Tabrik ederim maşallah çok güzelKan testi sonucum 331,8 çıkmışş. 9. Gün kan verme günümdü bu gün
Ayy Allahııım bu topik herkese uğurlu gelsin herkesMaşallah kızlar çok sevindim bize de dua edin hamişler
Çok sağol canımTabrik ederim maşallah çok güzel
Evet bende ptogestan dex aldım yerine doktor olur dedi.Kizlar prolutex iğnesi eczanede bitmiş onun yerine progestan dex iğnesini alsam aynı şey mi acaba ?
Bir dr sitesinde 7. Günde 50 li değerler normal kabul ediyoruz demiş , seninki çok çok iyiAyy Allahııım bu topik herkese uğurlu gelsin herkesolsun aminn
Çok sağol canımdaha doktorla görüşmedim ama 9. Güne göre kötü bir değer değildir umarım
Oy masallaaaaah kaçıncı gününüz bugün çok tebriklerKizlarrrrrrr bugun kan vermistim degerim 1000.37 cikmis 13 subata vajinal ulturason randevusu verdi❤❤
Banadoktor transferden 2 gün sonra olabilir demişti ama biz 1 hafta yapmadık 7.gun oldu iliskimiz ama hiç birsorun olmadı sukurKızlar çok sağolun en iyisi yapmamak zaten 3 sene yaptık yeter
Ayyyy darısı benim başıma caniim bende pazartesi vereceğim hadi hayırlı olsuuuunKan testi sonucum 331,8 çıkmışş. 9. Gün kan verme günümdü bu gün
Şimdi aradı canım hemşire çok iyi bir değer dedi ama ikinci kanıda istiyorlar pazartesi günüBir dr sitesinde 7. Günde 50 li değerler normal kabul ediyoruz demiş , seninki çok çok iyi
Ayy inş canımmm darısı burada ki herkesin başına inşşşAyyyy darısı benim başıma caniim bende pazartesi vereceğim hadi hayırlı olsuuuun
Değerin çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallahAyy Allahııım bu topik herkese uğurlu gelsin herkesolsun aminn
Çok sağol canımdaha doktorla görüşmedim ama 9. Güne göre kötü bir değer değildir umarım
Ya idrarda lnet gördüm ama kan vermeye korkuyorumAyy inş canımmm darısı burada ki herkesin başına inşşş
TeşekkürlerEvet bende ptogestan dex aldım yerine doktor olur dedi.
Cidden yaO kadar da degil kiz sende
Ben de idrarda gördüm ama bu gün test günümdüYa idrarda lnet gördüm ama kan vermeye korkuyorum
Ben en başından beri göbekten vuruyorumKızlar bugün doktoruma
sordum progestan iğne kalçadan çok ağrı yapıypr diye bana bir gün göbekten tek diğer gün göbekten 2 adet progestan dex vur dedi benim gibi göbekten vurulan var mı
Oy masallaaaaah buyutmussunBen de idrarda gördüm ama bu gün test günümdübu günki idrar böyle çıktı
Bende başak’ım ahahaha seni anlıyorumCidden yaama çıkartmasam dert olurdu bana kesin takıntılı bir başak insanıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?