadır. Bakalım bugün kontrolum var benimde
Evet kullanıyorum. Sabah da takip ettim şükür bir şey yok ama aci tecrube olunca insan napacagini şaşırıyor. İgnemi günde ikiye çıkardı fitile ara verdi coraspirni de kesti. İnşallah dediğin gibidir. Çok sağolİlk gebeliğimde bende yaşamıştım korkma zaten prpgestan vs kullanıyosundur ben bi damla görmüştüm progestan iğne yapılmıştı ama bence ona bile gerek yoktu çümkü bnce o kanamdan sonra gebeliğim başladı belirtilerim oldu vs
Geceden beri sadece dua ettim. Bu durumlarda elden başka bir şey gelmiyor. Belime çok hafif ağrı da girince eşimle öylece kalakaldik. Bir evlat kokusu almadan su dünyadan göçüp gitmek istemiyorum Allah biliyor. Çok teşekkür ediyorumCanım yerlesme lekesidir öyle düşün. Bana hemşire açık pembe kırmızı leke gelirse yerleşme lekesidir endişe etme dedi. Sende öyle düşün. Bide fitil felan koyuyoruz ya onlarda tahriş yapmıştır ama kötüyü düşünüp çağırma mümkün olduğunca dinlen canım. Sakın gerilme elini karnına köy sadece sev bebsini sana sıkıca tutunma belirtileri annesi
İnşallah ordan mutlu bir şekilde ayrilirsin canım . Ağrıların da oluyor muEvet bende 6. Haftayım benimde lekelenmelerim oluyor 1 haftadır. Bakalım bugün kontrolum var benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?